barman_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 τελικα με ΒΤ εγινε μια χαρα η δουλεια..ειναι δυνατον να μην εχει drivers το ubuntu? επισης κατι ακομα φιλε nzeppos..στο τελευταιο λινκ που παραθετεις υπαρχουν ολες οι wordlist για Cyta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν είναι "όλες". Σίγουρα όμως έχει τρεις. Την 25801Υxxxxxxx, την 25802Υxxxxxxx και την YWxxxxxxx (όπου x = 0-9). Αν υπάρχουν κι άλλες wordlists για Cyta, πείτε μου να τις συμπεριλάβω κι αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ενδιαφερον θα δοκιμασω...αφορα κυριως τα CYTA XXXX ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Yep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ωραια περιμενω κανα ψαρακι(handshake) να πεσει στη παγιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rightman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Όπως είπε κι ο bele λογικά το πρόγραμμα των Windows σου δείχνει το wifi με την καλύτερη λήψη από τα 3. Άρα δες στα RSSI του inssider ποιό απ' όλα πιάνεις καλύτερα και αυτό θα είναι. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αρνητικός αριθμός, τόσο καλύτερα πιάνεις το σήμα, δηλαδή αν έχεις ένα netfaster στα -65 και ένα στα -80, τότε αυτό που πιάνει καλύτερα είναι το πρώτο. Εκτός απο την ένταση του σήματος φαίνεται και ο θόρυβος (noise) στο Inssider; Οπως γίνεται στο Wifi diagnostics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleas_f Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rightman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Και πως γίνετε να μάθουμε για τον θόρυβο του δικτύου στα Win.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleas_f Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Tο NetStumbler ξέρω αλλά νομίζω ότι δε δουλεύει σωστά σε vista/7. Γιατί όμως πρέπει να σε ενδιαφέρει ο θόρυβος ενός δικτύου πριν συνδεθείς σε αυτό;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleksis10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Γεια σας εχω το εξης προβλημα. Εχω το αιρκρακ 5 κ το τρεχς μεσω usb σε λαπτοπ hp pavilion g4 οταν βαζω την εντολη airdump-ng wlan0 δ εμφανιζει τους πινακες δοκιμασα κ το airdump-ng mon0 κ παλι τιποτα ομως. τι μπορω να κανω? τι φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Γεια σας εχω το εξης προβλημα. Εχω το αιρκρακ 5 κ το τρεχς μεσω usb σε λαπτοπ hp pavilion g4 οταν βαζω την εντολη airdump-ng wlan0 δ εμφανιζει τους πινακες δοκιμασα κ το airdump-ng mon0 κ παλι τιποτα ομως. τι μπορω να κανω? τι φταιει? Πάρ το από την αρχή! Το τρέχεις σε backtrack καταρχάς; και επίσης είναι airodump-ng και όχι airdump-ng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleksis10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Φιλαρακι τελικα δ εβαζα σωστη εντολη ηταν airodump-ng... k εγω εβαζα airdump-ng. Μια αλλη ερωτηση εχω ομως, πως βρισκω μεσω bactrack 5 to οποιο τρεχω μεσω usb,το wordlist netfaster π εχω κατεβασει στα windows.? σε bactrack 5 to τρεχω ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xman249 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 ερωτησούλα επειδή πιάνω γείτονα με Cytaxxxx στην wordlist που κατέβασα κάνα 2 σελίδες πίσω πως θα κάνω αναζήτηση για να βρω τον κωδικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 ερωτησούλα επειδή πιάνω γείτονα με Cytaxxxx στην wordlist που κατέβασα κάνα 2 σελίδες πίσω πως θα κάνω αναζήτηση για να βρω τον κωδικό? Έχεις το handshake; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 ερωτησούλα επειδή πιάνω γείτονα με Cytaxxxx στην wordlist που κατέβασα κάνα 2 σελίδες πίσω πως θα κάνω αναζήτηση για να βρω τον κωδικό? Τσεκάρεις αν η κάρτα wifi σου συνεργάζεται με το Backtrack. Κατεβάζεις το Backtrack και το τρέχεις. Στη συνέχεια τρέχεις airmon-ng για να βάλεις την κάρτα σου σε monitor mode. Μετά airodump-ng για να σκανάρεις το δίκτυο που σε ενδιαφέρει και να καταγράψεις το πολυπόθητο handshake του γείτονα. Αφού έχεις το handshake, τότε τρέχεις το aircrack-ng και εφαρμόζεις το wordlist που κατέβασες. Αν ο γείτονας δεν έχει αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό, τότε λογικά το aircrack-ng θα στον βρει. Για αναλυτικότερες οδηγίες δες και το post #725 (το οποιο προφανώς επικεντρώνεται στα Netfaster αλλά η ίδια λογική εφαρμόζεται και στα Cyta). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις