Προς το περιεχόμενο

"Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα

drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Guys η γειτονισσα εχει wind wifi TxAk3L

απλα θελω να ρωτησω τι ρουτερ δινει η wind..

Eπισης για εξακριβωση:

wind+Tellas πλεον ειναι ένα πραμα;;

Η wind χρησιμοποιει ΖΤΕ ZXV10 H108L ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα, ενδιαφέρουσα πληροφορία. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργηθεί και νέα λίστα με το 25802Y (αρκεί ένα απλό search/replace με notepad).

φιλε nzeppos κανε και ενα κοπο να φτιαξεις και αυτη με το''2΄΄ γιατι πρεπει να ειναι χρησιμη.. δοκιμασα αυτες που ποσταρες αλλα τιποτα.. το δικτυο που προσπαθησα λεγοταν cyta9xxx

καλο βραδυ σε ολους!

φιλε nzeppos κανε και ενα κοπο να φτιαξεις και αυτη με το''2΄΄ γιατι πρεπει να ειναι χρησιμη.. δοκιμασα αυτες που ποσταρες αλλα τιποτα.. το δικτυο που προσπαθησα λεγοταν cyta9xxx

καλο βραδυ σε ολους!

Πολύ εύκολα δημιουργείτε και η άλλη λίστα. Τζάμπα κόπος να τον βάλουμε να μας την φτιάξει και αυτήν!

άνοιξε με το notepad την λίστα και πάτα Ctrl + H , στο πρώτο τετράγωνο βάλε 25801Υ και στο δεύτερο 25802Y. Έτοιμος!

Μάλιστα, ενδιαφέρουσα πληροφορία. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργηθεί και νέα λίστα με το 25802Y (αρκεί ένα απλό search/replace με notepad).

είχα πιασμένα τρία διαφορατικα handshake από διαφορετικά δυκτια και δεν ήταν δυνατόν και τα 3 να είχαν αλλάξη τον default κωδικό.μολις το δοκίμασα φυσικά δούλεψε και με μικρή σχετικά λίστα.καλη τύχη

Πολύ εύκολα δημιουργείτε και η άλλη λίστα. Τζάμπα κόπος να τον βάλουμε να μας την φτιάξει και αυτήν!

άνοιξε με το notepad την λίστα και πάτα Ctrl + H , στο πρώτο τετράγωνο βάλε 25801Υ και στο δεύτερο 25802Y. Έτοιμος!

To προσπαθησα και δεν εγινε .. ριξε μια ματια στην εικονα να δεις τη μηνυμα μου βγαζει. :-(

post-231295-0-38742100-1330605549_thumb.jpg

To προσπαθησα και δεν εγινε .. ριξε μια ματια στην εικονα να δεις τη μηνυμα μου βγαζει. :-(

Στο 25801Υ, το Υ που βάζεις είναι ελληνικό ή αγγλικό; έχει διαφορά!

Στο 25801Υ, το Υ που βάζεις είναι ελληνικό ή αγγλικό; έχει διαφορά!

εβαλα και αγγλικο και ελληνικο και δεν αλλαζουν? τι παιζει? :mad:

Χμμμ, ενδιαφέρον. Δεν είναι πρόβλημα του αρχείου πάντως. Εγώ μπορώ να τα κάνω replace, είτε από notepad, είτε από notepad++.

Αν πας τον κέρσορα πάνω-πάνω (στην αρχή του αρχείου), κάνεις ένα σκέτο search (Control-F) και ψάξεις για "Y" (χωρίς τα εισαγωγικά εννοείται), στο βρίσκει; Αν ναι, τότε θα έπρεπε να δουλεύει και το replace.

Επειδή όμως βλέπω ότι η διαδικασία του replace αργεί πάαααρα πολύ με αυτόν τον τρόπο (ήδη το έχω αφήσει σχεδόν 10' στο notepad++ και δεν έχει τελειώσει ακόμα), μόλις γυρίσω σπίτι θα φτιάξω νέα λίστα με το 25802Y και θα την ενσωματώσω στις προηγούμενες. Υπομονή 2-3 ώρες...

Χμμμ, ενδιαφέρον. Δεν είναι πρόβλημα του αρχείου πάντως. Εγώ μπορώ να τα κάνω replace, είτε από notepad, είτε από notepad++.

Αν πας τον κέρσορα πάνω-πάνω (στην αρχή του αρχείου), κάνεις ένα σκέτο search (Control-F) και ψάξεις για "Y" (χωρίς τα εισαγωγικά εννοείται), στο βρίσκει; Αν ναι, τότε θα έπρεπε να δουλεύει και το replace.

Επειδή όμως βλέπω ότι η διαδικασία του replace αργεί πάαααρα πολύ με αυτόν τον τρόπο (ήδη το έχω αφήσει σχεδόν 10' στο notepad++ και δεν έχει τελειώσει ακόμα), μόλις γυρίσω σπίτι θα φτιάξω νέα λίστα με το 25802Y και θα την ενσωματώσω στις προηγούμενες. Υπομονή 2-3 ώρες...

Perfect ! αναμενουμε λοιπον τη δουλεια σου!

Μπορώ να εισάγω σε Windows 7 το κλειδί σε hex μορφή;;;; Υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση να αλλάξω;

Χρησιμοποιώ laptop HP και τα utilities των windows για σύνδεση με ασύρματα δίκτυα και γενικά διαχείρηση της κάρτας δικτύου.

Μπορώ να εισάγω σε Windows 7 το κλειδί σε hex μορφή;;;; Υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση να αλλάξω;

Χρησιμοποιώ laptop HP και τα utilities των windows για σύνδεση με ασύρματα δίκτυα και γενικά διαχείρηση της κάρτας δικτύου.

Εγω εβαλα το κλειδι σε μορφη HEX στα utilities των windows 7 home premium 64 bit και συνδεθηκα κανονικα στο δικτυο

γεια σας παιδιά,

τρέχω την εντολή:

airodump-ng wlan0 και μου πετάει λάθος : firmware file reg failed -2

το δοκίμασα σε laptop fujitsu siemens, και το wireless που έχει είναι: iwl3945

Αυτό τι σημαίνει ότι δεν βλέπει τον driver;

Για κοίτα αυτό:

HOW TO: iwl3945 BackTrack 4

http://www.backtrack...ead.php?t=20257

Δεν ξέρω τι γίνεται με τις νεότερες εκδόσεις του BT. Σε κάθε περίπτωση γκούγκλαρέ το λίγο, βλέπω ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που συζητάει για τη συγκεκριμένη κάρτα. Ακόμα καλύτερα πάρε καμια Awus036h για φορητότητα και εγγυημένα αποτελέσματα.

γεια σας παιδιά,

τρέχω την εντολή:

airodump-ng wlan0 και μου πετάει λάθος : firmware file reg failed -2

το δοκίμασα σε laptop fujitsu siemens, και το wireless που έχει είναι: iwl3945

Αυτό τι σημαίνει ότι δεν βλέπει τον driver;

Δώσε

airmon-ng start wlan0

airodump-ng mon0

και θα είσαι οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...