Προς το περιεχόμενο

Vista και ενα Giga μνημη.

what about

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα Vista θα λειτουργησουν καλα αραγε σε 1 gb μνημη και αφου η καρτα γραφικων δεν ειναι αυτονομη; Ή θα κολλαει παρα πολυ; Ευχαριστω.

Δημοσ.

Χοντρικά, θα είναι σαν να έχεις τα XP με 512 ΜΒ μνήμη. Δε θα σέρνονται, αλλά θα "βαριανασαίνουν" αρκετές φορές. Συμφωνώ κι εγώ να μείνεις στα XP.

Δημοσ.
Τα Vista θα λειτουργησουν καλα αραγε σε 1 gb μνημη και αφου η καρτα γραφικων δεν ειναι αυτονομη; Ή θα κολλαει παρα πολυ; Ευχαριστω.

Επειδή τα δούλεψα σε σύστημα με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (nvidia LE 6150), η οποία χρησιμοποιούσε γύρω στα 120-150mb, δεν διαπίστωσα προβλήματα απόδοσης αλλά σε mediapc. Η μνήμη το ανώτερο έφτανε σε χρήση 80-90%. Για ψυχολογικούς λόγους έβαλα άλλη μία μνήμη 1gb και την έκανα συνολικά 2gb. (17 ευρώ έκανε).

Πάντως συνολικά από τα vista δεν είμαι ευχαριστημένος και σε σύγκριση με τα xp.

Δημοσ.

Οι τιμές στις μνήμες S-DIMM έχουν πέσει αρκετά, εγώ με 20 ευρώ βρήκαν και έβλαλα 1 γίγκα επιπλέον σε αρκετά μηχανήματα φίλων μου και δουλέυουν ρολόι. Υπάρχουν ευτυχώς πολύ καλές τιμές απο τα ηλεκτρονικά καταστήματα..

Δημοσ.
Χοντρικά, θα είναι σαν να έχεις τα XP με 512 ΜΒ μνήμη. Δε θα σέρνονται, αλλά θα "βαριανασαίνουν" αρκετές φορές. Συμφωνώ κι εγώ να μείνεις στα XP.

Εχω δουλεψει με 512 μνημη και windows xp. Καλα τρεχανε αλλα οπως ειπες μερικες φορες βαριανασαινουν. Τελικα θα προσθεσω μια μνημη 1 γιγα και αυτο ηταν. Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...