Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μετά από Hard reset Ν95 8GB

ASSOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HELOO

Μετά από firmware update και hard-reset στο κινητό μου ξεκινώντας λέει "εγκατάσταση" και μένει εκεί... Φαίνετε ότι κάτι προσπαθεί να εγκαταστήσει από flash memory? Μετά από αρκετή ώρα γράφει ότι δεν μπορεί να αλοκληρωθεί η εγκατάσταση. Πως μπορώ να παρακάμψω αυτή την διαδικασία? Γνωρίζετε τι ακριβώς προσπαθεί να εγκαταστήσει?

Δημοσ.

Λογικά θα έχει ξεμείνει το reference σε κάποιο παλιό πρόβλημα. Δοκίμασες να επαναλάβεις τη διαδικασία;

Δημοσ.

δουλεύει μια χαρά το τηλέφωνο μετά. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάποιο backup που έχει φυλάξει αυτόματα στην μνήμη της κάρτας και μετά το Update προσπαθεί να επαναφέρει στην μνήμη του τηλεφώνου με κάποιο Installation.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγκατέστησα έναν File manager για να μπορώ να βλέπω και όλα τα αρχεία του κινητού και βρήκα στην κάρτα μνήμης ότι υπάρχουν 2 sis τα οποία όταν τα έσβησα σταμάτησε το πρόβλημα μετά από επανεκκίνηση. Τώρα πως βρέθηκαν εκεί τα αρχεία και πως το κινητό τα έβλεπε και ξεκινούσε μόνο του την εγκατάστασή τους δεν μπορώ να ξέρω. Ήταν 2 προγράμματα που είχα εγκατεστημένα στο κινητό μου πριν το Update.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...