Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Εαν αντεξουν οι μνημες να αναψουν στα 711MHz ξανα (667 του κιλου ειναι), ευχαριστως να σου ανεβασω, και πιο πολυ απο 3,2 (οσο αντεξουν, απο τις ραμ εξαρταται), με ρυθμιση απο το BIOS για default vcore. Και ναι το πιστευω, πηγαινε στο Hwbot.org και δες τους μεσους ορους overclock των επεξεργαστων Core2.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Eπειδη αντεξαν οι μνημες, οριστε ενα που τραβηξα ΜΟΛΙΣ τωρα (παρολο που δεν ημουν υποχρεωμενος, ενω θα μπορουσα να ειχα πατησει το κουμπακι της αναφορας...) Εσυ εκτιθεσαι φιλτατε.. Άρα ή εγω ειμαι παγκοσμια αποκλειστικοτητα (δεν το νομιζω), ή εσυ δεν τα ελεγες και ''τοσο σωστα'' και πηγες να μας πεις οτι εκτεθομεθα.
mihalakis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 @ kert 23 μόνο εσείς θα βγαίνετε οφ τοπικ? Επειδή είμαι και εγώ για αγορά μητρικής κάπου μεταξύ 90-115ε και σκεφτομαι να παω σε gigabyte και με έχουν μπερδέψει υπερβολικά (10 μητρικες γιγαβαητ σε αυτο το ευρος τιμης, 9 με Ρ35 και μια me G33) θελω να σε ρωτησω το FSB της μεχρι πόσο ανεβαίνει; Στη σελιδα του e-shop γραφει μεχρι 1600 OC. Αυτό τι σημαίνει; Ταβάνι στα 400? Δλδ έναν Ε8200@2,66γηζ (8*333?) τον πάει μέχρι 3,2? ή κάνω λάθος; Οι διαφορες των γιγαβαητ με Ρ35 από τα 92 εως τα 117ε είναι μόνο στον εξοπλισμό;Εχουν ίδιες επιδόσεις; @george man Αφου εχεις μνήμες του κιλού και σε προβληματίζουν στα 711μηζ δεν μπορείς να χαμηλωσεις συχνοτητα πριν ξεκινησεις το κλοκαρισμα, ή το εχεις κανει αλλα δεν πανε πιο κατω;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Απλα μου ζητησε ο φιλος απο πανω screenshot με 3,2GHz και stock voltage και με ενοχλησε που με εβγαλε και ασχετο και με ενοχλησε ΠΟΛΥ που με εβγαλε και ''παγκοσμια αποκλειστικοτητα''. Εριξα λοιπον το screen, αλλα μετα δεν ηταν εδω να απαντησει... (μα γιατι?) You know what I mean...
mihalakis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Με τους υπολογιστες με τπτ να μην εισαι σιγουρος... Εξάλλου ακομα και αν παρεις 2 ιδιους επεξεργαστες δεν θα κλοκαρουν το ιδιο. Ισως να εχεις πιο καλο κομματι,ισως να εχεις πιο δροσερο κουτι κ.α. Ομολογω οτι ηταν λιγο απολυτος ο φιλος kert...
kert23 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Georgeman , το θεμα δεν ειναι αν καταφερεις να Bootαρεις , αλλα αν εισαι σταθερος εκει. Κανε ενα κοπο ακομη , ανεβασε μια φωτο με το prime95 η' to orthos , μετα απο λειτουργια εστω 5λεπτων. Αν το δω κι αυτο , θα βγω δημοσια να ζητησω συγνωμη και φυσικα ο ασχετος σε αυτην την περιπτωση θα ειμαι εγω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Eχει προβληματα σταθεροτητας, λογω των ραμ ομως. (orthos δεν βγαζει, browsing μια χαρα εκανα) Μεχρι τα 700 τραβανε μετα κλαταρουν... Εαν μου δωσεις 800ρες για δοκιμη απλα σου βγαζω οτι τεστ θελεις... Αλλα τωρα εχω 3GB 667 και δεν λεει να ξαναπληρωνω για 800ρες (εννοειται με stock cooler ολα αυτα, ετσι?)
Vatos_locos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μεγαλη βλακεια, η Abit δεν εχει καν πυκνωτες στερεας καταστασης. Οταν λεω 490ριζει εννοω οτι εγω προσωπικα με εναν Ε8200 και καλη ψυξη εχω δει το FSB να ειναι 490MHz (δλδ 1960MHz quad rumpled). Sadamiraq εγω τη μητρικη του συστηματος μου δε θα την εμπιστευομουν να ειναι μεταχειρισμενη... για ποια αbit λέτε εδώ ? γιατί ι δική μου βαράει 520 χαλαρά Φιλε μου , το πιστευεις αυτο που λες; Σε παρακαλω ανεβασε εικονα απο cpu-z , που να φαινεται η ταχυτητα του επεξεργαστη σου , χωρις να εχεις δωσει vcore . Θα προκειται πραγματικα για παγκοσμια αποκλειστικοτητα. Ο χαρακτηρισμος "διαμαντι" δεν αναφερεται μονο στην συχνοτητα λειτουργιας (και οχι , δεν φτανουν ολοι οι 4300 τα 3.2ghz) αλλα και στο vcore που απαιτειται , οπως επισης και στη θερμοκρασια που αναπτυσσει. Sadamiraq , sorry για το off-topic. εσύ κίριος μην επειμένεις και ο δικός μου πήγενε 3,2 με 1,25V και τώρα παίζει κανα χρόνο + στα 3.6 κάθε μέρα @ kert 23μόνο εσείς θα βγαίνετε οφ τοπικ? Επειδή είμαι και εγώ για αγορά μητρικής κάπου μεταξύ 90-115ε και σκεφτομαι να παω σε gigabyte και με έχουν μπερδέψει υπερβολικά (10 μητρικες γιγαβαητ σε αυτο το ευρος τιμης, 9 με Ρ35 και μια me G33) θελω να σε ρωτησω το FSB της μεχρι πόσο ανεβαίνει; Στη σελιδα του e-shop γραφει μεχρι 1600 OC. Αυτό τι σημαίνει; Ταβάνι στα 400? Δλδ έναν Ε8200@2,66γηζ (8*333?) τον πάει μέχρι 3,2? ή κάνω λάθος; Οι διαφορες των γιγαβαητ με Ρ35 από τα 92 εως τα 117ε είναι μόνο στον εξοπλισμό;Εχουν ίδιες επιδόσεις; @george man Αφου εχεις μνήμες του κιλού και σε προβληματίζουν στα 711μηζ δεν μπορείς να χαμηλωσεις συχνοτητα πριν ξεκινησεις το κλοκαρισμα, ή το εχεις κανει αλλα δεν πανε πιο κατω; για δώσε λίγο τις μητρικές που λες να τις δω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Πανο για την απλη Ip35 λεμε που δεν εχει καν solid state... Δε νομιζω να πιανει 520.... (και εαν πιανει θα σε παραδεχτω!)
Vatos_locos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 οκ νόμιζα την προ και τρόμαξα με αυτά που διάβασα αν και οι πυκνωτές δεν παίζουν τόσο τρομερό ρόλο όσο το chipset το οποίο λογικά είναι binned να είναι πιο " αργό σε overclock ( λιγότερο Fsb ) " αν και με λίγο ρεύμα και καλή ψύξη όλα τα p35 πιάνουν 500Mhz
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Ναι δεν αντιλεγω, αλλα εξηγεις λιγο το binned?
Vatos_locos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 όλα τα chip πριν βγουν στο εμπόριο τους κάνουν ένα speed binned έτσι έχεις 2 ίδια cpu με διαφορετικό fsb/multy μνήμες με ίδια chip σε διαφορετικές συχνότητες και πάει λέγοντας ένα μπακάλικο παράδειγμα είναι οι μνήμες Value vs High End κάποτε μπορούσες να τις βρεις και τις 2 με D9GMH/D9GKΧ αλλά οι high end πήγαιναν πιο ψηλά λόγο καλύτερων speed binned chips
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Να κατι κατι χρησιμο απο αυτο το thread. Thanks για την ενημερωση και τελος το offtopic (το υπερ παρα χ?σ@μ?)
ferongr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Για να μην ανοιγω νεο thread (βαριεμαι). Τι γνωμη εχουν οι hardcore hardwareαδες του φορουμ για την Albatron PXP35? Φοραει P35 πανω και ειναι η πιο επεκτασιμη απο τις budget μητρικες που κυκλοφορουν. Συμφωνα με την περιγραφη Πλαισιου "Η Albatron PXP35 παρέχει λεπτομερείς επιλογές και ρυθμίσεις στο BIOS για ενθουσιώδεις χρήστες καθώς μαζί με μοναδικά χαρακτηριστικά για tuning" αλλα δεν ορκιζομαι κιολλας... Στον γουγλη δεν βρηκα τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.