Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου laptop με επεξεργαστές penryn.

Louis kouk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για αγορά νέου φορητού γύρω στα 1300? με τους καινούργιους επεξεργαστές penryn της intel. Τα μοντέλα που κοιτάζω είναι:

1) Multirama HQ Force FL-G8300

2) Fujitsu Siemens Amilo Xi2428

3) Hp Pavillion KQ173EA DV6770EV

Και τα 3 παρουσιάζονται πολύ καλά σε χαρακτηριστικά, με το notebook των multirama να υπερέχει στην αυτονομία, τομέας στον οποίο δίνω σημασία. Λέτε να το προτιμήσω σε σχέση με τα άλλα δυο; Έχετε κάποια άλλη πρόταση στα χρήματα που διατίθεμαι να δώσω;

Υ.Γ. Αξιζει να περιμένω να δω και τα νέα μοντέλα της Toshiba;

Δημοσ.
1) Multirama HQ Force FL-G8300

Πολύ καλό μηχάνημα συνολικά. Οντως με καλή αυτονομία και πολύ καλό δείκτη απόδοσης/τιμής

2) Fujitsu Siemens Amilo Xi2428

Και αυτό καλό και αθόρυβο (πολύ σημαντικό σε φορητό) αλλά με πολύ μικρή αυτονομία, οπότε δεν νομίζω να κάνει για εσένα.

3) Hp Pavillion KQ173EA DV6770EV

Καλή κατασκευή (για entertaiment laptop) επιτέλους με 2ετή εγγύηση και καλή αυτονομία επίσης. Ελαφρώς πιο θορυβώδες από τα υπόλοιπα "επώνυμα".

Υ.Γ. Αξιζει να περιμένω να δω και τα νέα μοντέλα της Toshiba;

Δε νομίζω να αξίζει να περιμένεις τα "κοράκια" καθώς προσωπική άποψη είναι πως θα έχουν και αυτά μικρή αυτονομία όπως και τα σημερινά μοντέλα.

Αυτό που αξίζει σίγουρα εφόσων διαθέτεις τέτοιο ποσό είναι το Dell XPS M1530 σε μια καλή συνθεση με Led οθόνη. Κορυφαία ποιότητα-σερβις-αυτονομία. Αν ήμουν στη θέση σου αυτό θα επέλεγα.

Διάβασε το ανάλογο θέμα για περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

Αυτό που αξίζει σίγουρα εφόσων διαθέτεις τέτοιο ποσό είναι το Dell XPS M1530 σε μια καλή συνθεση με Led οθόνη. Κορυφαία ποιότητα-σερβις-αυτονομία. Αν ήμουν στη θέση σου αυτό θα επέλεγα.

Διάβασε το ανάλογο θέμα για περισσότερες πληροφορίες.

+1 σν και μοθ γαινεται γενικα θεωρω λιγο χρονοβορα τη διαδικασία για παραγγελία απο ντελλ, η ποιοτητα ειναι αδιαμφισβητητη....

εγω θα κατέληγα στο hp ΑΠΟ τ υπολοιπα μηχανήματα..

Δημοσ.

Καλή επιλογή και απο οικονομικής άποψης αποτελεί το Hp Pavillion KQ173EA DV6770EV αν και πολύ σύντομα θα εμφανιστούν περισσότερα μοντέλα από τους άλλους κατασκευαστές..

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Για τα acer που προτείνει κάποιος φίλος τι λέτε; Τα είχα στις επιλογές μου, λόγω τιμής και αυτονομίας επισης, αλλά όλοι μου λένε μακριά από αυτά!

Δημοσ.

για το hp dv9770ev τι λετε? επισης ηθελα αν ρωτησω δυο τρια πραγματα.

1)εχει 8600 gs με 512 mb .τι λεει σε σχεση με την 8600gt που φορανε πολλα laptop τωρα?

2) το dvd που υποστηριζει dual layer εχει μεγαλες διαφορες απο ενα hd dvd?

3)αν αναλυση πανω απο 1480 σε 17αρα χρειαζεται..?

Δημοσ.

21century οταν λες καινουργια μοντελα τι εννοεισ???? 3ερεισ συγκεκριμενες εταιρίες που θα βγαλου με πενρυν??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...