Προς το περιεχόμενο

Reinstall Windows Vista + Φάκελος Windows.old

Dolkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναγκάστηκα να κάνω Reinstall τα windows vista σε lap top γιατί δεν μπορούσα να κάνω restore ή repair. Κατά την διαδικασία μου εμφανήστικε μήνυμα ότι ο παλιός φάκελος των windows θα μεταφερθεί στον φάκελο Windows.old ο οποίος ειναι προσβάσιμος μόνο ως read από ότι κατάλαβα και όχι ως write.(Μπορώ να δω τα αρχεία αλλά όχι να τα σβήσω, τουλάχιστον όχι όλα).

Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Μπορώ να σβήσω τον φάκελο αυτόν και αν ναι πως;

Είναι η πρώτη φορά που κάνω reinstal σε vista και γενικα δν είχα πριν πιο στενη επαφή.

Δημοσ.

βρηκα το παρακατω σε ενα ξενο φορουμ , για ριξε μια ματια

If you want to remove that Windows.old folder from Drive C: of your Windows Vista installation.

Go to Start > All Programs > Accessories > System Tools > Disk Cleanup.

In "Which files to clean up" dialog > Click on "Files from all users on this computer".

Select the Drive where your Windows.old is.

In Disk Cleanup dialog, select Previous Windows installation(s) in the "Files to delete" list. Click on OK.

This should clean up above 2 GB of hard disk space occupied by the Windows.old folder.

I checked this on Vista x64.

http://channel9.msdn.com/ShowPost.aspx?PostID=278818

Δημοσ.

Φίλε εγώ που το έκανα αυτό ενώ είχα XP και μου μετέφερε τα αρχεία μου στον φάκελο Windows.old μια μετά την εγκατάσταση τον ξήλωσα κανονικότατα ολόκληρο.

Τον αποθηκεύει στο C:\Windows.old

Δημοσ.

Απλά δεν ήξερα πως να τον σβήσω (δεν με άφηνε να κανω del κατευθείαν)

τελικά βρήκα άκρη απο εκκαθάρηση σκληρού δίσκου -> διαγραφή προηγούμενων εγκατεστημένων εκδόσεων (!?) κάπως έτσι.

Ευχαριστώ πάντως. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...