Προς το περιεχόμενο

Νέος επιχειρηματίας-Πλυντήριο αυτοκινήτων;

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, όπως λέει και ο τίτλος είμαι νέος και σε ηλικία και σε εργασιακή εμπειρία και προσπαθώ να φτιάξω τη ζωή μου. Σαν ιδέα αφού πήρα υπόψιν πολλές παραμέτρους για τον τόπο και τις προοπτικές καθώς δεν υπάρχει κανένα άλλο κατάστημα του είδους,θα ήθελα να ανοίξω ενα πλυντήριο αυτοκινήτων όπως αυτά που έχουν τα βενζινάδικα στην περιοχή μου τουλάχιστον.50σεντς νερό με πίεση άλλα 50σεντς αφρό και παραδίπλα σε άλλο μηχάνημα 50σεντς αέρας με πίεση και 50σεντς σκούπα.Σαν ιδέα είναι να υπάρχει και άτομο να του δίνεις πχ 10ευρώ και να στο πλένει ενω θα πίνεις καφεδάκι.Επίσης κάποιο μικρό μαγαζάκι με δερματάκια,αρωματικά κλπ. Αυτή είναι η ιδέα...λίγα ίσως μηχανήματα..ενα δειλό ας πούμε ξεκίνημα.Τι κόστος λέτε έχουνε τα μηχανήματα..τι κεφάλαιο θα χρειαστώ..έκταση κλπ; Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει.Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη. :o

Δημοσ.

το θεμα ειναι να τραβηξεις κοσμο για καποιο λογο απο τα αλλα...κυριως να διαφημισεις τις τιμες σου κ τα νεα βετεξ-βουρτσες που δεν χαραζουν αν βαλεις τουνελ για αυτοματο πλυσημο.

ξερω στην περιοχη μου 2 τετοια πλυντηρια που λειτουργουν χρονια κ δεν αλλαξαν ποτε βουρτσες κ εφτασαν τις τιμες 14ε μεσα εξω!!!

ο κοσμος δεν εχει ιδεα τι παιζει με τις βουρτσες κ να τα χαραζουν αφου ειναι πλυμμενα καλα τους φαινονται.

δεν ειναι πολλα τα λεφτα κ νομιζω μπορεις να παρεις κ επιδοτηση οαεδ

Δημοσ.

Εκεί που θέλω να το ανοίξω δεν υπάρχει απίστευτα παραδόξως ούτε ενα!! αυτό ήταν που με τρέλανε...απλά ψάχνω να βγάλω ενα άθροισμα πάνω τι θα χρειαστώ.3 κερματοδέκτες σκούπες,3 κερματοδέκτες νερο-αφρό,αδεια,πολιτικό μηχανικό,περιβαλόντικη μελέτη,ηλεκτρολογική,χωράφι,ασφαλτόστρωση κλπ. Τα περι διαφήμισης κλπ τα θεωρώ εύκολα και δεδομένα σχεδόν.Στα γκαφρά είναι το θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...