Προς το περιεχόμενο

9800GTX or 3870X2 ?

magnaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας μην ηταν η 3870χ2 κ θα βλεπαμε κατι τιμες με τα κιαλια!

θα δουμε κ την 3850χ2 που πρεπει να ειναι η αντιστιχη σε επιδοσεις με την 9800gtx αλλα σιγουρα θα αντιμετοπιζει κ αυτη τα προβλιματα σιμβατοτιτας αναγνωρισης των 2 gpus

http://www.nordichardware.com/news,7561.html

http://www.n4g.com/News-128779.aspx

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ότι έχει παραγίνει η NVidia είναι γεγονός, το να βγάζει κάθε 5 μέρες ένα διαφορετικό revision της ίδια κάρτας και να το βαφτίζει νέο είναι κοροϊδία. Προσωπικά αν και έχω ΝVidia τις ATI τις θεωρώ πιο τίμιες κάρτες για τα λεφτά τους. Αποδίδουν πολύ πέραν των δυνατοτήτων τους και κοστίζουν λιγότερο - συν ότι δεν σε κοροϊδεύουν όπως κάνει η NVidia (είπαμε έχουν βαλθεί να μοιάσουν στην MS). Αν σου φαίνεται κοροϊδία και αισχροκέρδεια αυτό που γίνεται τώρα με την GTS και την GTX, που να δεις τι έχει να γίνει με αυτούς που θα πάρουν GX2 τώρα και πληροφορίες που λένε για GT200 και 99xxGX2 το καλοκαίρι. Αν προσέξεις το πως κινούνται οι τιμές, θα καταλάβεις τι πραγματικά κοστίζουν οι κάρτες αυτές. Ποιο είναι το πραγματικό τους κόστος για την NVidia, πόσο θα έπρεπε να πωλούνται, πόσο πωλούνται και ότι άλλο συνεπάγεται. Το παιχνίδι όλο παίζεται στις πλάτες των χρηστών και κυρίως των enthusiasts και το όλο γαϊτανάκι που περιστρέφεται. Είπαμε να πληρώνουμε το R&D της NVidia αλλά με μέτρο.

τα εχω πει κ γω αυτα για την nvidia περι κοροιδιας τιμων, κοστος κατασκευης, αλλα μου ελεγαν οτι πιγα στο μελον κ τα ειδα!!!!

κ αν ξανα παω να τους φερω μια 11800gtx!!!!

για ολα φτεει αυτο το ατιμο logo που ξεκιναει στα παιχνιδια κ παρασιρει κοσμο προς την εσχροκερδη καταναλοση!!!!

Δημοσ.

οχι μονο την εβγαλαν αλλα την ξεσκισαν κιολας!!

http://www.generation-3d.com/3DMarK-2006-25352-points-avec-une-POV-9900-GTX,ac8324.htm

το ξανα λεω!!!!

τασχεδια υπαρχουν σε καποιο ραφι κ τα κατεβαζουν οταν βγαλουν τα χρηματα τους οι προιγουμενες καρτες σημφωνα με την τακτικη που υπολογιζουν!!!

ας ειναι καλα τα μυαλα που φοραμε κ παμε κ τις παρνουμε!!!

Δημοσ.

Kαλά το από πάνω link είναι το ανέκδοτο της ημέρας...

Όχι μόνο photoshop, αλλά και ερασιτεχνική προχειρο-δουλειά...

Δημοσ.

πρεπει να ειναι 7800-7900γτχ

μονο αυτες οι καρτες ειχαν τετοιο κουλερ

ειναι κομενη κ ραμενη απ οτι φενετε....

ασε που ειναι πολυ μακρια σε μεγεθος

• Super Moderators
Δημοσ.
Υγ. Πλάκα πλάκα όποιος πάρει ας μου στείλει το bios της GTX του να κάνω κάτι δοκιμές :)

μην δοκιμάσεις bios της 9800GTX πάνω στην 8800 GTS...

Δημοσ.

ωραιο το χακινκ του insomnia!!!!

οσο αναφορα το bios της 9800 δεν τεριαζει σε 8800gts !

ειναι διαφορετικοι επεξεργαστες μονο ο πιρινας ειναι ιδιος !!

αν ηταν ετσι θα καποιος θα εκανε την gt σε gts ή gtx στην σειρα 8

• Super Moderators
Δημοσ.
ειναι διαφορετικοι επεξεργαστες μονο ο πιρινας ειναι ιδιος !!

αν ηταν ετσι θα καποιος θα εκανε την gt σε gts ή gtx στην σειρα 8

ahem τι θέλει να πει ο ποιητής με την 1η πρόταση? :o

στην σειρά 8 υπάρχουν και άλλες διαφορές σε αυτά που είπες...όχι μόνο τα clocks όπως συμβαίνει με την 8800 GTS 512mb και την 9800 GTX...

Δημοσ.
μην δοκιμάσεις bios της 9800GTX πάνω στην 8800 GTS...

Δεν είπα τι θα κάνω, δοκιμές θέλω να κάνω και να δω το bios της. Τώρα για το αν δουλεύει η κάρτα με το bios της άλλης μόνο με δοκιμές θα το διαπιστώσουμε εκτός και αν το δοκίμασες ήδη. Από την άλλη δεν νομίζω κανείς να θέλει να modαρει μια GTS σε GTX μόνο για το όνομα - κανείς δεν θέλει στα benchmarks να γράφει GTX ενώ έβγαλε το score με GTS.

Δημοσ.

ετσι ετσι....

σε ευχαριστω ThReSh

τα pipelines τα κλινεις κ τα ανιγεις με ενα απλο flash bios, αλλα αν τουs strem prosecors αν τους πιραξες η καρτα ειναι αχρηση!

γιαυτο καθε μοντελο εχει λιγοτερους η περισωτερους επανω στο die της καθε gpu, ουτε 1 λιγοτερο ή 1 περισωτερο.

το πιραν το μαθηματους οι ΑΤΙ κ nvidia στις σειρες με την παλια αρχιτεκτονικη....

τωρα κατι ειδα οτι παιζουν με τις τροφοδοσιες στις καρτες πχ η 8600gt με κολιμα του βιζματος κ ενα φλασακι γινετε gts....

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν είπα τι θα κάνω, δοκιμές θέλω να κάνω και να δω το bios της. Τώρα για το αν δουλεύει η κάρτα με το bios της άλλης μόνο με δοκιμές θα το διαπιστώσουμε εκτός και αν το δοκίμασες ήδη. Από την άλλη δεν νομίζω κανείς να θέλει να modαρει μια GTS σε GTX μόνο για το όνομα - κανείς δεν θέλει στα benchmarks να γράφει GTX ενώ έβγαλε το score με GTS.

το δοκίμασε κάποιος νομίζω και το postαραν στο VR-Zone...αποτέλεσμα RIP...

Δημοσ.

ειχα κανει την χ850 που ειχα ενα φλασακι κ ειχα γραψει το ονομα μου διπλα σε αυτη οταν ξεκλιδοσα κ τα 16 pipelines απ τα 12 που ειχε. :P:p:p

πλακα ειχε...:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...