Mr_Terror Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Ανοιγω αυτο το θεμα για να εξετασουμε ποσο συχνο φαινομενο ειναι να αγοραζουμε ενα προιον και να βγαινει ελλατωματικο απο το εργοστασιο. Κανω την αρχη.Θυμαμαι οταν ειχα αγορασει μια καρτα μνημης για το playstation 1 αυθεντικη sony και δεν την αναγνωριζε το ps1.Eχω και αλλες περιπτωσεις που θα θυμηθω.Περιμενω τα δικα σας σχολια
Bougas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 απ'οτι εχω παρει απο κονσολες,sega master system,playstation 1 + 2 memory + 2-3 joypads,playstation 2 + 2 memory + 2 joypads,xbox 360 με σκληρο,χειριστηριο και καρτα μνημης,δεν μου εχει χαλασει ποτε τιποτα.ολα τσιπαρισμενα,ολα φλασαρισμενα! (δεν μετρανε αυτα που εχουμε σπασει ετσι; ). απο pc,αρκετα πραγματακια κυριως τροφοδοτικα μητρικες.
v0rtex Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 εγω πηρα ενα 360 του κουτιου και δε δουλευε το HDMI
kallair Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 εγώ είχα έντονο πρόβλημα με τα χειριστήρια του ps2. είδικά την περίοδο που είχε δικαστικές διαμάχες η sony για το dualshock2. όλα χείριστης ποιότητας είτε με πλήκτρα που δεν πατιούνται με τίποτα, είτε να καλώδια πολύ πρόχειρα που με το παραμικρό ξεκολούσαν, είτε να αναλογικά sticks που με το καλημέρα έσπαγαν. είχα αλλάξει 3-4 χειριστήρια κ απο διαφορετικά παρακαλώ αγορασμένα. όλα τους γνήσια. ααα! κ το wii... στο εξάμηνο μου άφησε καιρούς... dead meat.
Mr_Terror Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα,να αναφερουμε προιοντα που αγορασαμε και μολις τα ανοιξαμε ειδαμε οτι ειναι ελλατωματικα.
theoritikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μόνο μια φορά μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Είχα αγοράσει ένα logitech χειριστήριο για pc απο multirama, και ανακάλυψα πως ένας αναλογικός μοχλός δεν πατούσε σωστά. Ευτυχώς μου το άλλαξαν αμέσως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.