Προς το περιεχόμενο

Realtek HD audio and Microsoft Bus Driver

feax2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά έχασα τον ήχο στον φορητό μου Acer Aspire 9300 με κάρτα ήχου Realtek HD audio. Προσπάθησα να εγκατασήσω ξανά τους drivers και πήρα το μήνυμα λάθους:

"Microsoft bus driver should be loaded in your system before installing Realtek HD audio driver".

Έχω WinXP Pro SP2. Όποιος έχει τα αρχεία της microsoft που μου χρειάζονται να μου στείλει μήνυμα για να μου τα στείλει με e-mail.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα χρειαστεί να κάνεις εγκατάσταση το hotfix KB888111 πριν την εγκατάσταση του driver της κάρτας ήχου σου.

To κάνεις request από MS ή κάνε extract τα drivers της κάρτας ήχου σου.

Συνήθως το συμπεριλαμβάνουν μέσα στα drivers.

/sc

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο link ή torrent απ' όπου μπορώ να κατεβάσω απευθείας το αρχείο kb888111 της Microsoft για WinXP English SP2 32bit?

Δημοσ.

Κατέβασα δύο εκδόσεις του hotfiχ, προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση και παίρνω ο μήνυμα λάθους "Update\Update.exe not a valid Win32 application". Έχω χάσει μία μέρα προσπαθώντας να βρω λύση.

Να εγκαταστήσω ξανά τα Windows? Που σκ... είναι το αρχείο που εγκαθιστά τους drivers για το microsoft bus driver HD audio, ώστε να δουλέψει ο ήχος στην κάρτα ήχου Realtek του Acer Aspire 9302 notebook μου?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο site της Gigabyte, υπάρχει και η αγγλική και η multilanguage έκδοση...Μπες στα downloads μίας πρόσφατης μητρικής και κατέβασέ το...

Δημοσ.

Tη στιγμή που μιλάμε προσπαθώ κατόπιν format ενός Acer 5670 να εγκαταστήσω την κάρτα ήχου ματαίως δυο μέρες τώρα προσπαθώ.Κατέληξα στο εξής:

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=8192

Κατόπιν των παραπάνω έχω πάει εδώ και θα εγκαταστήσω τον HD audio driver από το site της Acer....

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5670.html

και μετά....

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

Θα σας πω αποτελέσματα.Το εκπληκτικό είναι πως παρόμοια προβλήματα με την εγκατάσταση της κάρτας ήχου στα Acer βρήκα ένα κάρο κόσμο στο google χωρίς σχετική αντίδραση και αποκατάσταση του προβλήματος από την εν λόγω εταιρία.

Δημοσ.

Συμπεράσματα μετά από πολλές δοκιμές και χάσιμο δύο ημερών.

1. Αρχικά πρέπει να απεγκαταστήσεις ότι έχεις για realtek.

2. Ζητάς από τη microsoft να σου στείλει το αρχείο kb888111 για την έκδοση των windows που έχεις.

3. Αποσυμπιέζεις και εγκαθιστάς τους οδηγούς HD audio της microsoft. Αν δεν εγκαθίστανται και λαμβάνεις μήνυμα λάθους "update\update.exe not a win32 application" τότε καλή τύχη διότι κάτι τρέχει με τα windows και ίσως χρειαστεί να κάνεις νέα εγκατάσταση windows και να ξεχάσεις τη παλιά για πάντα, όπως στη περίπτωσή μου.

4. Αν η εγκατάσταση είναι επιτυχής κάνεις restart, πηγαίνεις στο site της Realtek κατεβάζεις και εγκαθιστάς τους δικούς της drivers.

Καλή επιτυχία.

Τί είχες microsoftάκι μου; Τί είχα πάντα. από το τί είχες παντελάκη μου τι είχα πάντα.

Το linux υπόσχεται ότι τον Ιούνιο έρχεται η εφαρμογή wine και έτσι ότι εφαρμογές είναι για windows θα τρέχουν πλέον και σε linux. adobe photoshop λόγου χάρη.

Δημοσ.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.. Οι drivers της κάρτας ήχου αρνούταν πεισματικά να εγκατασταθούν ακόμη και μετά το kb888111. Η λύση? Όσο απλή και μπακαλίστικη και αν ακούγεται ..μπήκα στη διαχείρηση συσκευών και έκανα Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης για τη συσκευή ήχου HD όπως την εμφάνιζε. Έπειτα απλή εγκατάσταση των drivers οι οποίοι εγκαταστάθηκαν αμέσως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...