Προς το περιεχόμενο

iTunes Store

MantiVersuS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται κατά πόσο είναι αξιόπιστο να αγοράσω μουσικά κομμάτια μέσω itunes. το έχει χρησιμοποιήσει κανένας?

• Super Moderators
Δημοσ.
παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται κατά πόσο είναι αξιόπιστο να αγοράσω μουσικά κομμάτια μέσω itunes. το έχει χρησιμοποιήσει κανένας?

Τι εννοείς αξιόπιστο; Αν ρωτάς κατά πόσο είναι ασφαλές, δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα για πρόβλημα με το iTunes Store.

Ένα θέμα που θα ήταν καλό να προσέξεις είναι τα κομμάτια iTunes Plus (το βγάζει στην πάνω δεξιά γωνία, στα Quick Links. Τα iTunes Plus είναι mp3 τα οποία, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κομμάτια στο iTunes Store, δεν έχουν προστασία κατά της αντιγραφής (το λεγόμενο DRM). Οπότε παίζουν σε οποιοδήποτε player και σε οποιονδήποτε υπολογιστή και όχι μόνο σε iPods.

Δημοσ.

ρωτάω ακριβώς από θέμα ασφάλειας.Προσωπικά δεν έχω ipod, άρα θέλω τα αρχεία να τα ακούω στον υπολογιστή ή σε κάνα cd στο αυτοκίνητο. δεν θα μπορώ λόγο δικαιωμάτων ούτε αυτό?

Δημοσ.
ρωτάω ακριβώς από θέμα ασφάλειας.Προσωπικά δεν έχω ipod, άρα θέλω τα αρχεία να τα ακούω στον υπολογιστή ή σε κάνα cd στο αυτοκίνητο. δεν θα μπορώ λόγο δικαιωμάτων ούτε αυτό?

ακριβώς αυτό! ΜΠΟΡΕΊΣ να τα ακούς όπου θέλεις αν τα κατεβάσεις από iTunes

και επίσης είναι το μεγαλύτερο κατάστημα μουσικής online,και το δεύτερο γενικά, οποτε δεν νομίζω να έχει προβλήματα αξιοπιστίας

• Super Moderators
Δημοσ.

Από θέμα ασφαλείας, όπως σου είπα, δεν έχει ακουστεί τίποτα, άλλωστε η Apple στην οποία ανήκει και η οποία διαχειρίζεται το iTunes Store είναι σοβαρή και μεγάλη εταιρεία.

Ως προς τα κομμάτια, αυτά περιέχουν ψηφιακό κλείδωμα (το λεγόμενο FairPlay) και παίζουν μόνο σε iPod, στον υπολογιστή με τον οποίο αγόρασες τα τραγούδια και σε τέσσερεις άλλους υπολογιστές (είτε PC είτε Macintosh). Μπορείς όμως να τα γράψεις σε CD είτε ως audio είτε ως mp3.

Τα περισσότερα κομμάτια στο iTunes Store έχουν ψηφιακό κλείδωμα (όπως έχουν και σε σχεδόν όλα τα online δισκοπωλεία). Για να αποκτήσεις κομμάτια χωρίς ψηφιακό κλείδωμα πρέπει, όπως σου προανέφερα, να αγοράσεις τραγούδια με την επισήμανση iTunes Plus.

Δημοσ.
Από θέμα ασφαλείας, όπως σου είπα, δεν έχει ακουστεί τίποτα, άλλωστε η Apple στην οποία ανήκει και η οποία διαχειρίζεται το iTunes Store είναι σοβαρή και μεγάλη εταιρεία.

Ως προς τα κομμάτια, αυτά περιέχουν ψηφιακό κλείδωμα (το λεγόμενο FairPlay) και παίζουν μόνο σε iPod, στον υπολογιστή με τον οποίο αγόρασες τα τραγούδια και σε τέσσερεις άλλους υπολογιστές (είτε PC είτε Macintosh). Μπορείς όμως να τα γράψεις σε CD είτε ως audio είτε ως mp3.

Τα περισσότερα κομμάτια στο iTunes Store έχουν ψηφιακό κλείδωμα (όπως έχουν και σε σχεδόν όλα τα online δισκοπωλεία). Για να αποκτήσεις κομμάτια χωρίς ψηφιακό κλείδωμα πρέπει, όπως σου προανέφερα, να αγοράσεις τραγούδια με την επισήμανση iTunes Plus.

ωραία. και μια ακόμα ερώτηση. θα μπορέσω αυτά τα κομμάτια να τα επεξεργαστώ (για παράδειγμα να τα κάνω ringtone) ?

• Super Moderators
Δημοσ.
ωραία. και μια ακόμα ερώτηση. θα μπορέσω αυτά τα κομμάτια να τα επεξεργαστώ (για παράδειγμα να τα κάνω ringtone) ?

Τα κομμάτια από το iTunes Plus σίγουρα μπορείς, είναι απλά mp3.

Τα κομμάτια που έχουν ψηφιακό κλείδωμα δεν ξέρω αν μπορείς να τα επεξεργαστείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...