Προς το περιεχόμενο

Video Editing

cmi30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω ενα καλό προγραμα για video editing (Μονταζ , προσθεση ήχου κτλ).Εχετε να μου προτεινετε κάτι αξιόλογο;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

ULEAD Video Studio 11 (αν και εγώ χρησιμοποιώ το 10), είναι σίγουρα ευκολότερο (σε σύγκριση με adobe premier)... για το αν είναι πιο advanced από αυτά που πρότειναν οι φίλοι δεν ξέρω.

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι πιο advanced, θεωρείται ότι παίζει στην ίδια κλάση με το μικρό Pinnacle Studio. Το «επαγγελματικό» της Ulead ήταν ανέκαθεν το Media Studio Pro.

Πάντως, έχω να κάνω δύο σχόλια σχετικά με το θέμα:

1. Νομίζω πως οτιδήποτε ανώτερο του Pinnacle Studio ή του Ulead Video Studio είναι too much για τον οικιακό χρήστη. Και με την έννοια ότι το υποχρησιμοποιεί αλλά και για το κόστος που καλείται να πληρώσει

2. Για home χρήση: Πέραν από τα 2-3 γνωστά ονόματα που ξέρει και η κουτσή Μαρία (και η Άσχημη!), υπάρχουν μερικά outsiders που ίσως αξίζει να δει κάποιος πριν αγοράσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια δοκίμαζα το trial ενός προγράμματος που παίζει στην κατηγορία "prosumer" (μεταξύ professional και consumer). Puremotion EditStudio. Εκπληκτικό λογισμικό. Και σαν interface και σαν δυνατότητες. Η συμπεριφορά του προγράμματος άψογη, τα υπόλοιπα γνωστά προγράμματα έδιναν την εντύπωση σαλιγκαριού όσον αφορά την αποκρισιμότητα, πράγμα που μαρτυράει σφιχτό και ποιοτικό code base. Τελικά, δεν ασχολήθηκα περισσότερο με Non Linear Editing και παράτησα το «σπορ». Αν συνέβαινε το αντίθετο όμως και έπρεπε να επιλέξω λογισμικό για να κάνω τη δουλειά μου, από αυτά που είδα θα αγόραζα σίγουρα το EditStudio...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...