paraskevas1908 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣΗ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ kymco το 50ΑΡΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ 50..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 53 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ?ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΧΑΡΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ..Τ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
ferongr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Αναλογα το οργανο, και το ποσα πλαστικα εχεις πανω στο μηχανακι. Αν το μασινι ειναι γυμνο, τοτε ειναι πολυ ευκολο καποιος να δει το τον μεγαλο κυλινδρο. Αν ειναι κλειστο, λιγο πιο δυσκολο. Να εχεις υποψη σου οτι εξατμισεις, χοανες εμφανεις κλπ θα δωσουν εξτρα κινητρο στο οργανο να σε ψαξει. Για τις κυρωσεις δεν ξερω. Α, και μη γραφεις με κεφαλαια, κουραζει. Αυτα
bolec Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Φίλε άμα φοράς επάνω κάνα καρμπιρατέρ τέρας κλπ κινείς την περιέργεια του μπάτσου να ασχοληθεί μαζί σου και να σου σπάσει τα αρχίδια.Συνήθως δε σου κάνουν τίποτα, στη χειρότερη μια κλήση επειδή κάνει πολύ φασαρία η εξάτμιση, σε περίπτωση όμως που γίνει κάνα χοντρό σκηνικό και σου πάρουν τη μηχανή και γίνει ογκομέτρηση την έκατσες.
paraskevas1908 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Φίλε άμα φοράς επάνω κάνα καρμπιρατέρ τέρας κλπ κινείς την περιέργεια του μπάτσου να ασχοληθεί μαζί σου και να σου σπάσει τα αρχίδια.Συνήθως δε σου κάνουν τίποτα, στη χειρότερη μια κλήση επειδή κάνει πολύ φασαρία η εξάτμιση, σε περίπτωση όμως που γίνει κάνα χοντρό σκηνικό και σου πάρουν τη μηχανή και γίνει ογκομέτρηση την έκατσες. 53 χιλ θα ειναι..Για υπερκυβισμο θα με πιασει,για τι αλλο?Διπλωμα 50αριου και χαρτιά θα έχω,γιατί να μου το κατασχέσει..?
Lucifer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Γιατί θα έχεις δίπλωμα για 50άρι και δε θα οδηγείς 50άρι.
paraskevas1908 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Ηρακλειο κρητης ρε κοπελια..Εδω δεν κανουν τετοια..Πηγαινετε youtube και γραψτε iraklio germanou να δειτε περι τινος προκειται εδω περα...
novice21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 53 χιλ θα ειναι..Για υπερκυβισμο θα με πιασει,για τι αλλο?Διπλωμα 50αριου και χαρτιά θα έχω,γιατί να μου το κατασχέσει..? Τι εννοεις 53 χιλ?.Μηπως θες να πεις 53cc?.Αν ναι,τοτε η διαφορα ειναι αμελητεα,απο τα 50 στα 53 (53, πρωτη φορα ακουω),συνηθως τα 50αρια τα κανουν 75αρια.Δεν αξιζει ουτε καν να το επιχειρησεις να το κανεις,τσαμπα η διαδικασια,και τα εξοδα.53mm????
ferongr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Τι εννοεις 53 χιλ?.Μηπως θες να πεις 53cc?.Αν ναι,τοτε η διαφορα ειναι αμελητεα,απο τα 50 στα 53 (53, πρωτη φορα ακουω),συνηθως τα 50αρια τα κανουν 75αρια.Δεν αξιζει ουτε καν να το επιχειρησεις να το κανεις,τσαμπα η διαδικασια,και τα εξοδα.53mm???? 53 χιλιοστα σημαινει καραμπινατη αλλαγη κυλινδροπιστονου και 100+ κυβικα αναλογα με το στροφαλο/μπιελα που εχει το μοτερ.
novice21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Sorry, ηξερα οτι ο κυλινδρισμος μετριεται με κυβικα εκατοστα.Με μπερδεψαν τα χιλιοστα, κατι που δεν ηξερα.
