ASSOS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 HELOO Μετά από firmware update και hard-reset στο κινητό μου ξεκινώντας λέει "εγκατάσταση" και μένει εκεί... Φαίνετε ότι κάτι προσπαθεί να εγκαταστήσει από flash memory? Μετά από αρκετή ώρα γράφει ότι δεν μπορεί να αλοκληρωθεί η εγκατάσταση. Πως μπορώ να παρακάμψω αυτή την διαδικασία? Γνωρίζετε τι ακριβώς προσπαθεί να εγκαταστήσει?
voltage Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 δουλευει μετα απο αυτα το τηλεφωνο?ανοιγει η μενει σε αυτη την διαδικασια?
nukat Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Λογικά θα έχει ξεμείνει το reference σε κάποιο παλιό πρόβλημα. Δοκίμασες να επαναλάβεις τη διαδικασία;
ASSOS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 δουλεύει μια χαρά το τηλέφωνο μετά. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάποιο backup που έχει φυλάξει αυτόματα στην μνήμη της κάρτας και μετά το Update προσπαθεί να επαναφέρει στην μνήμη του τηλεφώνου με κάποιο Installation.
georgead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Βγαλε την καρτα και καντην κι αυτην ενα φορματ στο πισι...
andr3as Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Αν δεν σε ενοχλεί τόσο, πάτα απλά το κόκκινο κουμπί (απόρριψη κλήσης) και θα πάει στο παρασκήνιο...
ASSOS Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Εγκατέστησα έναν File manager για να μπορώ να βλέπω και όλα τα αρχεία του κινητού και βρήκα στην κάρτα μνήμης ότι υπάρχουν 2 sis τα οποία όταν τα έσβησα σταμάτησε το πρόβλημα μετά από επανεκκίνηση. Τώρα πως βρέθηκαν εκεί τα αρχεία και πως το κινητό τα έβλεπε και ξεκινούσε μόνο του την εγκατάστασή τους δεν μπορώ να ξέρω. Ήταν 2 προγράμματα που είχα εγκατεστημένα στο κινητό μου πριν το Update. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.