Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ναι, σωστό κι αυτό. Δεν είδα ότι έδινε "airodump-ng wlan0".

Σε αυτές τις εντολές δεν χρησιμοποιείτε την κανονική κάρτα δικτύου σας, αλλά τη virtual που τρέχει σε monitor mode. Συνήθως ονομάζεται mon0, αλλά καλού-κακού δείτε το όνομά της από το αποτέλεσμα της εντολής "airmon-ng start wlan0".

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα ίδια.

Μου βγάζει:

>
iwl3945 0000:04:00.0: firmware: requesting iwlwifi-3945-2.ucode
iwl3945 0000:04:00.0: firmware: iwlwifi-3945-2.ucode firmware req failed -2
iwl3945 0000:04:00.0: firmware: requesting iwlwifi-3945-1.ucode
iwl3945 0000:04:00.0: firmware: iwlwifi-3945-1.ucode firmware req failed -2
iwl3945 0000:04:00.0: Could not read microcode: -2
device mon0 entered promiscuous mode
ioctl(SIOCSIFFLAGS) faild: No such file or directory

Δημοσ.

Ανέβασα 2 λίστες CYTA. Η μία με το 25801Υxxxxxxx και η άλλη με το YWxxxxxxx (όπου x = 0-9).

http://nasos.gr/nf/CYTA_wordlists.rar

Προφανώς πρέπει να έχετε πιάσει handshake για να τις χρησιμοποιήσετε και φυσικά αφορούν σε εργοστασιακούς κωδικούς. Αν ο γείτονας έχει αλλάξει τον κωδικό*, τότε δεν πρόκειται να σας δουλέψει. Θεωρητικά συνεργάζονται και με Windows και με Linux σπαστήρια.

* αυτό μας θυμίζει ότι πρέπει ΠΑΝΤΑ να αλλάζουμε τον εργοστασιακό κωδικό του router μας!

Ευχαριστώ πολύ για τα wordlists. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι για CYTA XXXX. Εάν δεν είναι κόπος θα ήθελα και μια πρόταση για USB WiFi adaptor σε λογική τιμή για να ασχοληθώ περισσότερο. Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Για όσους δε το ξέρουν:

τα routers με υποστήριξη WPS σπάνε το πολύ σε 1-2 μέρες, κι ας έχουν το πιο τρελό WPA2 password και ssid!!

To καινούριο backtrack έχει τα απαραίτητα εργαλεία... (reaver + wash)

• Moderators
Δημοσ.

Για όσους δε το ξέρουν:

τα routers με υποστήριξη WPS σπάνε το πολύ σε 1-2 μέρες, κι ας έχουν το πιο τρελό WPA2 password και ssid!!

To καινούριο backtrack έχει τα απαραίτητα εργαλεία... (reaver + wash)

http://www.insomnia.gr/topic/431484-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CF%89%CE%BD-wps/

Δημοσ.

καλησπερα σας,εβαλα ubuntu στο ενα μηχανακι κ ειπα να ξεσκονισω λιγακι τις γνωσεις μου :P

αφου κατεβαζω το aircrack κ τα συναφη(btw πολυ μαρεσε που πηγαινοντας να τρεξω την εφαρμογη βρισκει οτι δεν υπαρχει το τερμιναλ κ την κατεβαζει επιτοπου ^_^ )τρεχω τις απαραιτητες εντολες αλλα οταν παω να εκβιασω για το handshake μου βγαζει σφαλμα οτι η καρτα μου τρεχει σε -1 channel ενω η mac Που χτυπαω ειναι στο 6...

τι παιζει?

Δημοσ.

Χμμμ, η κάρτα σου έχει γυρίσει σίγουρα σε monitor mode; Όταν τρέχεις το airodump-ng στη συσκευή mon0 (και όχι σε wlan0), του βάζεις να κοιτάει μόνο το κανάλι 6;

Δημοσ.

Μάλιστα, άρα μάλλον είναι θέμα drivers. Δεν διάβασα όλες τις σελίδες του παραπάνω forum, οπότε δεν είδα όλες τις λύσεις που προτείνουν. Δεν δοκιμάζεις όμως και κανα Backtrack από LiveCD; Ποιά κάρτα δικτύου έχεις;

Δημοσ.

γεια σας παιδια . θελω να ρωτήσω για το πρόγραμμα το Backtrack 5 ..εχω windows 7 και το ξεκιναω απο το BIOS εχω τις εντολες .μεχρι εκει ολα καλα. αλλα το προβλημα μου ειναι οτι οταν ψάχνει να εντοπίσει τα διαθέσιμα δίκτυα τις περιοχής μου δεν σταματάει και συνέχεια τρέχει το εχω αφισει 4 ωρες και αυτο ακομα τρεχει κατι ψαχνει μαλλον .. και ρωταω , ειναι φισιολογικο αυτο η πρεπει να κανω κατι αλλο για να σταματισει για να προχωρήσω στιν επομενη εντολη ; δεν ξερω πολλα πραγμτα για το προγραμμα αυτο και αν μπορει καποιος ας με βοηθισει.. ευχαριστω

Δημοσ.

γεια σας παιδια . θελω να ρωτήσω για το πρόγραμμα το Backtrack 5 ..εχω windows 7 και το ξεκιναω απο το BIOS εχω τις εντολες .μεχρι εκει ολα καλα. αλλα το προβλημα μου ειναι οτι οταν ψάχνει να εντοπίσει τα διαθέσιμα δίκτυα τις περιοχής μου δεν σταματάει και συνέχεια τρέχει το εχω αφισει 4 ωρες και αυτο ακομα τρεχει κατι ψαχνει μαλλον .. και ρωταω , ειναι φισιολογικο αυτο η πρεπει να κανω κατι αλλο για να σταματισει για να προχωρήσω στιν επομενη εντολη ; δεν ξερω πολλα πραγμτα για το προγραμμα αυτο και αν μπορει καποιος ας με βοηθισει.. ευχαριστω

(Αν κατάλαβα καλά)

πάτα Ctrl + C .

Δημοσ.

(Αν κατάλαβα καλά)

πάτα Ctrl + C .

ευχαριστω για τιν απαντηση .. θα το κοιταξω τωρα αν αποτύχει πάλι θα σας ενημερώσω αυριο ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...