MixalisX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 παιδιά βρήκα αυτή την προσφορά απο το ebay http://cgi.ebay.com/Canon-PowerShot-SD950-IS-Digital-Camera-4GB-Bundle_W0QQitemZ250228850464QQihZ015QQcategoryZ146254QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment πραγματικά φοβερή προσφορα, με τα μεταφορικά μαζί και χωρίς να υπολογίσουμε τα extra δώρα που δίνει βγαίνει 200 euro φθηνότερα απο ότι εδώ. Μιλάμε για μισοτιμή! Δεν έχω ξανακάνει τόσο μεγάλη αγορά απο το e-bay και γιαυτό ανησυχώ μπάς και περάσει τελωνίο και φορολογιθεί extra και φάω καμιά πατάτα. Θα ρωτήσω φυσικά τον πωλητή αλλά μηπώς ξέρετε και εσείς τι παίζει σε αυτή την περίπτωση?? thanx
nukat Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά. Μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητές σου ζητώντας από τον πωλητή να το δηλώσει ως δώρο με μία μικρή αξία (π.χ. ?40).
vagpap Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Θα σταματήσει τελωνείο κατά 95%+ μιας και έρχεται απο Αμερική και η αξία του είναι σημαντική, συνεπώς θα χρειαστεί να πληρώσεις και φόρους εκτελωνισμού. Εναλλακτικά, αν το δεχτεί ο πωλητής, μπορεί να δηλώσει πολύ μικρή αξία, αν και σε ηλεκτρονικά είναι δύσκολο να περάσουν με αξία πχ 40$ όταν έχει 300$. btw, έχεις προσέξει ότι είναι refurbished το προϊόν και ότι μάλλον δεν παίζει εγγύηση στην Ελλάδα. Έχει επίσης και το notification "International bidders are responsible for their countries import tax."
MixalisX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Θα σταματήσει τελωνείο κατά 95%+ μιας και έρχεται απο Αμερική και η αξία του είναι σημαντική, συνεπώς θα χρειαστεί να πληρώσεις και φόρους εκτελωνισμού. Εναλλακτικά, αν το δεχτεί ο πωλητής, μπορεί να δηλώσει πολύ μικρή αξία, αν και σε ηλεκτρονικά είναι δύσκολο να περάσουν με αξία πχ 40$ όταν έχει 300$. btw, έχεις προσέξει ότι είναι refurbished το προϊόν και ότι μάλλον δεν παίζει εγγύηση στην Ελλάδα. Έχει επίσης και το notification "International bidders are responsible for their countries import tax." Βασικά παίζει και ακόμα μεγαλήτερη πατάτα.... Οι εικόνα είναι της SD960 και ΟΧΙ τις SD950.... Τα χαρακτιριστικά της είναι της SD950 με μόνη αλλαγή στο ότι η SD950 είναι 8 megapixel και όχι 12... Άρα άλλο λέει, άλλο δείχνει και άλλο πουλάει....
nukat Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Αν πάντως το στέλνει με USPS υπάρχουν καλές πιθανότητες να τη γλιτώσεις. Δεν μπορείς όμως να είσαι σίγουρος...
grdimis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Φιλε κανεις ενα λαθος Μαλλον εισαι νεος και δεν διαβασες καλα την δημοπρασια Canon Factory Refurbished Το τεμαχιο που θελεις να παρεις ειναι ελατοματικο η ειχε προβλημα και ξαναεπισκευασθηκε απο αντιπροσωπεια της canon. Μακρια φιλε γιατι αν σου βγαλει παλι το προβλημα δεν σου φτανουν 200 ευρο για να την φτιαξεις. Αν ειναι για φωτογραφικη μηχανη η καμερα παρε απο ελλαδα για να εχεις την εγγυηση. Μην μπεις σε αυτην την διαδικασια
kat satan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 μακρυα απο το ebay αλλα δειχνουν και αλλα σου στελνουν εαν φυσικα εχει και τιποτα μεσα το κουτι. το γραφω αυτο διοτι ενας φιλος μου την πατησε του ηρθε μονο το κουτι ps3
grdimis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 μακρυα απο το ebay αλλα δειχνουν και αλλα σου στελνουν εαν φυσικα εχει και τιποτα μεσα το κουτι. το γραφω αυτο διοτι ενας φιλος μου την πατησε του ηρθε μονο το κουτι ps3 προσοχη οταν εχετε λιγες αξιολογησεις και αγοραζετε κατι ακριβο απο εναν που εχει χιλιαδες αξιολογησεις.Πολλες φορες στελνουν το βαρος του δεματος που αγοραζετε και δεν στελνουν τιποτα.Αντε να κανεις διαμαρτυρια και να δικαιωθεις. Τα εχεις χασει τα χρηματακια σου
iNorganic Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Ναι το γεμιζουν με πετρες,εχει συμβει σε αρκετα ατομα . damn scammers
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Αυτό είναι μια πιθανότητα. Συνήθως δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Σε μένα τουλάχιστον δεν έχει συμβεί ποτέ. Πάντως τέτοιας αξίας είδη συνήθως κολάνε στο τελωνείο. Ακόμα και να το δηλώσει ο πωλητής σαν δώρο με μια μικρή αξία πάλι ρισκάρεις να κρατηθεί στο τελωνείο σε περίπτωση ελέγχου του περιεχομένου. Καλύτερα αγόρασε μια φωτογραφική μηχανή από Ελλάδα.
