Προς το περιεχόμενο

Picooz Ελικοπτεράκια

kyriakosv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν το έψαξα τόσο για να σου πω πιο να πάρεις, αλλά από αυτά τα δύο δε θα έπερνα κανένα. Χρόνος πτήσης 10 λεπτά με χρόνο φώρτησης 3 ώρες. Αυτά δηλαδή είναι για μόνο μέσα στο σπίτι, που στη τελική δεν είναι γιατί είναι μεγάλα. Από την άλλη, σκέψου να πας στην ύπαιθρο για να τα πετάξεις, να ταξιδέψεις με το αυτοκίνητο κανά μισάωρο για να βρεις ωραίο μέρος, και να έχεις 10 λεπτά πτήσης. Μαρτήριο.

μην παρεις κανενα απο τα 2 αυτα.ειναι απλα δικαναλα παιχνιδακια.το βασικο ελατωμα ο ελενχος.δεν εχει ουτε υποτυπωδες γυροσκοπιο με αποτελεσμα να στυφογυρναει συνεχεια γυρω απο τον εαυτο του.ειχα καποιο στιγμη το1 και οντως ειναι ανθεκτικο.δεν σπαει τιποτα.μονοτο κεντρικο γραναζι κουρευει υστερα απο πολες ταλαιπωριες.παντως

η πτηση του ειναι χαλια.το μονο που κανεις ειναι να προσπαθεις συνεχεια να το σταθεροποιηεις για να μην στριφογυρναει.μεσα στο σπιτι αστο,δεν γινετε,θα τα σπασεις ολλα.εκτος το παραμικρο ρευμα αερα το παρασυρεικαι λογω ελειπους χειρισμου το μονο που κανεις ειναι να το κυνηγας.... αν θελεις ελικοπτερακι σοβαρο που θα σε βοη8ησει να μαθεις δες αυτο>http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=1_108_110&products_id=676

τωρα ειναι σχετικα φτηνο,οτν πρωτοκυκλοφορησε το πληρωσα 170ε+ποστ

μπορω να πω οτι με καλυψατε πληρως....

αυτο ειναι aυθεντικο δηλαδη???

http://www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=491

νταξει την πλακα μου θελω να κανω, απλα το dragonfly το θεωρησα μια πιο ολοκληρωμενη λυση...παω για το μικρο τελικα :-)

Δημοσ.

Τα PicooZ δουλεύουν με υπέρυθρες και βασίζονται στην ανάκλαση του σήματος για να λειτουργήσουν σωστά κατά τον χειρισμό. Εν ολίγοις δεν είναι για εξωτερικούς χώρους αλλά μόνο για εσωτερική χρήση γιατί "εκμεταλλεύονται" τους τοίχους. Αν το βγάλεις έξω πέρα από του ότι και το παραμικρό αεράκι θα το πηγαίνει πέρα δώθε, το πιο πιθανό είναι να χάσεις τον έλεγχο αφού δεν θα υπακούει στους χειρισμούς σου και στην χειρότερη να πετάξει μακριά (και να το χάσεις).

Δημοσ.

Εγώ το πρώτο είχα πάρει (τότε βέβαια στην διπλάσια τιμή) αλλά είδα πάρα πολλά και διαφορετικά στο site και όλα είναι ενδιαφέροντα. Θα έλεγα είναι θέμα προσωπικού γούστου το τι θα πάρεις και φυσικά των specs. Το θέμα είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι παιχνίδι και το αγοράζεις κυρίως για την πλάκα που έχει και όχι τις πτητικές δυνατότητες του. Έξαλλου αυτός είναι ο σκοπός του ένα μικροσκοπικό ελικοπτεράκι για πλάκα. Το ότι μπορείς να το πετάς 90 ή και 200 μέτρα μακριά είναι δευτερεύον μιας και το μέγεθός του σε τέτοια απόσταση δεν σου επιτρέπει να το βλέπεις και πολύ καλά. Πάντως ασχέτως αν μιλάμε για PicooZ το Dragonfly που βλέπω μου αρέσει πιο πολύ συν του ότι έχει μεγάλη υποστήριξη σε spare parts και έχει και σοβαρό μοτεράκι (mabuchi). Ίσως πάρω ένα τώρα που το λέμε :)

Δημοσ.
Είδα οτι το ύψος πτήσης είναι ~30 μέτρα.Αντέχουν να σηκώσουν κάποιο βάρος πχ μια μικρή κάμερα με μπαταριούλα για καταγραφή πτήσης?πχ αεροφωτογράφιση σε λογικά φυσικά πλαίσια;

Την ίδια ιδέα είχαμε! Λίγο δύσκολο, χλωμό ομως απ' οτι βλέπω... Πάντως μια WiFi camera "on-the-fly" θα ήταν όλα τα λεφτά! :-)

