com_hs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Όταν ανοίγει το πσ λέει CMOS:cheksum bad και οτί το σύστημα θα κλείσει σε 15 δευτερόλεπτα στην μαύρη οθόνη νομίζω ότι δεν φορτώνει καθόλου το βιος και έτσι βέβαια δεν κάνει καθόλου βοοτ . Έχει χαλάση η μητρική τελείως ή με κάπιιο τρόπο μπορεί να επανέλθη δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ
fakjohn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Το πιθανότερο είναι να θέλει αλλαγή η μπαταρία. Πάρε μια 3.3V νομίζω και άλλαξε την. Η μητρική είναι καινούργια;
nukat Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Είναι πολύ νωρίς για φτησμένη μπαταρία. Δοκίμασε να κάνεις reset cmos.
The_Mentor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μπαταρία κρατάει μίνιμουμ 3-5 χρόνια εκτός αν πήρες mobo πολύ παλιά που την είχανε σε ράφι για τόσο καιρό. Κάνε ένα clear CMOS και δες αν παίζει
com_hs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Έβγαλα και μπαταρία και ράμ αλλά τίποτα μάλλον μας άφησε χρόνους α και άλλαξα και μπαταρία
citizen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Θα φανεί κουφό , αλλα θα δοκιμαζα με άλλη κάρτα οθόνης (αν το πρώτο μύνμα ρίναι αυτό , και δεν εμφανιζει το bios της VGA. Οχι οτι πολυπιστευω οτι θα γίνει κάτι , αλλα δεν χανεις να δοκιμασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.