clyde2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Εγω παντως εχω ψωνισει 3 φορες απο το eBay και ουτε τελωνειο πληρωσα ουτε πετρες μου στειλανε.,Ναι, εχω ακουσει κι εγω για τον ξαδερφο του φιλου της φιλης που του στειλανε αδειο κουτι αλλα προσωπικα δεν ξερω κανεναν που να το εχει παθει. Γενικα στην Ελλαδα ακομα φοβομαστε το Ιντερνετ και πολλες φορες υπερβαλλουμε. Η γνωμη μου ειναι φιλε οτι αν αγορασεις απο καποιον που ειναι μελος αρκετα χρονια και εχει καλη βαθμολογηση, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα!
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Το τελωνείο δεν έχει να κάνει με αξιοπιστία πωλητή. Οι "πέτρες" ναι . Έχω κάνει αρκετές συναλλαγές από ebay. Όταν αγοράζεις κάτι από τρίτη χώρα (εκτός ευρωπαικής ένωσης) πάντα υπαρχει κίνδυνος να κολλήσει το αντικείμενο στο τελωνείο. Έχω φάει έως τώρα κόλλημα στο τελωνείο 4 φορές. Οι 3 στο Ελ. βενιζέλος και η μία και χειρότερη απ'όλες στο τελωνείο του Πειραιά. Η πρώτη για ελληνικά παλιά νομίσματα (όχι αρχαία) που είχα φέρει από Αμερική. Οι άλλες δύο για φωτογραφικές μηχανές. Και στον Πειραιά για κάποια συλλεκτικά σπαθιά.
washcloud Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 ...δεν νομίζω όμως ότι ο αρχικός poster παρήγγειλε συλλεκτική πολεμική βιντεοκάμερα...
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 ...δεν νομίζω όμως ότι ο αρχικός poster παρήγγειλε συλλεκτική πολεμική βιντεοκάμερα... Φωτογραφική μηχανή ήταν. Θέλησε να αγοράσει μία Canon PowerShot SD950 ΙS Digital Camera 4GB Bundle αξίας US $309.95 στο ebay και αρκετά πιό ακριβή στην Ελλάδα. Εννοείται πώς αυτή η φωτογραφική μηχανή δεν περνάει έτσι απλά και όμορφα από το τελωνείο. Διαφωνείς μήπως ως πρός την ουσία του θέματος ?
NOMIKOS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Εγω παντως εχω ψωνισει 3 φορες απο το eBay και ουτε τελωνειο πληρωσα ουτε πετρες μου στειλανε.,Ναι, εχω ακουσει κι εγω για τον ξαδερφο του φιλου της φιλης που του στειλανε αδειο κουτι αλλα προσωπικα δεν ξερω κανεναν που να το εχει παθει.Γενικα στην Ελλαδα ακομα φοβομαστε το Ιντερνετ και πολλες φορες υπερβαλλουμε. Η γνωμη μου ειναι φιλε οτι αν αγορασεις απο καποιον που ειναι μελος αρκετα χρονια και εχει καλη βαθμολογηση, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα! +1 Συμφωνώ απόλυτα. Από το 2002 εκατοντάδες αγορές από Ελληνικά site Δημοπρασιών αλλά και από το Ebay δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Προσοχή έλεγχος στις λεπτομέρειες των περιγραφών,τσέκινγκ για καλό πωλητή βοηθάει πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.