Kostas75 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Αύριο κυκλοφορεί λέει η 9800GTX και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Ρε παιδιά πως κυκλοφορεί αύριο και δεν υπάρχει πουθενά ούτε σαν "αναμένεται" όπως ήταν για πολύ καιρό η 9800 GX2;!; Επίσης στο skroutz αν βάλεις "9800GTX" δεν βγάζει ούτε ένα αποτέλεσμα, σε αντίθεση πάλι με την 9800GX2 που πολύ πριν κυκλοφορήσει έβγαζε κάποιες κάρτες στο search του εν'λόγω site. Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν αυτή τη σιγουριά σας, εκτός και αν έχετε κάποια απόδειξη(. Αλλιώς: No link, no news. Για το "θα κυκλοφορήσει" μπορώ να σας βρω και εγώ 150 links, ελληνικά και ξένα...
HighT3ch Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ε ναι τα πρωταπριλιάτικα τα κάνουν την ίδια μέρα...όχι μέρες πριν Μάλλον δεν με κατάλαβες, είπα ΔΕΝ είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μάλλον δεν με κατάλαβες, είπα ΔΕΝ είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Ναι, και συμφώνησε μαζί σου. Μάλλον εσύ δεν το κατάλαβες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 την βγάζουν αύριο αντί για μια βδομάδα πριν όπως ήταν κανονισμένο γιατί την ήθελαν να επισκιάσει το Quad SLI τρομάρα τους...
Kostas75 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ναι, αλλά ξαναρωτάω: Πως το ξέρετε;;;; Εγώ λέω πολύ χλωμό εώς αδύνατον... Πιο πολύ για πρωταπριλιάτικο ακούγεται όντως!
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 E, θα έχουν τις πηγές τους... Θα δείξει αύριο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ναι, αλλά ξαναρωτάω: Πως το ξέρετε;;;; Εγώ λέω πολύ χλωμό εώς αδύνατον... Πιο πολύ για πρωταπριλιάτικο ακούγεται όντως! συνήθως τα πρωταπριλιάτικα τα ανακοινώνουν την ίδια μέρα...όχι σχεδόν 2 βδομάδες πριν...
EddieObscurant Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ναι, αλλά ξαναρωτάω: Πως το ξέρετε;;;; Εγώ λέω πολύ χλωμό εώς αδύνατον... Πιο πολύ για πρωταπριλιάτικο ακούγεται όντως! Τις φέρανε άπιστε Θωμα/Κώστα, και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές (260 ευρώ)! Λες όταν πας να τις παραγγείλεις να σου λένε τοτε ότι είναι πρωταπριλιατικο αστείο? Χαχα πλακα θα χει και θα τους παραδεχτώ αν το κάνουν. Με τους Q9450 θα χε γέλιο πάντως να λέγανε ότι τους φέρανε και μετά θα τους ξεχέζαμε όλους, θα το καιγαμε το πλαίσιο. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1098330
John-lamia Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 αν τα 260 ειναι αρχικη τιμη για τετοια καρτα η δεν θα πεσει καθολου η να περιμενουμε την σειρα 10! 250 εχει αυτη τωρα !!!!1 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1073230
HighT3ch Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Εντάξει 260? για μια pre-clocked GTS aka GTX 512 είναι πολύ καλά αν σκεφτείς ότι αγόρασα την XFX GTS 512 μου, προ δυο μηνών περίπου στα 289?. Μία χαρά τιμούλα. Κάνεις και 3-SLI ... μία χαρά. Αν και η gx2 αξίζει πιο πολύ σε αυτήν την περίπτωση. Υγ. Πλάκα πλάκα όποιος πάρει ας μου στείλει το bios της GTX του να κάνω κάτι δοκιμές
auber002b Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 αν τα 260 ειναι αρχικη τιμη για τετοια καρτα η δεν θα πεσει καθολου η να περιμενουμε την σειρα 10! 250 εχει αυτη τωρα !!!!1 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1073230 259????? για twintech & Albatron ?? ακόμα και Asus στα 300? ???? οι νέες τιμές που έβγαλε η nvidia γενικότερα έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό βλ. ATI που οι αντίστοιχες κορυφαίες καρτες της είναι σε αυτά τα χρήματα ? ή πλέον η 9800GTX δεν θα είναι η κορυφαία nvidia όπως π.χ. ήτανε στη σειρά 8 , η 8800GTX (επειδή όταν βγήκε είχε 600? και ακόμα και μέχρι τώρα είχε σχεδόν 400? !!!)
John-lamia Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 η nvidia εχει βαλει κοντρα με τον εαφτο της!!!! οτι καποιος προχτες πιρε 8800gts ( g92) πανο απο 280 Ε κ σημερα ( προταπριλια!!!!) εχει την 9800gtx απο 260Ε φενετε εσχροκερδης σιμπεριφορα παρα τακτικη ανταγονισμου προς την ΑΤΙ. αν προσθετε κ χαρακτιριστικα οπως της ΑΤΙ με σινδιασμο 2 διαφορετικων καρτων κ σιμπιεστη βιντεο η ιντελ θα παθενε σιγουρα εμφραγμα με τα κερδη που θα εβγαζε η nvidia οσο για την ΑΤΙ μετα... την ποια???
johnnyelectro Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Το μόνο καλό είναι ότι δεν ξεφύγαμε στις τιμές όπως έχει γίνει σε άλλα parts και ήρθαν σε λογικά πλαίσια.
HighT3ch Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ότι έχει παραγίνει η NVidia είναι γεγονός, το να βγάζει κάθε 5 μέρες ένα διαφορετικό revision της ίδια κάρτας και να το βαφτίζει νέο είναι κοροϊδία. Προσωπικά αν και έχω ΝVidia τις ATI τις θεωρώ πιο τίμιες κάρτες για τα λεφτά τους. Αποδίδουν πολύ πέραν των δυνατοτήτων τους και κοστίζουν λιγότερο - συν ότι δεν σε κοροϊδεύουν όπως κάνει η NVidia (είπαμε έχουν βαλθεί να μοιάσουν στην MS). Αν σου φαίνεται κοροϊδία και αισχροκέρδεια αυτό που γίνεται τώρα με την GTS και την GTX, που να δεις τι έχει να γίνει με αυτούς που θα πάρουν GX2 τώρα και πληροφορίες που λένε για GT200 και 99xxGX2 το καλοκαίρι. Αν προσέξεις το πως κινούνται οι τιμές, θα καταλάβεις τι πραγματικά κοστίζουν οι κάρτες αυτές. Ποιο είναι το πραγματικό τους κόστος για την NVidia, πόσο θα έπρεπε να πωλούνται, πόσο πωλούνται και ότι άλλο συνεπάγεται. Το παιχνίδι όλο παίζεται στις πλάτες των χρηστών και κυρίως των enthusiasts και το όλο γαϊτανάκι που περιστρέφεται. Είπαμε να πληρώνουμε το R&D της NVidia αλλά με μέτρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.