Tzimmys Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μια ερώτηση για το lama που προτείνετε. Βλέπω ότι έχει 15 λεπτά πτήσης. Ο χρόνος επαναφόρτησης ποιος είναι και αν γίνεται να φορτηστεί από το αυτοκίνητο ας πούμε με έναν αντάπτορα ή με κάποιον άλλο τρόπο. red7genius περιμένουμε εντυπώσεις.
red7genius Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 μολις με πηραν απο egadgets και μου ειπαν οτι εχουν ελλειψη σε Picooz...θα το εχω στα χερια μου την παρασκευη! αναμεινατε και βιντεακι!!
Tzimmys Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 μολις με πηραν απο egadgets και μου ειπαν οτι εχουν ελλειψη σε Picooz...θα το εχω στα χερια μου την παρασκευη! αναμεινατε και βιντεακι!! Εσένα περιμένω να δώσεις ΟΚ να χτυπήσω και εγώ....
alt10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 και εγω περιμενω το δικο μου απο ebay αλλα αργησε...
red7genius Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Εσένα περιμένω να δώσεις ΟΚ να χτυπήσω και εγώ.... ok man κανε υπομονη μεχρι την παρασκευη που μου ειπαν, οπως κανω και εγω λετε να κανω και ενα review αμα ειναι καλο?
FELIX Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Εγω περιμένω το dragon Αύριο θα έχω νέα αυτο που περιμενεις ομως δεν ειναι αυτο που διχνεις στο βιντεακι. στο βιντεακι ειναι μαλλον το honey bee fp η το Walkera Dragonfly 4 (χωρις αυτοκολητα)και ειναι τετρακαναλο,οχι δικαναλο σαν αυτο που περιμενεις.για να καταλαβεις την διαφορα.στο δικαναλο εχεις πανω-κατω και αριστερα δεξια γυρω απο τον αξονα του.στο τετρακαναλο εχεις τα παραπανω +μπρος πισω και αριστερα δειξια πλαγια κινηση. το ντρακον φλυ που περιμενεις για να δεις πως πεταει,δες τα βιντεακια για syma ntragon fly 1.ιδιο ειναι αλλα με σκληρα υλικα κατασκευης το 2(χειροτερο για μενα τα σκληρα σπανε,τα πλαστικα εχουν ελαστικοτητα και αντεχουν) για να το καταλαβεις ακομα καλυτερα 8α σου πω οτι η πτηση ειναι σαν του πικοζαλα οχι στα8ερη,8α σου γυρναει συνεχεια γυρω απο τον εαυτο του και δεν μπορεις να κανεις και πολλα για να το μαζεψεις.κανε την πρωτη πτηση σε ανοιχτο χωρο,οχι μεσα στο σπιτι
Tzimmys Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ok man κανε υπομονη μεχρι την παρασκευη που μου ειπαν, οπως κανω και εγωλετε να κανω και ενα review αμα ειναι καλο? Επιβάλεται....
louben Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ok man κανε υπομονη μεχρι την παρασκευη που μου ειπαν, οπως κανω και εγωλετε να κανω και ενα review αμα ειναι καλο? εννοειται....
kosmasgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Πρίν λίγο πετούσα το dragon fly. Δεν το περίμενα να είναι τόσο μεγάλο. Το έφτασα 4 ορόφους σε πολυκατοικία Κανα 10-15 λεπτά κρατάει η πτήση. Το μειονέκτημα είναι ότι σπάει η πρόσοψη επειδή είναι πλαστικό. Βεβαια αν ξέρεις να το προσγειώνεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Αναγκάστικα να το λύσω όλο και να το ενισχύσω με κολητήρι τα καλώδια και ταινίες , αλλιώς θα το κλάψω σύντομα Για όποιον πιάνουν τα χέρια του modarete εύκολα το ελικοπτεράκι
Tzimmys Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Πες μας κάτι παραπάνω. Δώσε τροφή στον λαό. Σε σχέση με το άλλο, πιο καλύτερο? Πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα? Χρόνος επαναφόρτισης στο 3ωρο όπως λένε?
Tzimmys Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Με τι καλό. Καλό διασκέδαση και όπως είπαμε. και δε χρειάζεται να το λιώσεις για να μας πεις νέα.
FELIX Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 καλες πτησεις.. http://www.justinchi.com δειτε τι κανει ενα 5χρονο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.