Tzimmys Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 καλες πτησεις..http://www.justinchi.com δειτε τι κανει ενα 5χρονο.. Πσσσσσσσσ!!!! Απίστευτα.
red7genius Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Πριν απο λιγο ανοιξα το κουτι απο το ελικοπτερακι μου Καλα, μιλαμε, το παιχνιδακι ειναι Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ Ειναι τελειο, εχω φαει τρελο κολλημα, περιμενω να φορτισει η μπαταρια του για να το ξανααπογειωσω. Η πρωτη μου πτηση κρατησε μολις 5'':lol: Δεν προλαβα να το ρυθμισω διοτι η μπαταρια που ειχε κρατησω μονο για 1,5 λεπτο αν και λεει οτι ερχεται ετοιμο να πεταξει....Τελοσπαντων, χαλαλι, ειναι το μοναδικο ελλατωμα που εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης Μου κανει εντυπωση πως ειναι αρκετα πιο αθορυβο σε σχεση με οτι ακογεται στα βιντεακια στο γιουτιουμπ. Τζιμη, παρτο και θα με θυμηθεις!!! Σας αφηνω, μολις εσβησε το λαμπάκι φορτησης
Tzimmys Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Αδερφέ μου σε ευχαριστώ. Το παραγγέλνω τώρα. (προλαβαίνω-δε προλαβαίνω) Μαλλιά, αύριο τώρα. Πιλότε, εσύ τι λέει?
red7genius Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ενα μειονεκτημα που παρατηρω (2 φορα που περιμενω να φορτισει ) ειναι η αυτονομια του. Αν και πιστευω πως τωρα στην αρχη ειναι πιο εντονο το προβλημα καθως δεν ξερεις να το πετας και τρως την μπαταρια για να το μαθεις. Μολις το μαθεις πιστευω πως θα ειναι οκ. Και κατι αλλο... Παιδια στην αρχη, θελει χωρο!!!Οπως το αυτοκινητο. Δεν μπορεις να το μαθεις σε δωματιο 2*3 γιατι στουκαρει παντου
Tzimmys Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ενα μειονεκτημα που παρατηρω (2 φορα που περιμενω να φορτισει ) ειναι η αυτονομια του. Αν και πιστευω πως τωρα στην αρχη ειναι πιο εντονο το προβλημα καθως δεν ξερεις να το πετας και τρως την μπαταρια για να το μαθεις. Μολις το μαθεις πιστευω πως θα ειναι οκ. Συμφωνώ, αλλά παίζει επίσης το ότι οι μπαταρίες πιάνουν το maximum χρόνο διάρκειας μετά από κάποιες φορτίσεις-αποφορτίσεις. Και κατι αλλο... Παιδια στην αρχη, θελει χωρο!!!Οπως το αυτοκινητο. Δεν μπορεις να το μαθεις σε δωματιο 2*3 γιατι στουκαρει παντου Σε καταλαβαίνω.
FELIX Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 στουκαρε αφοβα,δεν σπαει ευκολα.εμενα 2 που περασανε απο τα χερια μου το διακοπτακι χαλασε μονο στο ενα.το αλλο ηταν σκυλι...το χαρισα σε πιτσιρικα μετα απο πολες πτησεις.
Tzimmys Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Παιδια, μόλις τα είδα στο eshop. Λέτε να είνια γνήσια? εδώ.
LIONOR Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 παιδια επειδη βλεπω οτι υπαρχει πολυς...ενθουσιασμος, να σας πω και εγω κατι απο οσα ξερω: πριν λιγο καιρο με πιασε και μενα μια μανια για τηλεκατευθυνομενο ελικοπτερακι. Μπηκα κατα τυχη στο e-gadgets και αγορασα ενα γυρω στα 40 ευρω. Μεσα σε 5 λεπτα το παρατησα. Και γιατι η πτηση του διαρκουσε οχι πανω απο 2-3 λεπτα αλλα και γιατι αυτο πηγαινε οπου ηθελε, δηλ πολυ απλα δεν εστριβε. Με αυτα και με αυτα, και με πολλες ωρες ψαξιμο στο Internet αγορα ενα 'μοντελιστικο' ελικοπτερο, το lama v3. Εδωσα περιπου 120 ευρω, αλλα το εχω 4 μηνες τωρα και το ευχαριστιεμαι. Αυτα τα μικρα ελικοπτερακια, δεν αξιζουν με τπτ (δεν ξερω τι λενε αυτα που ειναι Picooz της silverit), οποιοδηποτε αλλο παρετε, θα το μετανοιωσετε.
kosmasgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Παιδια, μόλις τα είδα στο eshop. Λέτε να είνια γνήσια? εδώ. Ναι γνήσια ειναι
louben Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 παιδια επειδη βλεπω οτι υπαρχει πολυς...ενθουσιασμος, να σας πω και εγω κατι απο οσα ξερω: πριν λιγο καιρο με πιασε και μενα μια μανια για τηλεκατευθυνομενο ελικοπτερακι. Μπηκα κατα τυχη στο e-gadgets και αγορασα ενα γυρω στα 40 ευρω. Μεσα σε 5 λεπτα το παρατησα. Και γιατι η πτηση του διαρκουσε οχι πανω απο 2-3 λεπτα αλλα και γιατι αυτο πηγαινε οπου ηθελε, δηλ πολυ απλα δεν εστριβε. Με αυτα και με αυτα, και με πολλες ωρες ψαξιμο στο Internet αγορα ενα 'μοντελιστικο' ελικοπτερο, το lama v3. Εδωσα περιπου 120 ευρω, αλλα το εχω 4 μηνες τωρα και το ευχαριστιεμαι. Αυτα τα μικρα ελικοπτερακια, δεν αξιζουν με τπτ (δεν ξερω τι λενε αυτα που ειναι Picooz της silverit), οποιοδηποτε αλλο παρετε, θα το μετανοιωσετε. φιλε πολυ χρησιμα τα οσα λες.
Tzimmys Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ναι γνήσια ειναι Το έχω παραγγείλει από το πρωί. Λογικά αύριο θα το έχω.
LIONOR Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 φιλε πολυ χρησιμα τα οσα λες. χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν, οποιος μου λεει οτι αυτα τα 'μικρα' ελικοπτερακια αξιζουν, τοτε σιγουρα ειναι κανενα παιδακι... απορω δηλ τι τους βρισκετε; Δειτε πως πεταει ενα lama ας πουμε, και μετα τα λεμε...
FELIX Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν, οποιος μου λεει οτι αυτα τα 'μικρα' ελικοπτερακια αξιζουν, τοτε σιγουρα ειναι κανενα παιδακι... απορω δηλ τι τους βρισκετε; Δειτε πως πεταει ενα lama ας πουμε, και μετα τα λεμε... και ομως αξιζουν...πετανε παντου,ακομα και στον πιο μικρο χωρο,φορτιζουν σε 10 λεπτα,δεν σπανε,κοστιζουν μονο 19 ευροκαι εχουν χαβαλε..τι αλλο 8ελεις? εχω το λαμα εδω και 2 χρονια και μαλιστα αναβα8μισμενο με extreme parts(και αλλα 2 μεγαλυτερα) το μικρο ομως εχει αλο χαβαλε και ειναι εντελως ακινδυνο. δες και ενα μικρο που χωραει πανω στο χερι,ειναι 4καναλο και πολυ πιο δυσκολο απο το λαμα στην πτηση http://www.nitroplanes.com/newwosm4chwa.html
kosmasgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν, οποιος μου λεει οτι αυτα τα 'μικρα' ελικοπτερακια αξιζουν, τοτε σιγουρα ειναι κανενα παιδακι... απορω δηλ τι τους βρισκετε; Δειτε πως πεταει ενα lama ας πουμε, και μετα τα λεμε... Ειναι για όποιους δεν θέλουν μοντελισμό για ακριβά γούστα. Απλά για να βγάζουν λίγο γέλιο
Tzimmys Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μόλις ήρθε το δικά μου απο eshop και επιβεβαιώνω πως είναι τα γνήσια. Εντυπώσεις με τη πρώτη ευκαιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.