barca10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Με reaver σπαει wpa χωρις wordlist? Εάν είναι wps πανεύκολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Εάν είναι wps πανεύκολα! wps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 wps? Αν δεν έχω χάσει επεισόδεια, η εντολή reaver χρησιμοποιείτε για "σπάσιμο" wpa κωδικών οι οποίοι είναι σεταρισμένοι με Wi-Fi Protected Setup, και σπάνε πολύ εύκολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Αν δεν έχω χάσει επεισόδεια, η εντολή reaver χρησιμοποιείτε για "σπάσιμο" wpa κωδικών οι οποίοι είναι σεταρισμένοι με Wi-Fi Protected Setup, και σπάνε πολύ εύκολα! Σε ποια περιπτωση παιζει να εχουν σεταριστει τα pass αυτα? Πχ. διαβασα για το reaver και προσπαθησα να το εφαρμοσω. Οταν λοιπον εκτελεσα την εντολη reaver -i mon0 -b (xx:xx:xx:xx:xx) κολλισε στο Associated with ESSID ταδε και δεν εκανε τιποτα παρακατω. Αυτο σημαινει πως δν εχει σεταριστει ο κωδικος με wps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 wash-i mon0 αν θυμάμαι καλά, ψάχνει τα δίκτυα με wps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ερωτηση: -Για να σπασει wep πρεπει να ειναι καποιος μεσα στο αλλο δικτυο ή αρκει να ειναι ανοιχτο το ρουτερ; εχει γραψει σε 10 λεπτα 4000 beacons + 48000 data ειναι καλος ρυθμος ( ειμαι νεος στο αθλημα ) ΑΚΥΡΟ ΕΣΠΑΣΕ... βεβαια δε μπορω να δω το κλειδι γιατι ειμαι σε ubuntu... και το open as text ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.. πρεπει να κατεβασω-κανω install μαλλον κατι.. καμια βοηθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Το aircrack-ng σου δειχνει το κλειδι σε hex και μπορεις να το εισαγεις σε hex για να μπεις στο δικτυο. Τα wep κλειδια ειναι υποχρεωτικα ειτε 5 ψηφια (10 σε hex) ειτε 13 (26 σε hex) οποτε απο τον αριθμο των ψηφιων προκυπτει και ο τυπος του κλειδιου και το input format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ναι σε hex μου το εδωσε.. εντωμεταξυ δε μπορω να εισαγω το wordlist για τα cyta διοτι ναι μεν μου βλεπει το usb που εχω μεσα το txt αλλα δεν μπορω να το επιλεξω! ( ειναι σαν πιο αχρωμο γκρι, απενεργοποιημενο και καλα! ) Ρε παιδια εχω αυτην την κεραια ( και λογισμικο win7 x64 ) http://www.alfa.com.tw/in/front/bin/ptdetail.phtml?Part=AWUS036NH&Category=0 και δε μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ.. στο ubuntu την χρησιμοποιω κανονικα και στα windows την βλεπει αλλα δε μπορω να συνδεθω με κανενα δικτυο.. και αναγκαζομαι και βαζω μια σαπια που εχω για να συνδεομαι στο ιντερνετ! Γιατι σημβαινει αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 τα wep σπανε πιο ευκολα και απο το να πετυχεις την τρυπα της τουαλετας το πρωι ( οκ οχι ολα..πιανω 4 και εχω σπασει τα 2 αλλα ειμαι αδαης!Ασχολουμαι 3 μερες μονο ) Ερωτηση: Γιατι στα 2 απο τα 4 ( αυτα που δεν μπορω να σπασω ) δεν βρισκει Data?? Ενω τα beacons στο 1 απο τα 2 παει σπαραλια και στο αλλο σα χελωνα ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiss11 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 και εγώ αυτήν την κεράια εχω... http://www.alfa.com....36NH&Category=0 μονο που ειμαι τελείως αρχαριος και δεν ξερω να κανω τιποτα!!!!!!! το ασχημο ειναι οτι βγαζοντας την κεραία στον μπαλκονι πιανω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ σηματα και μαλιστα ισχυρά, αλλά .......!!!:fear: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapil21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, να ρωτήσω αν έχει κανείς μαζεμένες λίστες για wpa γιατί κάποιες που βρήκα στο thread είχαν σβηστεί. Έχω βρει μόνο αυτές που είναι για cyta όπως και το προγραμματακι για τα νετφαστερ. θα ήθελα των κινητών-σταθερών. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 δυστυχως τις εψαξα και εγω αλλα εχουν σβηστει..τις πηρε η μπαλα τωρα με το megaupload.. Τι ειναι αυτο το προγραμματακι για netfaster που λες; μπορεις να το ανεβασεις; (: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Θα κοιτάξω αργότερα (ή αύριο) να ανεβάσω τουλάχιστον μια λίστα με τους πιθανούς αριθμούς κινητών. Για σταθερά δεν πρέπει να έχω κάτι, γιατί κάθε φορά έφτιαχνα επί τόπου λίστα με τους αριθμούς της περιοχής και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 netfaster = thomson??? αυτο το εχω και εγω και καταστρεφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapil21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Για netfaster βγάζει τη λίστα είναι αυτό http://nasos.gr/nf/ νομίζω του nzeppos αν δεν κάνω λάθος. Για σταθερά περιοχής μέσω excel ή υπάρχει κάτι παρόμοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις