babinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Θα ηθελα να μου προτεινετε καποια εταιρια για την φιλοξενια εταιρικου webmail. Για 20 χρηστες και χωρο για καθε χρηστη 4-5 giga . Καμια βοηθεια.... Ευχαριστω
vagpap Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Ρίξε μια ματιά στο τι προσφέρει η Google. Υποστηρίζει 6GB/per user, IMAP και custom domain name.
babinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 σε ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια σου, αλλα θα προτιμουσαμε σε ελληνικη εταιρια ετσι ωστε να μπορουμε να επικοινωνουμε αμεσα και ευκολα Καμια αλλη προταση ???
gvard Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα, 20 χρήστες χ 5GB είναι 100GB. Για τόσο μεγάλο χώρο ίσως να υπάρχει πρόβλημα για ελληνική εταιρία, καθώς οι webmail clients του εμπορίου (squirrel, horde, neomail κλπ) που χρησιμοποιούν οι webhosting providers πιθανόν να έχουν πρόβλημα με τόσο μεγάλο χώρο.
snk7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 η ερωτηση ειναι αμα ο χρηστης αποθηκευει τα μελια του στον server, διοτι υπαρχει η δυνατοτητα να τα εχει στο πισι του και να μην υπαρχει κανενα προβλημα χωρου. επισης να κοιταξεις το μεγιστο μεγεθος ενος συνημμένου αρχειου. πχ αν καποιος σου στηλει μια μπροσουρα 20 mb να μην μπορεις να την παρεις διοτι το μεγιστο συνημμενο ειναι 10mb.
Pirancha Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα στείλε μου μύνυμα. Μπορεί να έχω κάποια καλή λύση. εργάζομαι για μια καινούρια εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες στη Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη , τα τελευταία 10 χρόνια και μπορούμε να καλύψουμε όλα όσα αναφέρθηκαν μέχρι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.