Technology fan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Ξερει κανεις πως λειτουργουν οι αγορες απο το amazon.com και amazon.uk (παρεπιτποντως ξερει κανεις την ισοτιμια??), πληρωνω τελωνειο και τετοια ή μονο το προιον και τα μεταφορικα? συμφερει λετε? επειδη γενικως βλεπω καλες τιμες, τι χρειαζομαι εκτος απο λογαριασμο paypal?? και κατι τελευταιο και το σημαντικοτερο ειναι αξιοπιστες οι αγορες??
The_Judas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Στο amazon.co.uk δεν πληρώνεις τελωνείο λόγω Ε.Ε, ενώ στο αμερικάνικο amazon.com υπαρχει περίπτωση να πληρώσεις. Δεν τίθεται θέμα αναξιοπιστίας στο αμαζον είναι απο τα κορυφαία και είναι και πολύ γρήγορη η αποστολή των πακέτων. Για την ισοτιμία δες εδώ: http://www.x-rates.com/calculator.html Νομίζω όμως, οτι δεν δέχεται paypal το αμαζον παρά μόνο κάρτες ή επιταγές.
The_Mentor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 για την ισοτιμία δες αυτό Για τα τελωνεία τώρα νομίζω ξανασυζητήθηκε... Ξεκίνα με ένα search και θα βρεις πολλά να διαβάσεις (καλά και κακά!!!).
oneofthem Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 έχω και γω κάποιες ερωτήσεις ρε παιδιά τελικά το amazon.com στέλνει ηλεκτρονικά (δλδ και είδη πληροφορικής) Ελλάδα? http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596184'>http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596184 "The following items can be shipped to almost all destinations outside the U.S.: * books* * DVDs * music * VHS videos Additionally, some software, tools, video games, jewelry, sporting goods, shoes, consumer electronics and kitchen items can be shipped to the following countries: Australia, Austria, Canada, Chile, Denmark, Finland, France, Germany, Great Britain, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Taiwan, Saudi Arabia, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Thailand, United Arab Emirates" εγώ μια κάρτα γραφικών θέλω, σύμφωνα με αυτό δεν στέλνει υποθέτω? - Δεν τίθεται θέμα αναξιοπιστίας στο αμαζον είναι απο τα κορυφαία και είναι και πολύ γρήγορη η αποστολή των πακέτων. επίσης αυτό που παρατηρώ στις σελίδες των προϊόντων είναι πχ: "10 used & new Click to see price" αν είναι φάση σαν το ebay τότε δεν είναι και τόσο αξιόπιστο γιατί πολλά new στο ebay είναι μεν new αλλά new ανοιγμένα, κι ας είναι και από ebay stores, ενώ αν παραγγείλω από το amazon.com θα ήθελα τα πάντα σφραγισμένα όπως αγοράζω από φυσικά καταστήματα - εκτός κι αν κάτι είναι OEM τελικά τι παίζει? - κι ένα τελευταίο ερώτημα: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596184 "Limitations For products shipped internationally, please note that any manufacturer warranty may not be valid; manufacturer service options may not be available;" είχα διαβάσει παλιότερα για εγγυήσεις που ακυρώνονται μόλις περάσουν τον ατλαντικό, που δεν είναι overseas ή κάτι τέτοιο, τι παίζει με αυτό ξέρετε?
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 εγω εχω αγοραση dvd movies και cd music και console games απο το amazon.com και amazon.co.uk .... απο το amazon.com δεν περασε απο τελονιο τα cd ( αν αυτο που θες να αγορασης το εχει καποιο υποκαταστημα του amazon στην ευροπη τοτε σου το στελνουν απο εκει , ενα cd μου το εστηλαν μεσο γερμανιας ακριβος αυτο που παρηγγηλα , οποτε μη φοβασε τιποτα ) ... 6 χρονια περιπου αγοραζο cd-dvd-games απο amazon
deviant Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Arxika sorry gia ta greeklish (douleuo se termatiko kai den mporo na xrisimopoihso ellinika otan epistrepso spiti tha diorothoso to minima). Exo akousei pos an i agora eiani pano apo kapoio poso stamata sto teloneio. prin liges meres agorasa kati comics apo amazon amerikis sinolikis axias 50-60$. to dem itan megalo (3 biblia hardcover 150 selides to kathena peripou ,mallon anoixtike sto teloneio kai olo to paketo mpike se ena saki !! telospanton eftasan eftixos se aristi katastash kai oute eixa ektelonismous, i peretero exoda. Gnorizete an iparxei kapoio poso pano apo to opoio sto kratane sto teloneio? Euxaristo. sorry gia ta greeklish tha diorthothoun amesa!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.