Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα δικτύου

forest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά , θα ήθελα την βοήθεια σας, έχω ένα pc με μια motherboard foxconn model – NF4SK8AA-8KRS και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, μετά από τις περίφημες και γνωστές διακοπές τις ΔΕΗ, η onboard κάρτα δικτύου σταμάτησε να δουλεύει! Πιθανότατα να τα έπαιξε, γιʼ αυτό λοιπόν την αντικατέστησα με μια καινούργια, η οποία δουλεύει περίφημα «μέσα στα windows» το θέμα μου λοιπόν είναι ότι εγώ θέλω να κάνω boot από αυτήν την κάρτα για να μπορέσω να φορτώσω ένα έτοιμο image μέσο δικτύου, έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις μέσα στο bios, όμως δεν δουλεύει.

Αν ξέρει κάποιος κάτι και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα!!!

Ευχαριστώ εκ το προτέρων.

Δημοσ.

μηπως τοmobo βλεπει μονο την onboard?αν εχες και αλλη καρτα να κανεις δοκιμη θα ηταν χρησιμο.αν ειναι σε εγγυση γιατι δεν το πας πισω για αντικατασταση?

Δημοσ.

Γεια σας και πάλι παιδία, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Τις είδα σήμερα.

Έχω ακόμα το ίδιο πρόβλημα δεν μπόρεσα να βρω κάποια άκρη, έχω δοκιμάσει και άλλες κάρτες αλλά μου κάνει το ίδιο πράγμα! Μέσα στα windows τις βλέπει κανονικά, αλλά όταν προσπαθώ να κάνω boot από αυτές τπτ.:cry:

Φίλε “poulinos”, δεν είναι σε εγγύηση το μηχάνημα, όμως υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να ελέγξω αν η motherboard βλέπει μόνο την onboard κάρτα δικτύου και πως?

Και φίλε “agamoi – thytai”. Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω την onboard από το bios αλλά και πάλι δεν δουλεύει. Τώρα αν υποστηρίζει PXE , δεν το ξέρω αυτό, στην συσκευασία δεν γράφει κάτι ανάλογο. Όμως όπως είπα και παραπάνω έχω δοκιμάσει και άλλες κάρτες διαφορετικών εταιριών και μοντέλα, τώρα τι να σου πω δεν ξέρω, δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...