Δημοσ.
Εγώ το πρώτο είχα πάρει (τότε βέβαια στην διπλάσια τιμή) αλλά είδα πάρα πολλά και διαφορετικά στο site και όλα είναι ενδιαφέροντα. Θα έλεγα είναι θέμα προσωπικού γούστου το τι θα πάρεις και φυσικά των specs. Το θέμα είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι παιχνίδι και το αγοράζεις κυρίως για την πλάκα που έχει και όχι τις πτητικές δυνατότητες του. Έξαλλου αυτός είναι ο σκοπός του ένα μικροσκοπικό ελικοπτεράκι για πλάκα. Το ότι μπορείς να το πετάς 90 ή και 200 μέτρα μακριά είναι δευτερεύον μιας και το μέγεθός του σε τέτοια απόσταση δεν σου επιτρέπει να το βλέπεις και πολύ καλά. Πάντως ασχέτως αν μιλάμε για PicooZ το Dragonfly που βλέπω μου αρέσει πιο πολύ συν του ότι έχει μεγάλη υποστήριξη σε spare parts και έχει και σοβαρό μοτεράκι (mabuchi). Ίσως πάρω ένα τώρα που το λέμε :)

και εμένα μου αρεσε αρκετα το dragonfly αλλα το ξανασκεφτομαι μετα τα τελευταια ποστς. Μαλλον θα παρω τωρα ενα picooz και μετα ισως χτυπησω και ενα ντραγκονφλαι:-)

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου. και εγώ ψήθηκα και θα πάρω ένα. Εξάλλου 30 ευρώ είναι. Και να χαλάσει ή να μην ξαναασχοληθείς δεν έγινε τίποτα. Αλλά άμα δεις ότι σου αρέσει, πέρνεις ένα καλύτερο.

Δημοσ.
μην παρεις κανενα απο τα 2 αυτα.ειναι απλα δικαναλα παιχνιδακια.το βασικο ελατωμα ο ελενχος.δεν εχει ουτε υποτυπωδες γυροσκοπιο με αποτελεσμα να στυφογυρναει συνεχεια γυρω απο τον εαυτο του.ειχα καποιο στιγμη το1 και οντως ειναι ανθεκτικο.δεν σπαει τιποτα.μονοτο κεντρικο γραναζι κουρευει υστερα απο πολες ταλαιπωριες.παντως

η πτηση του ειναι χαλια.το μονο που κανεις ειναι να προσπαθεις συνεχεια να το σταθεροποιηεις για να μην στριφογυρναει.μεσα στο σπιτι αστο,δεν γινετε,θα τα σπασεις ολλα.εκτος το παραμικρο ρευμα αερα το παρασυρεικαι λογω ελειπους χειρισμου το μονο που κανεις ειναι να το κυνηγας....

Το μόνο που θέλει είναι ένα μικρό βάρος μπροστά και μετά έχεις κάποιο έλεγχο

π.χ. Τσέκαρε

και

Απ' την άλλη μη τρελαθούμε, 20-30? είναι το κόστος, δεν πιστεύω να θέλει κάποιος και 3D πτήση. :-):-)

Δημοσ.
Την ίδια ιδέα είχαμε! Λίγο δύσκολο, χλωμό ομως απ' οτι βλέπω... Πάντως μια WiFi camera "on-the-fly" θα ήταν όλα τα λεφτά! :-)

Τα βλαμένα μυαλά συναντώντε!! :lol: Αλλιώς ενας δυνατός χαρταετός με μεγάλη αυτονομία πτήσης και μεγάλη καλούμπα θα κάνει τη βρώμικη δουλειά...

Δημοσ.
Το μόνο που θέλει είναι ένα μικρό βάρος μπροστά και μετά έχεις κάποιο έλεγχο

π.χ. Τσέκαρε

και

Απ' την άλλη μη τρελαθούμε, 20-30? είναι το κόστος, δεν πιστεύω να θέλει κάποιος και 3D πτήση. :-):-)

δεν καταλαβες....μιλαμε για το ντακονφλυ 1 και 2.οχι για το πικοζ.το πικοζ με ενα μικρο τριμαρισμα στην αρχη τηςκα8ε πτησης πεταει τελεια και ειναι αρκετα διασκεδαστικο.οσο για τα βιντεακια που με παραπεμπεις τα εχω δει εδω και καιρο.απλα επειδη ασχολουμε χρονια με τον μοντελισμο(20+ χρονια)και εχω δοκιμασει το ενλογω ντρακονφλυ λεω στο παιδι παραπανω να μην το παρει μιας και δεν αξιζει.

αυτη την στιγμη εχω τa: lamav3,walkera#4,AH-64 Apache,belt cp και μετα απο πολλες ωρες και σπασιματα εχω μαθει να τα ελενχω απολυτα χωρις ζημιες πια και τρεξιμο για ανταλακτικα σε κα8ε πτηση..

Δημοσ.

λοιπόν εμένα είχε πρόβλημα στο διακοπτάκι On/off. Πρόλαβα να κάνω κάτι πτήσεις :) Εντάξει δεν μπορώ να πώ οτι με ενθουσίασε. Το έστειλα πίσω και περιμένω dragon fly :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...