xman249 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Έχεις το handshake; τι ακριβώς είναι αυτό? θέλω κάποιο πρόγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Πριν από το πρόγραμμα θέλεις λίγο διάβασμα. Δεν υπάρχει ένα και μοναδικό πρόγραμμα που να σου κάνει αυτοματοποιημένα όλη τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros100 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 γεια σας παιδιά .. θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου δώσει ενα link να κατεβάσω wordlist που να περιέχει μόνο αριθμούς για δίκτυα wpa .. ευχαριστώ....για backtrack 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ερωτησούλα επειδή πιάνω γείτονα με Cytaxxxx στην wordlist που κατέβασα κάνα 2 σελίδες πίσω πως θα κάνω αναζήτηση για να βρω τον κωδικό? Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει διοτι εχω μερες να διαβασω το topic Τα νεα Cyta XXXXX ( 5 ψηφια πχ Cyta E439A ) δεν εχουν Password απο τις γνωστες wordlists τυπου 25801-2Υ00000 κλπ κλπ αλλα αλλαξε ο "αλγοριθμος" θα ανεβασω και φωτο αυριο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει διοτι εχω μερες να διαβασω το topic Τα νεα Cyta XXXXX ( 5 ψηφια πχ Cyta E439A ) δεν εχουν Password απο τις γνωστες wordlists τυπου 25801-2Υ00000 κλπ κλπ αλλα αλλαξε ο "αλγοριθμος" θα ανεβασω και φωτο αυριο.. αχ μας κάνουν τη ζωή δύσκολη :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ιδου!! κλαψτε.. ( μαζι και εγω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μάιστα, άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει με αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ιδου!! κλαψτε.. ( μαζι και εγω ) ΚΑΡΑ-LOL Thomson ρουτερακι ειναι. Δουλευει ο γνωστος τροπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Σωστός. Δεν το είχα σκεφτεί καν ότι δεν θα έμπαιναν στον κόπο να αλλάξουν τον μαμήσιο αλγόριθμο παραγωγής password. Αν πάτε σε ένα site όπως αυτό: http://kaisersblog.com/static/thomson/ και τρέξετε το κλασικό σπαστήρι των Thomson router με SSID το 6ψήφιο της Cyta (πχ. 888642), θα σας βγάλει το σωστό password. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δουλευει αδερφε.. Εισαι πολυ μπροστα ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Aircrack-ng blog:WPA Flaw found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 oh cool!! ελληνικά Edit: Εεεε... μήπως είναι πρωταπριλιάτικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 oh cool!! ελληνικά Edit: Εεεε... μήπως είναι πρωταπριλιάτικο; Ε μάλλον. Πολύ καλό για να ναι αληθινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Edit: Εεεε... μήπως είναι πρωταπριλιάτικο; Πρωταπριλιατικο mate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Με reaver σπαει wpa χωρις wordlist? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις