stavros100 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ενταξει ευχαριστώ παιδια . θα θα το αφήσω με το στικάκι, και ετσι καλα δουλεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Πάντως μετά από πολλές δοκιμές σταμάτησα να χρησιμοποιώ την παραπάνω μεθοδολογία. Βρήκα ότι όταν το BT4 έτρεχε σε VMware, συχνά-πυκνά σταματούσε να συνεργάζεται σωστά με την κάρτα του wifi δικτύου, ακόμα κι αν αυτή ήταν USB και εγγυημένη (πχ. Alfa awus 036h). Φιλε μου μια βοηθεια.. Εγω εχω την alfa awus036nh και δε μπορω να συνδεθω.. αναγκαζομαι και βαζω την παλια την καρτα που εχω για να μπω στο ιντερνετ και χρησιμοποιω την afla μονο για sniffing! γιατι γινεται αυτο μπορεις να με βοηθησεις; δες και την φωτο που σου στελνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Αν καποιος εχει την περιεργεια για το πως προκυπτουν τα SSID και default κλειδια των Thomson, εδω φαινεται πως λειτουργει ο αλγοριθμος http://www.gnucitizen.org/blog/default-key-algorithm-in-thomson-and-bt-home-hub-routers/ Ειναι παλιο βεβαια, αλλα η γενικη ιδεα υποθετω ισχυει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros100 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ίσως είναι θέμα μνήμης, είτε του ίδιου του laptop είτε το ποσοστού που έχεις δώσει στο VMware. Tο δικό μου laptop έχει Win7/64, επεξεργαστή στα 2GHz, μνήμη 4GB και σηκώνει μια χαρά VMware 6/7/8 με client λειτουργικό WindowsXP ή Backtrack. Στο VMware έχω δώσει μνήμη 1GB. Πάντως μετά από πολλές δοκιμές σταμάτησα να χρησιμοποιώ την παραπάνω μεθοδολογία. Βρήκα ότι όταν το BT4 έτρεχε σε VMware, συχνά-πυκνά σταματούσε να συνεργάζεται σωστά με την κάρτα του wifi δικτύου, ακόμα κι αν αυτή ήταν USB και εγγυημένη (πχ. Alfa awus 036h). Δυστυχώς δεν ήταν απολύτως σαφές το πότε δημιουργούταν το πρόβλημα, οπότε πολλές φορές νόμιζα ότι έφταιγε η κεραία ή το δίκτυο του γείτονα αλλά στην πράξη έφταιγε ο συνδυασμός VMWare/BT. Άλλες φορές η κάρτα δεν έμπαινε σε monitor mode, άλλες φορές δεν έκανε σωστά deauthentication ή WEP injection κλπ. Όταν όμως έτρεχα "καθαρό" ΒΤ, δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα. Επίσης οι πρώτες εκδόσεις του ΒΤ5 είχαν πρόβλημα με το τότε VMware και δεν δούλευαν καθόλου (από τότε όμως έχουν αναβαθμιστεί και τα 2, οπότε δεν ξέρω τι παίζει). Η μακράν καλύτερη λύση ήταν να βάλω το BT σε bootable USB stick, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα όπως το UNetbootin. Περισσότερες οδηγίες εδώ: http://www.backtrack...n_USB_Installer Aπλώς μπουτάρω το laptop από το στικάκι και το BT φορτώνει αυτόματα, χωρίς προβλήματα με την κάρτα δικτύου. Προφανώς δουλεύει ως LiveCD, άρα δεν επηρεάζεται καθόλου ο σκληρός δίσκος με το "κανονικό" λειτουργικό (Win7). Μάλιστα το καλύτερο είναι πως το στικάκι μπορεί να χρησιμεύσει και για άλλες καθημερινές δουλειές, πχ. το συνδέω σε Windows και βάζω μέσα ταινίες, mp3, κλπ. Δουλεύει σαν κανονικό στικάκι. καλησπέρα φίλε μου .. τελικά κατάφερα να τρέξω το vmare worktstation χώρισα λίγο τον σκληρό δίσκο μου και εγκατέστησα τα windows 7 64bit ultimate ενω πριν ειχα τα home premium.. τελικά το προγραμμα με τα ultimate δουλεύει μια χαρα, αλλα εχω το εξις πρόβλημα οτι δεν μπορώ να δω τιν wordlist που τιν εχω αποθηκεύσει στον δισκο c , οταν το backtrack 5 το ετρεχα με το usb live μεσα απο αυτο έβλεπα τον δισκο c που ειχα αποθηκεύσει τιν wordlist αλλα τωρα που το backtrack5 το χρισιμοποιω με το vmware workstation δεν μπορω να τιν βρω.. τι μπορω να κανω για αυτο το προβλημα ; που μπορω να τιν αποθηκεύσω για να τιν βρίσκω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Φιλε μου μια βοηθεια.. Εγω εχω την alfa awus036nh και δε μπορω να συνδεθω.. αναγκαζομαι και βαζω την παλια την καρτα που εχω για να μπω στο ιντερνετ και χρησιμοποιω την afla μονο για sniffing! γιατι γινεται αυτο μπορεις να με βοηθησεις; δες και την φωτο που σου στελνω! Αρχικά δοκίμασε να απενεργοποιήσεις αυτό το RaUI που τρέχεις και να προσπαθήσεις να ελέγξεις την Alfa από την αντίστοιχη εφαρμογή των Windows. Μετά βλέπουμε... καλησπέρα φίλε μου .. τελικά κατάφερα να τρέξω το vmare worktstation χώρισα λίγο τον σκληρό δίσκο μου και εγκατέστησα τα windows 7 64bit ultimate ενω πριν ειχα τα home premium.. τελικά το προγραμμα με τα ultimate δουλεύει μια χαρα, αλλα εχω το εξις πρόβλημα οτι δεν μπορώ να δω τιν wordlist που τιν εχω αποθηκεύσει στον δισκο c , οταν το backtrack 5 το ετρεχα με το usb live μεσα απο αυτο έβλεπα τον δισκο c που ειχα αποθηκεύσει τιν wordlist αλλα τωρα που το backtrack5 το χρισιμοποιω με το vmware workstation δεν μπορω να τιν βρω.. τι μπορω να κανω για αυτο το προβλημα ; που μπορω να τιν αποθηκεύσω για να τιν βρίσκω; Χμμ, φαντάζομαι υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αυτός που έκανα εγώ ήταν να βάλω ένα απλό USB stick στο PC και να το κάνω mount στο VMware (από το σχετικό μενού του). Στη συνέχεια το άνοιγα μέσω BT και τέλος. Δεν θυμάμαι μόνο αν το ΒΤ κάνει αυτόματο mount σε τέτοιες συσκευές ή πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα με τις κλασικές λινουξάδικες εντολές. Νομίζω γίνεται αυτόματα. Γενικά πάντως επιμένω ότι η αυτόνομη εκτέλεση του BT (από bootable USB stick) υπερέχει κατά πολύ αυτής μέσω VMware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Λοιπόν το πρόβλημα υπήρχε πριν κάνω εγκατάσταση τους drivers της alfa πριν κάνω εγκατάσταση το RaUI Πριν κάνω εγκατάσταση το VM Οπότε θέλω (μετά το δεκαπενθήμερο) όταν γυρίσω σπίτι να κάνω απεγκατάσταση και το realtek και το RaUI, μετά wipe τους drivers (αν ξέρετε κάποιον τρόπο πείτε τον) Και καθαρή εξαρτάται την alfa.. Πριν ένα μήνα πάντως πίστευα ότι το σπάσιμο δικτύων είναι μπούρδα, αλλά τελικά όχι απλά γίνεται αλλά δεν είναι και τίποτα δύσκολο, απλά απαιτεί χρόνο, hardware και να ακολουθείς οδηγίες.. (και στην περίπτωση των Wpa handshake k wordlist) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros100 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αρχικά δοκίμασε να απενεργοποιήσεις αυτό το RaUI που τρέχεις και να προσπαθήσεις να ελέγξεις την Alfa από την αντίστοιχη εφαρμογή των Windows. Μετά βλέπουμε... Χμμ, φαντάζομαι υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αυτός που έκανα εγώ ήταν να βάλω ένα απλό USB stick στο PC και να το κάνω mount στο VMware (από το σχετικό μενού του). Στη συνέχεια το άνοιγα μέσω BT και τέλος. Δεν θυμάμαι μόνο αν το ΒΤ κάνει αυτόματο mount σε τέτοιες συσκευές ή πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα με τις κλασικές λινουξάδικες εντολές. Νομίζω γίνεται αυτόματα. Γενικά πάντως επιμένω ότι η αυτόνομη εκτέλεση του BT (από bootable USB stick) υπερέχει κατά πολύ αυτής μέσω VMware. ενταξει ευχαριστω θα το κοιταξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardian21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Πάντως,αν και εγώ καινούριος είμαι, διαπίστωσα ότι μια πολύ καλή και εύκολη λύση για τις απλούστερες wordlists (σταθερα, κινητα κλπ) είναι η χρήση του crunch 3.2 που υπάρχει για linux, με πολύ καλές δυνατότητες για δημιουργία wordlist (και μέσα σε μισό - ένα λεπτό έχεις wordlist με τα σταθερά της περιοχής, ή τα συγκεκριμένα κινητά ή ότιδήποτε. δείτε λινκ εδώ: http://adaywithtape.blogspot.com/2011/05/creating-wordlists-with-crunch-v30.html Ακόμη, χρήσιμο βρήκα το datelist http://adaywithtape.blogspot.com/2011/03/creating-date-wordlist.html με το οποίο μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις wordlist με ημερομηνίες σε διάφορες μορφές. Και μια ερώτηση πάνω στο τελευταίο: Σε κωδικούς wpa μπορεί να υπάρχουν τελείες, παύλες ή κάθετες? πχ 01/01/2000 όχι (και θα είναι 01012000)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Σωστός. Το crunch είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για on-the-fly κατασκευή wordlist. Δεν είναι δύσκολο στη χρήση του και ακόμα κι αν ξεχάσουμε κάποια παράμετρο, υπάρχει πάντα το help του Linux. Όσο για τα WPA passwords, απ' όσο ξέρω επιτρέπονται όλοι οι εκτυπώσιμοι ASCII characters. Συνεπώς μπορείς να βάλεις τελείες, παύλες, κάθετες, backslashes κλπ. Υπάρχει πάντως περίπτωση κάποια access points να μη δέχονται όλους τους χαρακτήρες. Για παράδειγμα έχω ακούσει πως κάποια Belkin δεν πολυγουστάρουν το @ (παπάκι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafaela sweet Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Τι πεσσιμισμός είναι αυτός; Ούτε το παίζω hacker, ούτε είμαι... Απλά ξέρω [και το έχω κάνει πολλάκις] πως σπάει ένα ρημαδο-WEP... Αν υπάρχει ο-π-ο-ι-α-δ-ή-π-ο-τ-ε ασάφεια, μπορώ να εξηγήσω τα πάντα! γειααα σου! λοιπον ειμαι πολυ καινουργια σε αυτα. το ονομα του router που θα ηθελα να σπασω τν κωδικο λεγεται netfaster IAD 2 (pstn). μηπως μπορεις ν με βοηθησεις βημα βημα να το κανω γτ χωρις ιντερνετ στ σπιτι το tablet μου ειναι αχρηστο ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ για αρχή: http://nasos.gr/nf/tutorial.