Tenshi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Ηρακλειο κρητης ρε κοπελια..Εδω δεν κανουν τετοια..Πηγαινετε youtube και γραψτε iraklio germanou να δειτε περι τινος προκειται εδω περα... Μάλιστα...μπράβο,συγχαρητήρια,εύγε νέε μου.Εν ολίγης μας λές οτι το Ηράκλειο είναι κράτος έν κράτη (αλα Ζωνιανά style) ή ακόμα καλύτερα, η Κρήτη είναι ο παράδεισος της παρανομίας,της απατεωνιάς και γώ δέν ξέρω τι άλλο. Οχι,εξήγησέ μας,νέε μου,περι τίνος πρόκειται;Τι πραγματικά γίνεται στο Ηράκλειο;Να ξέρουμε δηλαδή να μήν πέσουμε απο τα σύννεφα με το επόμενο ρεπορτάζ του Τριανταφυλλόπουλου.
paraskevas1908 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μάλιστα...μπράβο,συγχαρητήρια,εύγε νέε μου.Εν ολίγης μας λές οτι το Ηράκλειο είναι κράτος έν κράτη (αλα Ζωνιανά style) ή ακόμα καλύτερα, η Κρήτη είναι ο παράδεισος της παρανομίας,της απατεωνιάς και γώ δέν ξέρω τι άλλο.Οχι,εξήγησέ μας,νέε μου,περι τίνος πρόκειται;Τι πραγματικά γίνεται στο Ηράκλειο;Να ξέρουμε δηλαδή να μήν πέσουμε απο τα σύννεφα με το επόμενο ρεπορτάζ του Τριανταφυλλόπουλου. Δεν τηθηκε θεμα περι διαφθορας των αστυνομικων οργανων,αυτοι ο'τι μπορουν κανουν αλλα καποια κοπελια ειναι λιγο σβουροι εδω..Ειδες τα βιντεο?Και τι προβλημα εχετε παθει ολοι με τα ζωνιανα μακαρι να ηταν το μονο χασισαδικο στην Ελλαδα..Υπαρχουν και καλοι ανθρωποι εκει ξερεις...Και δε μιλησα για τη Κρητη αλλα για καποια μεμονομενα ατομα στο Ηρακλειο.Τεσπα μν παμε αλλο off topic.
liopyr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣΗ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ kymco το 50ΑΡΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ 50..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 53 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ?ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΧΑΡΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ..Τ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... Το κράνος τι σχέση έχει με τον υπερκυβισμό σε ένα μηχανάκι? Άποψή μου είναι να μην το κάνεις, και να βγάλεις δίπλωμα για 125κ., και να πάρεις και ανάλογο μηχανάκι. Από εκεί και πέρα, είναι ψιλοαπίθανο να καταλάβει ο ακατανόμαστος που θα σε σταματήσει κάτι τέτοιο. Απλά να ξέρεις πως όσο διαφορετικό δείχνει ένα μηχανάκι, (εξατμίσεις/καρλμπυρατέρ/νίκελ/κλπ.) τόσο περισσότερο τραβάει βλέμματα να σε σταματήσουν, και να σε γράψουν εν τέλει για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός από αυτόν που ανησυχείς. Τέλος δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να βάλεις 53 κυλινδροπίστονα σε ένα 50cc μηχανάκι, καθώς (λογικά) θα έχει κοντή διαδρομή μπυέλας, και τα κυβικά που θα κερδίσεις δεν θα πλησιάζουν καν ένα απλό 100cc μηχανάκι.
bolec Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Κάτσε ρε liopyr και τα μαστόρια τι θα κάνουν κλέφτες θα γίνουν?:lol:
liopyr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Tα μαστόρια που κάνουν τέτοιες μόντες, συνήθως είναι και κλέφτες, ή έστω κλεπταποδόχοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.