Προς το περιεχόμενο

Picooz Ελικοπτεράκια

kyriakosv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δωστο στον μικρό. Πιο προτείνεις φίλος να πάρω ? Λέω για το Dragon Fly 2 :) Eχει μεγαλύτερη εμβέλεια σε σχέση με τα μικρα που είναι σαν μύγες

Δημοσ.

ΗΕΗΕΗΕ ευχαριστώ φίλος :) Ιδια διάρκεια πτήσης έχουν αλλά φορτίζεται σε 3 ώρες :) Τελικά δεν έχουν το dragon fly 2. Δεν παρέλαβαν ακόμα και τσίμπησα μια μικρή μύγα μπλέ :)

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα μεταχειρισμένο ένα (δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο ακριβώς). Λόγω χτυπημάτων (τόσο από εμένα, όσο και από τον προκάτοχο μου, φαντάζομαι) έχει κάποιο πρόβλημα να ελεγχθεί απόλυτα η πτήση. Πετάει δηλαδή, αλλά μερικές φορές έχει πρόβλημα στην απογείωση και στην προσγείωση.

Έχει όμως απίστευτη πλάκα.

Στην Ελλάδα, κυκλοφορεί από το ouaou.gr (το ανέφερε κάποιος πιο πάνω) αλλά και σε άλλα αντίστοιχα Internet-μαγαζιά (είχα πετύχει τις σελίδες τους παλιότερα, αλλά δεν τις θυμάμαι).

Σύμφωνα όμως με την εταιρεία, κυκλοφορούν και πολλά αντίγραφα από τα ελικοπτεράκια.

Πάντως, αυτό που θέλω να αγοράσω είναι ένα σετ με δυο ελικοπτεράκια, με τηλεκατεύθυνση υπερύθρων και δυνατότητα το ένα να "πυροβολεί" το άλλο και να το αναγκάζει να προσγειωθεί. :)

Δημοσ.
Το Dragon Fly είναι μάλλον πιο...ολοκληρωμένη επιλογή.Οπότε, καλές πτήσεις.

πεταμενα λεφτα ειναι,το ειχα και δεν λει μια.πιο πολυ θα ευχαριστηθεις το μικρο.υπαρχει σε μαιμου με 10-20 εθρο και γνησιο.η διαφορα ειναι οτι στο μη γνησιο η πτηση κραταει μονο 5 λεπτα.

αν πραγματικα 8ελεις ελικοπτερακι να μαθεις και να ασχολη8εις παρε ενα lama v3~100 euro τωρα.τα αχιζει ομως και με το παραπανω.με ενα σετ αθραυστες ελικες και μια ελαστικη ουρα γινεται σχεδον αθραυστο και το βασικο του δεν ειναι παιχνιδι..ειναι 4καναλο απο τα πιο ευκολα για αρχαριο.

τα δικαναλα που πρωτεινεις ειναι απλα παιχνιδακια για παιδια.τα πουλαει και το τζαμπο αλωστε 19 και 49 ευρω αντιστοιχα...

Δημοσ.

Τα πραγματικά PicooZ δέν έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια πτήσης ~5 λεπτά και είναι όντως πολύ μικρά. Όμως επαναφορτίζονται πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να είναι πιο διασκεδαστικά. Με μια μικρή μετατροπή μπορείς να τα κάνεις να πετάνε σε ευθεία γραμμή και να στρίβουν όπως τα "μεγάλα" τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα χωρίς να στριφογυρίζουν στον εαυτό τους. Έχει ο Παπασωτηρίου.

Δημοσ.

Hightech εσύ τι λές για την μικρή μπλέ μύγα ? 53 ευρώ βγήκε με τα μεταφορικά :)

Χρόνος Πτήσης: 10 λεπτά

Χρόνος Φόρτισης: 5 λεπτά

Δημοσ.

XAXAXA ειναι ωραία ρε. Εκει που εισαι σπίτι και ξαπλώνουν τα αδέρφια σου στέλνεις το ελικόπτερο απο πάνω και τα βλεπουν όλα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...