Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με YouTube + Firefox

kostasSTi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τις τελευταίες μέρες ένα πρόβλημα με το youtube στο ένα pc μου... Μπαίνω στο youtube, ανοίγω ένα βίντεο και αυτό σταματάει να παίζει στα 2 δευτερόλεπτα, ενώ κατεβαίνει κανονικά! Έκανα clear τα δεδομένα, τίποτα... Απεγκατέστησα τον ffox, εγκατάσταση πάλι και πάλι τίποτα!! Εγκατάστση τον flash player και το πρόβλημα παραμένει... Any ideas?

Δημοσ.

και γω το εχω αυτο το προβλημα .... το περιεργο ειναι οτι δεν γινεται παρα μονο οταν ειναι ανοιχτο για πολυ ωρα το firefox

Δημοσ.
λοιπον μιας και εχω καιρο το ιδιο προβλημα ρωτησα και δεν πηρα απαντηση η λυση ειναι η εξης κατεβαζεις το adobe flash player for firefox http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&P2_Platform=Win32

το τρεχεις και ολα οκ

Και εγώ μια από τα ίδια. Έχω πρόβλημα με το youtube στο Firefox. Μετά από 2 δευτερόλεπτα playback παγώνει η εικόνα ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να κατεβάζει κανονικά το υπόλοιπο video στο background.

Εγκατέστησα τον Adobe Flash Player από το link που έδωσες, επανεκκίνησα τον Firefox αλλά τζίφος.. πάλι τα ίδια κάνει.

Είχα δοκιμάσει να επανεγκαταστήσω τον Firefox (εγκατάσταση πάνω στο ίδιο, uninstall και μετά ξανά install), αλλά πάλι τίποτα, το πρόβλημα παραμένει.

Να σημειώσω τέλος ότι αν ανοίξω youtube σε IE7 ή σε Opera, δουλεύει μια χαρά στο ίδιο PC. Δηλαδή παίζει κανονικά όλα τα βιντεάκια χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως!!! Μόνο ο κατά τα άλλα "φοβερός" μας και "αλάνθαστος" Firefox που είναι τόσο καλύτερος από IE και όλους τους άλλους browsers, μόνο αυτός φαίνεται να έχει πρόβλημα!! Έτσι για να βλέπουν κάποιοι ότι τίποτα δεν είναι και τόσο "τέλειο" όσο φημολογείται και πιστεύουν!!!!

Και μή πει κάποιος ότι δεν πρέπει να κρίνουμε τον Firefox μόνο από το youtube. Υπάρχουν και πολλά ακόμη προβλήματ/θέματα και με αυτόν τον browser. Κατά καιρούς crash-άρει και αυτός χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι, ενώ και τα resources (CPU, memory) που βλέπω να καταναλώνει όταν τρέχει, μέσω του Task Manager, δεν είναι καθόλου αμελητέα. Ιδιαίτερα σε πιο "αδύναμα" PCs όταν κλείνω τον Firefox ηρεμεί το PC-άκι!..

Στο θέμα μας όμως, υπάρχει κάποια λύση να μας δώσουν οι αγαπητοί φίλοι και ιδίως οι.. φανατικοί του Firefox;; Ή είναι "μάπα το καρπούζι" εντέλει και να χρησιμοποιούμε IE ή Opera ή κάποιο άλλο από εδώ και στο εξής;;; .... για να δούμε.. ειλικρινά μακάρι να έχω άδικο... αλλά δε νομίζω δυστυχώς..

Δημοσ.

Παίδες υπάρχει ένα xpi για τον firefox, που σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίγεις καρτέλα μορφής Internet Explorer μέσα στον Firefox. Λέγετε IE Tab. Σίγουρα δεν ειναι η καλύτερη λύση, αλλά ειναι κάτι που μπορεί να σας βολέψει προς το παρόν και φυσικά όχι μονο για το Youtube.

Εγώ πάντως το πρόβλημα το εντόπισα, οταν έβαλα την έκδοση 3 Beta 4. Με την 2αρα δεν θυμάμαι να ειχα κανένα πρόβλημα. Οπότε σαν beta έκδοση δικαιλογείται για κάποια σφαλματάκια πιστεύω, τα οποία ευελπιστώ οτι θα διορθωθούν πριν κυκλοφορήσει η επίσημη έκδοση.

Δημοσ.

Καμία σχέση με το Firefox 3 το πρόβλημα. Είχα 2.0.0.12 όταν ανακάλυψα το πρόβλημα. Αναβάθμισα σε 2.0.0.13 όταν βγήκε το σχετικό update του Firefox και για 1-2 μέρες το πρόβλημα φάνηκε να έχει λυθεί! Έλα όμως που σήμερα (χθες πλέον) επανήλθε ακριβώς το ίδιο.. Οπότε δεν είναι πρόβλημα του Firefox 3 beta X, αλλά γενικά των Firefox απ'ότι φαίνεται. Και αν δεν διορθώνεται η κατάσταση ούτε στην έκδοση 3, όπως λέει ο φίλος μας ο Tigran, τότε άστα να πάνε...

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως μόλις δοκίμασα το youtube και μέσω IE Tab και πάλι κάνει τα ίδια!! Τραγικό...

Δοκίμασα και έκανα install και το τελευταίο SDK της Java! Ξανά τα ίδια.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει..

Όποιος ξέρει κάτι ας μας προτείνει μήπως βοηθήσει!..

Δημοσ.

Εγώ δοκίμασα και opera και ie7. Το πρόβλημα είναι το ίδιο. Μάλλον ο flash player φταίει και όχι ο firefox...

Δημοσ.

Ανακάλυψα και κάτι extra: Όταν πρωτο-ανοίγεις τον Firefox μετά από reboot/restart το youtube δουλεύει μια χαρά! Με το πέρασμα του χρόνου όμως και εφόσον κρατήσεις τον Firefox ανοιχτό για ώρα, από κάποια στιγμή και μετά το youtube κολλάει όπως περιέγραψα παραπάνω.

Πρέπει να πρόκειται για bug του Firefox ή του Flash player plugin για τον Firefox ή και τα δύο μαζί. Το θέμα πάντως είναι ότι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να το λύσουν ίσως μαζί Adobe και οι developers του Firefox.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

και εμενα στα 2" κολλαει... μετα απο επανεκκινηση ειναι μια χαρα αλλα μολις περασει η ωρα παπαλα....

οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσαμε πολλοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...