Προς το περιεχόμενο

9800GTX or 3870X2 ?

magnaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι η ΑΤΙ παει καλητερα στο 3d mark 06 απ την 9800?

drivers?

η ειναι ποιο δινατη σε καθαρο 3d περιβαλον ?

(γιατι τα περισωτερα παιχνιδια ειναι οπτιμαιζετ για τις καρτες. πχ crysis για nvidia )

Δημοσ.

το καλυτερο πουε χετε να κανετε ειναι το εξης.... να παρετε τωρα μια κονσολα να παιζεται τσιτα τα παιχνιδια και μαζεψτε ολα τα καλα pc παιχνιδια με τα τρελα γραφικα και σε2-3 χρονια με μια καινουρια καρτα γραφικων θα τα παιζετε ανετα!!!! ακου εκει 500 ευρω για καρτα γραφικων που σε 6 μηνες θα βγει αντικατασταστης.θυματα μην γινομαστε ρε παιδια.Μονο η 8800 οταν βγεικε εβγαλε μεχρι σημερα τα χρηματα της.

• Super Moderators
Δημοσ.

δικαίωμα του καθενός μας είναι να κάνει ότι θέλει fsbmaniac...

άλλος τα δίνει για αμάξια άλλος για τσιγάρα άλλος για οτιδήποτε άλλο...

Δημοσ.

εγώ λέω πάρε την ΑΤΙ, αν είναι καλύτερη η nvidia θα είναι για 5-10frames που δεν νομίζω να κάνουν την διαφορά. Εκτός από τα σχεδόν 200 ευρώ που θα γλυτώσεις νομίζω ότι ανέκαθεν οι κάρτες της ΑΤΙ είχαν και έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας και πιο ωραία χρώματα (προσωπική άποψη).

• Super Moderators
Δημοσ.

totti ειλικρινά u failed...

για 9800GTX μιλάει όχι για 9800GX2...

αυτό που λες για τα χρώματα/ποιότητα εικόνας δεν ισχύει πλέον...

Δημοσ.

Από όσο ξέρω οι τιμές της Χ2 έχουν πέσει περίπου 80$ στην Αμερική μετά την κυκλοφορία της GX2... άλλο τώρα ότι αυτό στην Ελλάδα δεν ισχύει (άλλωστε εδώ η ισοτιμία είναι 1-1 ....).

Αν όμως πέσουν και εδώ οι τιμές, μπορείς με 520 ευρώ να πάρεις 2 x X2, αντί της μίας GX2. Best value for money δηλαδή. Εκτός και αν θες να τρέχεις κάθε παιχνίδι στα 200 fps, οπότε παίρνεις 2 x GX2, στα 1.000 ευρώ αντί των 500... που δεν είναι μικρή διαφορά. Με 500 ευρώ όχι μόνο το 9450 παίρνεις, άλλα σου μένουν και λεφτά.

• Super Moderators
Δημοσ.

στην Γερμανία νομίζω η GX2 έχει πέσει στα 420-430 euro (κάποια μοντέλα ofc όχι όλα)

Δημοσ.

αμαν πια με αυτα τα ζεστα χρωματα και καλυτερη απεικονιση.αυτο ειχε γινει με την σειρα 5 της nvidia Που ηταν η πιο μουφα σειρα που εβγαλε.η ατι τοτε με την 9600 την ειχε πατησει σε επιδοσεις.

εκει οντως ειχει λιγο καλυτερη απεικονιση ειδικα στο video out.μετα ομως η nvidia εβγαλε την σειρα 6(θυμαστε πως σαρωσε η ηρωικη 6600gt?)και δεν υπηρχε διαφορα.

αυτο εμεινε καταλοιπο στους φανατικους της ατι και πιπιλανε την καραμελα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...