what about Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Παιδια ξερεται κανενα site αξιοπιστο σε Ευρωπη κατα προτιμηση που να πουλαει υπολογιστες και περιφερειακα αλλα να στελνει σε Ελλαδα με αντικαταβολη; Ευχαριστω.
polidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μπορεί να βρείς κάποιο που στέλνει αντικαταβολή αλλα προς τι να τo κανεις έτσι? Ξέρεις τι επιβάρυνση θα έχεις? περίπου κάνα 30-40 ?. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί τρόποι να κανεις αγορές από έχω εκτος από πιστωτικές.
what about Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Αφου το αρχισες τελειωσε το κιολας.. Γιατι αυξανεται η τιμη με αντικαταβολης; Μιλας για pay pal δηλαδη; Αν ξερετε κανενα καλο site oπως ρωτησα και πριν πειτε παρακαλω.
polidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Αφου το αρχισες τελειωσε το κιολας.. Γιατι αυξανεται η τιμη με αντικαταβολης; Μιλας για pay pal δηλαδη; Δεν ξέρω τον ακριβή λόγο γιατί πληρώνεις παραπάνω στην αντικαταβολή αλλά υποθέτω ότι επειδή με την αντικαταβολή τα λεφτά αργούν πάρα πολύ να πάνε στον πολίτη(Μπορεί να κάνουνε και 2 μήνες)ίσος γι αυτό φουσκώνουν την τιμή. Τώρα όσον αφορά τις πληρωμές. Αν δεν θες να μπλέξεις με πιστωτικές ναι τo paypal είναι η καλύτερη λύση. Αλλα αν και πάλι δεν μπορείς να ανοίξεις paypal πάρε μια προπληρωμένη καρτούλα από αυτές που κυκλοφορούν ακόμα και στα περιπτερα η κανε μια προπληρωμένη Visa η electron. Υπάρχουν τρόποι φιλε μου απλός θέλει λίγο ψάξιμο.
what about Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Με αντικαταβολη το ειχα καταλαβει οτι παει ποιο ακριβα. Θα βολευτω με προπληρωμνες γιατι εχω καρτοφοβια.. Ευχαριστω.. Τα λεμε εδω γυρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.