katerina_hrs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μόλις πήρα κι εγώ το macbookaki μου και αντί να το χαρώ συνειδητοποιήσα ότι ήταν ήδη χρησιμοποιημένο.. Αρχικά το κλασσικό αυτοκολλητάκι που δηλώνει "καινούριο" ήταν σχισμένο. Μετά μπαίνω στο safari και έχει ήδη websites μέσα. Και λογικά έχουν χρησιμοποιηθει κι όλα τα υπόλοιπα.. Έλεος! Πίστευα ότι δε θα μου τύχει κι εμένα κάτι. Είχα ενθουσιαστεί τόσο που το πήρα και τώρα με ξενερώσανε.. :/ Τέλοσπάντων θέλω να το επιστρέψω γιατί δεν ξέρω γιατί ήταν ανοιγμένο και αν έχει προβλήματα.. Το επιστρέφεις εύκολα? Πόσο θα με ταλαιπωρήσουνε??
katerina_hrs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Α και ούτε το setup assistant μου εμφάνισε!
katerina_hrs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Απ' το edustore.gr.. Απ' την rainbow! Με couruier ήρθε. Δεν είναι καν απ' αυτά που τα έχουνε για επίδειξη..
telegamesvg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Mαλλον οι ξεφτιλες ξεστοκαρουν και στελνουν και αυτα απο τις διαφορες επιδειξεις χωρις καν να μπαινον στον κοπο να τα ελεγχουν .... Πηγαινε τοπισω εσυ η ιδια και μην φυγεις αν δεν σου δωσουν αλλο ...και φυσικα ζητα και κανενα δωρακι για την ταλαιπωρεια...
triggerman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μην κανεις τον κοπο να το πας πισω.Αν διαβασεις καλα τους ορους στο edustore θα δεις οτι καπου το λεει.Το ανοιγουνε για να το ελεξουνε για να μην εχει κανενα προβλημα.Στο λεω επειδη κι εγω εχω αγορασει απο εκει ενα imac.Αλλωστε μου το ειχαν πει κιολας οταν τους ειχα ρωτησει.Εμενα βεβαια και τον setup assistant μου εβγαλε κανονικα και ουτε ειχε websites καταχωρημενα στο safari.Πραξε οπως καταλαβαινεις.
katerina_hrs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Ναι μόνο που δε νομίζω στον έλεγχο να συμπεριλαμβάνεται η washingtonpost το facebook και ένα σωρό άλλα! Θα το πάω πίσω και ελπίζω να είναι συνεργάσιμοι.. Κι αυτό για το δωράκι που λες δεν είναι κακή ιδέα. Θα το παλέψω κι αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.