Προς το περιεχόμενο

Picooz Ελικοπτεράκια

kyriakosv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Του eshop έχουν τηλεχειρηστήριο ή όχι. Ανταλακτικά ?

Πχ αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.999081

τι περιλαμβάνει ?

Περιλαμβάνει το ελικοπτεράκι, χειριστήριο, ανταλλακτικό πίσω έλικα, αυτοκολητάκια βάρους, manual.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειχα αγορασει αυτο: http://www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=534 (41 ευρω μου κοστισε με τα μεταφορικα). Το πεταξα 5 λεπτα και το παρατησα. Το μονο που εκανε ηταν να ανεβαινει και να κατεβαινει. Ουτε μπρος πηγαινε ουτε πισω, ουτε δεξια ουτε αριστερα. (δηλ πηγαινε οπου ηθελε αυτο) Πληρης απογοητευση... Αφου εκλαψα τα 40 ευρω πηγα και αγορασα το lama v3. Το εχω περιπου 4 μηνες και το χαιρομαι. Τα συμπερασματα δικα σας!

Δημοσ.

παιδια πηρα το picooz πολυ καλο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λετε αυτο οτι δεν πεταει καλα μια χαρα παει βεβαια του εβαλα ενυσχηση

Δημοσ.
Για πες μας λίγο για το lama χρόνο φόρτισης & χρόνο πτήσης.

φορτιση σε 1 ωρα~

πτηση 10 λεπτα~

μετα απο 2 χρονια χρησης ομως,στην αρχη ηταν λιγο μεγαλυτερη η πτηση

Δημοσ.
φορτιση σε 1 ωρα~

πτηση 10 λεπτα~

μετα απο 2 χρονια χρησης ομως,στην αρχη ηταν λιγο μεγαλυτερη η πτηση

Και κάτι ακόμα. Υπάρχει καμία πατέντα ή κανένας φορτιστής αυτοκινήτου για να μπορείς να το φορτίζεις εκτός σπιτιού?

Δημοσ.

http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=676

στο πακετο εχει και καλωδιο για φορτιση απο την μπαταρια του αυτοκινητου.ο φορτιστης του δουλευει με 12v.

τι να το κανεις ομως??δεν πεταει εξω,μονο με απνοια,το παραμικρο αερακι το περνει.για εξω θελεις μεγαλο και δυνατο (ακριβο,δυσκολο στην πτηση)ελικοπτερακι.

Δημοσ.

κάτι άσχετο... συγνώμη!!!

Κάποτε είχε πάρει το μάτι μου ένα βίντεο στο youtube με ένα τηλεκατευθυνόμενο που έμοιαζε με έντομο. Νομίζω ήταν λιβελούλα (κοινώς ελικοπτεράκι)

Έμοιαζε αρκετά διασκεδαστικό για πτήσεις μέσα στο σπίτι. Αλλά δεν θυμάμαι πως λέγονταν :(:(

Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει...

Δημοσ.
http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=676

στο πακετο εχει και καλωδιο για φορτιση απο την μπαταρια του αυτοκινητου.ο φορτιστης του δουλευει με 12v.

τι να το κανεις ομως??δεν πεταει εξω,μονο με απνοια,το παραμικρο αερακι το περνει.για εξω θελεις μεγαλο και δυνατο (ακριβο,δυσκολο στην πτηση)ελικοπτερακι.

Σε ευχαριστώ. Το συγκεκριμένο πάντως το προτείνει πολύς κόσμος.

gigenis

κάτι άσχετο... συγνώμη!!!

Κάποτε είχε πάρει το μάτι μου ένα βίντεο στο youtube με ένα τηλεκατευθυνόμενο που έμοιαζε με έντομο. Νομίζω ήταν λιβελούλα (κοινώς ελικοπτεράκι)

Έμοιαζε αρκετά διασκεδαστικό για πτήσεις μέσα στο σπίτι. Αλλά δεν θυμάμαι πως λέγονταν :(:(

Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει...

