TSOPA Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Θα ηθελα την γνωμη σας ποιο απ τα 2 προτειματε και γιατι? blogger from wordpress OR Blog From Google?
GiannisMetal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 εγώ είμαι σε blogspot, αλλά το wordpress έχει πιο πολλές επιλογές και είναι πιο παραμετροποιήσιμο. βέβαια για το wordpress πρέπει να έχεις και κάποιες βασικές γνώσεις.
manosmr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 εγώ είμαι σε blogspot, αλλά το wordpress έχει πιο πολλές επιλογές και είναι πιο παραμετροποιήσιμο.βέβαια για το wordpress πρέπει να έχεις και κάποιες βασικές γνώσεις. Wordpress με χίλια!
kirimis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 προσωπικα ειχα επιλεξει wordpress.... και δεν το εχω μετανοιωσει. Στην πορεια μου εδωσε την δυνατοτητα να στησω το wordpress στο PC μου και να το κανω host εκει, δινοντας μου ακομα παραπανω δυνατοτητες.
Grifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εγώ προτείνω Wordpress για πολλούς λόγους..πιο πολυ για τις δυνατότητες του!
pOLoS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 + 1 για wordpress , έχει πολύ περισότερες δυνατοτητες και χιλίαδες free templates http://www.wordpressthemespark.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.