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKARHS Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 καλησπερα παιδια... ειμαι νεος εδω, αλλα θα ηθελα να σας εξηγησω μερικα απλα πραγματα.... ΟΛΑ τα δυκτια σπανε... στο BT, εχεις την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις (αντι για wordlist) μια γενητρια κωδικων, (αλφαριθμικων), με εντολη... αν εχεις το handshake του αλλου, τοτε η γενητρια "παιζει" με τις λεξεις και τους αριθμους μεχρι να βρει τον κωδικο -και τον βρισκει... μην ξεχνατε οτι το BT, ειναι σουιτα ασφαλειας... ο ΜΟΝΟΣ τροπος για να μην βρει καποιος τον κωδικο, ειναι να εχεις εγκαταστησει το pyrit... ολα τα αλλα ειναι κουφια λογια.... θελησα να σας εξηγησω, γιατι ΘΕΩΡΩ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΙΚΟ να κλεβεις ιντερνετ απο αλλους... το οτι γνωριζω πως γινεται, ΔΕΝ σημαινει οτι θα το κανω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 καλησπερα παιδια... ειμαι νεος εδω, αλλα θα ηθελα να σας εξηγησω μερικα απλα πραγματα.... ΟΛΑ τα δυκτια σπανε... στο BT, εχεις την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις (αντι για wordlist) μια γενητρια κωδικων, (αλφαριθμικων), με εντολη... αν εχεις το handshake του αλλου, τοτε η γενητρια "παιζει" με τις λεξεις και τους αριθμους μεχρι να βρει τον κωδικο -και τον βρισκει... μην ξεχνατε οτι το BT, ειναι σουιτα ασφαλειας... ο ΜΟΝΟΣ τροπος για να μην βρει καποιος τον κωδικο, ειναι να εχεις εγκαταστησει το pyrit... ολα τα αλλα ειναι κουφια λογια.... θελησα να σας εξηγησω, γιατι ΘΕΩΡΩ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΙΚΟ να κλεβεις ιντερνετ απο αλλους... το οτι γνωριζω πως γινεται, ΔΕΝ σημαινει οτι θα το κανω ... Ναι μεν αλλά θα πάρει κανα δυο-τρία χρονάκια ώσπου να σπάσει με αυτόν τον τρόπο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 καλησπερα παιδια... ειμαι νεος εδω, αλλα θα ηθελα να σας εξηγησω μερικα απλα πραγματα.... ΟΛΑ τα δυκτια σπανε... στο BT, εχεις την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις (αντι για wordlist) μια γενητρια κωδικων, (αλφαριθμικων), με εντολη... αν εχεις το handshake του αλλου, τοτε η γενητρια "παιζει" με τις λεξεις και τους αριθμους μεχρι να βρει τον κωδικο -και τον βρισκει... μην ξεχνατε οτι το BT, ειναι σουιτα ασφαλειας... ο ΜΟΝΟΣ τροπος για να μην βρει καποιος τον κωδικο, ειναι να εχεις εγκαταστησει το pyrit... ολα τα αλλα ειναι κουφια λογια.... θελησα να σας εξηγησω, γιατι ΘΕΩΡΩ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΙΚΟ να κλεβεις ιντερνετ απο αλλους... το οτι γνωριζω πως γινεται, ΔΕΝ σημαινει οτι θα το κανω ... thi$-passpHras3 is_very h@rd to (rac|< so d0n't EVeN.bother:-) Το WPA υποστηριζει μεχρι κλειδια μεχρι 63 χαρακτηρες και με ολα τα συμβολα. Αυτη τη στιγμη, πολυ αμφιβαλλω οτι το παραπανω μπορει να σπασει μεσα στο χρονο ζωης μας με τις τεχνικες που υπαρχουν τωρα, ακομα και αν χρησιμοποιησεις supercomputers. Αν λοιπον εισαι παρανοικος φτιαχνεις ενα passphrase τετοιο που δεν ειναι προβλημα καθως δεν εχεις να το βαζεις καθε φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ΟΛΑ τα δυκτια σπανε... Δεν διαφωνει κανεις. Αλλα οπως ειπαν και τα παιδια πριν, παιζει ρολο εαν θα ζω οταν σπασει ο x,y,z κωδικος για να τον χρησιμοποιησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις