Προς το περιεχόμενο

Edward Norton is The Incredible Hulk

Em_Zed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως έπεσε το μάτι μου στο τρειλερ της apple σήμερα και βλέπω στην εισαγωγή τον Norton να λέει ότι και καλά ότι έχει πρόβλημα με κάποιες πτυχές της προσωπικότητας του και του λέει ο άλλος, "Bruce, trust me..."

Και καταλαβαίνω ποιον Bruce εννοεί.

Και μένω μ@λάκας.

Δεν είχε πάρει κάτι το αυτί μου για αντικατάσταση του Bana και μου'ρθε κάπως.. Αυτό το μουτράκι Χαλκ;; Θα μου πεις το μουτράκι παίζει το ανθρώπινο alter ego του Χαλκ. Aλλά και πάλι.. Εν τω μεταξύ, προς το τέλος που δείχνει τον πράσινο Χαλκ...

theincrediblehulk.gif

...εγώ δεν είδα μεγάλη διαφορά από τον Χαλκ του Bana. Είναι και ένα σιχαμερό τέρας κάπου εκεί γύρω που το κυνηγάει...

Επίσης εντύπωση μου έκανε το καστ: Liv Tyler (στο ρόλο της Betty Ross), Tim Roth, William Hurt, Robert Downey Jr. Στα credits των writers είναι και ο Νόρτον, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Louis Leterrier των Transporter 1+2.

Ο Νόρτον ήταν και καλά αυτός που πρότεινε ριζική αλλαγή από το πρώτο : ...Norton convinced the producers to sever all ties with Lee's version entirely. Thus, this summer's The Incredible Hulk will feature a completely different movie than the one created by Lee. The new "reboot" version will rely much more on characters and story instead of action and CGI to present a much more human Hulk and a noticeably more dynamic Bruce Banner.

Στις ΗΠΑ βγαίνει Ιούνιο άρα με λίγη τύχη μπορεί να πλασαριστεί σαν το μπλοκμπαστερ του καλοκαιριού στην Ελλάδα.

Τρέιλερ.

Site.

Poster

Δημοσ.

Ωραιο φαινεται,περιμενω να ειναι τουλαχιστον μια καθαρη περιπετεια,κ οχι ενας συδιασμος υπαρξιακου δραματος-περιπετειας,οπως το προηγουμενο του-τρομερου αλλα offside σε αυτη τη ταινια-ανκ λι..

Δημοσ.
Ωραιο φαινεται,περιμενω να ειναι τουλαχιστον μια καθαρη περιπετεια,κ οχι ενας συδιασμος υπαρξιακου δραματος-περιπετειας,οπως το προηγουμενο του-τρομερου αλλα offside σε αυτη τη ταινια-ανκ λι..

Το κόμικ είναι συνδυασμός αυτών των 2 στοιχείων που αναφερες... δεν είναι καθαρή περιπέτεια.

Υπάρχει ο Hulk που είναι ανεξέλεγκτος και κτηνώδης αλλά υπάρχει και ο Bruce Banner που θέλει να γίνει φυσιολογικός άνθρωπος και να ξεφορτωθεί τον Hulk.

Δημοσ.
Το κόμικ είναι συνδυασμός αυτών των 2 στοιχείων που αναφερες... δεν είναι καθαρή περιπέτεια.

Υπάρχει ο Hulk που είναι ανεξέλεγκτος και κτηνώδης αλλά υπάρχει και ο Bruce Banner που θέλει να γίνει φυσιολογικός άνθρωπος και να ξεφορτωθεί τον Hulk.

Ναι,το ξερω,διαβαζα αρκετα χρονια HULK,απλα,στην ταινια δεν μου εδωσε αυτο που μου εδινε στο κομικ,οπως σωστα παρατηρεις,ετσι οπως επρεπε,κατα τη γνωμη μου...δεν καταφερε να βρει τη χημεια αναμεσα στο δραμα κ στη περιπετεια για μενα...γιαυτο ελπιζω το καινουριο,να εχει πιο πολυ βαση στη δραση(ουτως ή αλλως,ο σκηνοθετης του transporter ειναι,οχι ο Νολαν πχ),την προτιμω μαζι με μια υποτυποδη δραματικη εξελιξη,κ σιγουρα οχι περισσοτερο δραμα παρα δραση(καλα,γουστο μου βεβαια,δεν εχω απαιτηση να δω κατι ανταξιο του batman begins ή των 2 πρωτων x-men,το βλεπω πιο πολυ σαν ενα καλοκαιρινο ποπ κορν μπλοκμπαστερ για να γουσταρω δλδ...):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...