what about Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Τα Vista θα λειτουργησουν καλα αραγε σε 1 gb μνημη και αφου η καρτα γραφικων δεν ειναι αυτονομη; Ή θα κολλαει παρα πολυ; Ευχαριστω.
accipio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Χοντρικά, θα είναι σαν να έχεις τα XP με 512 ΜΒ μνήμη. Δε θα σέρνονται, αλλά θα "βαριανασαίνουν" αρκετές φορές. Συμφωνώ κι εγώ να μείνεις στα XP.
111111 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Τα Vista θα λειτουργησουν καλα αραγε σε 1 gb μνημη και αφου η καρτα γραφικων δεν ειναι αυτονομη; Ή θα κολλαει παρα πολυ; Ευχαριστω. Επειδή τα δούλεψα σε σύστημα με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (nvidia LE 6150), η οποία χρησιμοποιούσε γύρω στα 120-150mb, δεν διαπίστωσα προβλήματα απόδοσης αλλά σε mediapc. Η μνήμη το ανώτερο έφτανε σε χρήση 80-90%. Για ψυχολογικούς λόγους έβαλα άλλη μία μνήμη 1gb και την έκανα συνολικά 2gb. (17 ευρώ έκανε). Πάντως συνολικά από τα vista δεν είμαι ευχαριστημένος και σε σύγκριση με τα xp.
21century Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Οι τιμές στις μνήμες S-DIMM έχουν πέσει αρκετά, εγώ με 20 ευρώ βρήκαν και έβλαλα 1 γίγκα επιπλέον σε αρκετά μηχανήματα φίλων μου και δουλέυουν ρολόι. Υπάρχουν ευτυχώς πολύ καλές τιμές απο τα ηλεκτρονικά καταστήματα..
what about Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Χοντρικά, θα είναι σαν να έχεις τα XP με 512 ΜΒ μνήμη. Δε θα σέρνονται, αλλά θα "βαριανασαίνουν" αρκετές φορές. Συμφωνώ κι εγώ να μείνεις στα XP. Εχω δουλεψει με 512 μνημη και windows xp. Καλα τρεχανε αλλα οπως ειπες μερικες φορες βαριανασαινουν. Τελικα θα προσθεσω μια μνημη 1 γιγα και αυτο ηταν. Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.