Προς το περιεχόμενο

Service για HP laptop

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρεις κανείς πού μπορώ να πάω το laptop μου για επισκευή? Πήρα στην INFOQuest αλλά αφενώς μου είπαν πως πάω κ το αφήνω κ θέλει από 3-5 μέρες για να το δούν μόνο, από την άλλη έαν θέλω να το δούν επι τόπου πρέπει να δώσω 20 euros, έλεος δεν πάω με τίποτα! Κάπου αλλού που να ξέρει κανείς και η κατάσταση να μην είναι έτσι?

Δημοσ.

Κάνουμε ένα search πρώτα και καταλήγουμε εδώ.

Τηλεφωνείς στην ΗΡ και ρωτάς σε ποιά από όλες αυτές τις εταιρείες μπορείς να το στείλεις (Διαμαρτύρεσαι και για τους χρόνους σέρβις που σου είπαν από τους συνεργάτες τους - Θα σε γράψουν στα π@π@ρι@ τους βέβαια αλλά καλό είναι να ακούγεται κααμιά φωνή διαμαρτυρίας που και που).

Αν έχεις πληθώρα επιλογών και δεν σου πουν πχ μόνο στην τάδε ή στη δείνα κάνεις και ένα post στο insomnia για να πάρεις μια γνώμη από κάποιον άλλον που μπορεί να είχε εμπειρία με κάποια από αυτές.

Καλή τύχη με το φορητό. Ελπίζω να λυθεί σύντομα το όποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Προσωπικά το πήγα 2 φορές στην Login (Θεσ/νίκης) και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Εξυπηρετικότατοι και γρήγορο service. Και μου έφτιαξαν και το πληκτρολόγιο χωρίς χρέωση.

Όπως είχα αναφέρει και σε άλλο topic, η Login νομίζω ανήκει στην Hp. Πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

παιδια της hp επειδη ειμαι και εγω κατοχος hp ηθελα να ρωτησω.αφου ολα τα hp pavillion εχουν ιδια εξωτερικη εμφανιση αλλα αλλαζει το hardware στα νεοτερα μοντελα γιατι δνε υπαρχει η δυνατοτητα αναβαθμισης καρτας γραφικων και επεξεργαστη ή ακομα και Motherboard?Αληθευει ή το λενε για λογους προωθησης?¨εχω ενα hp pavillion dv9543ev.

φυσικα τιθεται το ερωτημα που μπορουν να βρεθουν σε ανταλλακτικα.οσο για τον τυπο στη hp αφηστε το.οτι ρωταω λεει παρε στην infoquest.και εκει λεγανε διαφορα.

• 9 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...