Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 8mbit Conn-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας έχω κάποιο πρόβλημα με την adsl μου.

είχα 1mbit ondsl kit εδώ και 2 χρονιά περίπου όλα καλά έπιανα ταχύτητες 80-95kb/s.

Αποφάσισα να αναβαθμίσω την γραμμή στα 8 πριν περίπου 2 βδομάδες έτσι έκανα αίτηση

στον οτε και μου είπαν η διαδικασία αυτή θα πάρει 7 εργάσιμες ημέρες γιατί θα χρειαζόταν

από οτι μου είπαν να μεταφέρουν την γραμμή και μετά να την αναβαθμίσουν.Το πρόβλημα

άρχισε πριν 2 μέρες την Κυριακή ξαφνικά το πρωί κόβετε η dsl και μετά από περίπου 10 λεπτά όλα οκ αλλά με κάποιο πρόβλημα η ταχύτητα στο router ήταν στα 768 αντί για τα 1024 που ήταν πιο πριν περνώ ένα τηλέφωνο στο help desk αναφέρω το πρόβλημα μου την άλλη μέρα όλα καλά η ταχύτητα στα 1024 και μετά από περίπου 1 ώρα πέφτει η adsl ,μετά από 10 λεπτά επανέρχεται αυτή τη φορά η ταχύτητα στα 8190, μετά από κάποια δοκιμή στο download διαπίστωσα ότι οι ταχύτητες που έπιανα ήταν χειρότερες και από την 1mbit που είχα πριν την αναβαθμίσει περίπου στα 70-80kb/s το max.

Το router mou einai u.s robotics adsl 4-port router usr9107.

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά θα σου έχουν ανεβάσει την γραμμή σε 8mbit αλλά θα έχουν αφήσει το account/σύνδεση στο 1mbit...τηλέφωνο πάλι στην TY της OTEnet :-)

Δημοσ.
λογικά θα σου έχουν ανεβάσει την γραμμή σε 8mbit αλλά θα έχουν αφήσει το account/σύνδεση στο 1mbit...τηλέφωνο πάλι στην TY της OTEnet :-)

Απ'οτι ξέρω στο Conn-x κάνεις σύνδεση στη Οτενετ (κι εγώ έτσι είμαι)! Μην πάρεις το 1242 γιατί εκτός ότι δεν θα βγάλεις γραμμή ποτέ θα σου πουν πάρε στην Οτενετ. Πάρε αμέσως λοιπόν εσύ στην Οτενετ και αν δούνε ότι κι από εκεί είναι όλα ΟΚ δήλωσε το σαν βλάβη στο 121!

Συμβουλή μου από προσωπική εμπειρία το 1242 sucks to hell!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...