Μπορεί να λες αυτό, το οπόιο όμως κάνει 160 ευρώ. Το videaki που έχει όμως δείχνει πολύ καλό. Κάτι πιο φτηνό στα 70 είναι αυτό.

Edit: Τώρα πρόσεξα καλύτερα ότι λες έντομο, οπότε το πρώτο αποκλείεται, αλλά κοίτατο.

Δημοσ.
παιδια πηρα το picooz πολυ καλο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λετε αυτο οτι δεν πεταει καλα μια χαρα παει βεβαια του εβαλα ενυσχηση

δηλ ας πουμε μπορεις να το κανεις να σταθει στον αερα; μπορεις να το στριψεις αριστερα η δεξια; τι να πω... γιατι αυτο που πηρα εγω (και το πληρωσα και 40 ευρω) παει οπου θελει. Δδηλ το χειρηστηριο εχει 2 μοχλους. Ο ενας πηγαινει πανω-κατω και υποθετικα ειναι το throttle, που ας πουμε οτι καπως λειτουργει (οσο δηλ ανεβαζεις τον μοχλο, τοσο πιο πολυ 'γκαζι' δινει με αποτελεσμα να ανεβαινει πιο ψηλά ή να κατεβαινει) Ο αλλος μοχλος του χειρηστηριου πηγαινει αριστερα-δεξια, αλλα φυσικα δεν εχει καμια επιδραση στο ελικοπτερακι. Εξηγειστε μου τωρα πως μπορεις να το κανεις να στριβει; Αφου ο μονος μηχανισμος που εχει ειναι ενα απλο μοτερακι που γυρναει τον ελικα του;

Το lama βεβαια ειναι κατι εντελως το διαφορετικο. Δεν ειναι ενα απλο παιχνιδι. Ειναι να συγκρινεις ενα κουρδιστο αυτοκινητακι με ενα τηλεκατευθυνομενο. Εχει πληρη υποστηριξη ανταλακτικων, κοστιζει σχετικα φθηνα για αυτα που προσφερει και οπως εχω πει ανηκει οχι στην κατηγορια των παιχνιδιων αλλα του μοντελισμου. Δεν εχει καμια σχεση με....μυγες, ελικοπτερακια απο φελιζολ και αλλες τετοιες αηδιες. Σας λεω ξανα οτι ετσι την...πατησα κι εγω. Ηθελα ενα φτηνο ελικπτερακι, για να παιξω λιγο...Αλλα τελικα κατεληξα σε ενα ελικοπτερο μοντελισμου κι ας μην ειχα ιδεα πως θα το πεταξω. (γιατι θελει τροπο και κοπο για να μπορεσεις να το πεταξεις αξιοπρεπως) Τι αλλο να πω βρε παιδια...Αυτο το μικρο ελικοπτερακι που εχω, εγω το δινω 10 ευρω να το παρετε... :)

Δημοσ.

LIONOR,ισως να ειναι χαλασμενο αυτο που πηρες.ολα τα μικρα τυπου πικοοζ εχουν 2 μοτερακια.ενα για το στροφειο και ενα για την ουρα.ο δευτερος μοχλος αυξομειωνει τις στροφες της ουρας και στριβει.με 2 λεπτα δοκιμη και τριμαρισμα πεταει και το κανεις βολτα μεσα σε ενα δωματιο ανετα.εχω κανει δωρο 2 απο αυτα σε 8χρονα παιδακια και τα πετανε μια χαρα.με 19 ευρο τι παραπανω θελεις?

Δημοσ.
δηλ ας πουμε μπορεις να το κανεις να σταθει στον αερα; μπορεις να το στριψεις αριστερα η δεξια; τι να πω... γιατι αυτο που πηρα εγω (και το πληρωσα και 40 ευρω) παει οπου θελει. Δδηλ το χειρηστηριο εχει 2 μοχλους. Ο ενας πηγαινει πανω-κατω και υποθετικα ειναι το throttle, που ας πουμε οτι καπως λειτουργει (οσο δηλ ανεβαζεις τον μοχλο, τοσο πιο πολυ 'γκαζι' δινει με αποτελεσμα να ανεβαινει πιο ψηλά ή να κατεβαινει) Ο αλλος μοχλος του χειρηστηριου πηγαινει αριστερα-δεξια, αλλα φυσικα δεν εχει καμια επιδραση στο ελικοπτερακι. Εξηγειστε μου τωρα πως μπορεις να το κανεις να στριβει; Αφου ο μονος μηχανισμος που εχει ειναι ενα απλο μοτερακι που γυρναει τον ελικα του;

Το lama βεβαια ειναι κατι εντελως το διαφορετικο. Δεν ειναι ενα απλο παιχνιδι. Ειναι να συγκρινεις ενα κουρδιστο αυτοκινητακι με ενα τηλεκατευθυνομενο. Εχει πληρη υποστηριξη ανταλακτικων, κοστιζει σχετικα φθηνα για αυτα που προσφερει και οπως εχω πει ανηκει οχι στην κατηγορια των παιχνιδιων αλλα του μοντελισμου. Δεν εχει καμια σχεση με....μυγες, ελικοπτερακια απο φελιζολ και αλλες τετοιες αηδιες. Σας λεω ξανα οτι ετσι την...πατησα κι εγω. Ηθελα ενα φτηνο ελικπτερακι, για να παιξω λιγο...Αλλα τελικα κατεληξα σε ενα ελικοπτερο μοντελισμου κι ας μην ειχα ιδεα πως θα το πεταξω. (γιατι θελει τροπο και κοπο για να μπορεσεις να το πεταξεις αξιοπρεπως) Τι αλλο να πω βρε παιδια...Αυτο το μικρο ελικοπτερακι που εχω, εγω το δινω 10 ευρω να το παρετε... :)

Στο δικό μου picooz , μπορώ να στρίψω δεξιά και αριστερά (όχι πολύ σταθερά βέβαια, αλλά οφείλεται στο ότι έχω πετάξει λίγες φορές). Όχι βέβαια σαν ένα κανονικό (4κάναλο) ελικόπτερο που είναι απλά άλλης κατηγορίας, αλλά για τον χαβαλέ στο σπίτι μέσα μια χαρά πηγαίνει.

Ίσως σε εσένα να χρειάζεται τριμάρισμα (ένα περιστροφικό διακοπτάκι, δίπλα στο χειριστήριο για δεξιά-αριστερά)

Πάντως, αν δεν το θέλεις το δικό σου, το αγοράζω εγώ για 10 Ευρώ (αν είσαι Αθήνα και μπορούμε να συναντηθούμε κάπου)

Δημοσ.

αργησα να απαντησα γιατι ελειπα για πασχα και αυτες τις μερες δεν εχω και ιντερνετ :( . φιλε μου αθηνα μενω, αν θελεις στειλε μου pm

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
αργησα να απαντησα γιατι ελειπα για πασχα και αυτες τις μερες δεν εχω και ιντερνετ :( . φιλε μου αθηνα μενω, αν θελεις στειλε μου pm

Συγγν'ωμη που δεν σου απάντησα. Ξεχάστηκα εντελώς και δεν είχα κοιτάξει αν υπήρχαν νέα μηνύματα στην συζήτηση :o

Σου στέλνω ΡΜ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνώμη που ξεθάβω αυτό το toppic αλλά είναι καλύτερα από το να ανοίξω καινούργιο :P Έχω και εγώ ένα Picooz ελικοπτεράκι εδώ και καιρό (7 μήνες περίπου). Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που το έπιασε ένας φίλος μου....:cry: Από τότε δεν φορτίζεται.:fear: Το συνδέω φορτίζει για 5 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω?

Επίσης βγήκε το Picooz Uranus που είναι 3 channel (πετάει και μπρος-πίσω). Το έχει δοκιμάσει κανείς? Έιναι καλό? Γιατί σκέφτομαι να το πάρω τώρα που δεν λειτουργεί το άλλο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...