Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση?

paul_w810i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δειλα δειλα θετω κ εγω μια ερωτηση...

Θα ηθελα τη γνωμη σας για οποιαδηποτε αναβαθμιση που θεωρειτε πως θα 'ανεβαζε' το συστημα μου το οποιο ειναι το εξης:

Core2Duo E8200@ 2.66GHz

Crucial Ballistix 2Gb Dual Channel 800MHz

Gigabyte G33 μATX

BlackPower PS @ 580W

SB Audigy 2 Platinum ZS

Αυτα... Αν και ολοκληρο το συστημα δεν εχει μισο χρονο που το 'συναρμολογησα' θεωρω οτι καποιοι απο εσας ισως να μου δινατε καποια γνωμη στο τι χρειαζεται αλλαγη/αναβαθμιση/πεταμα:P

Ευχαριστω προκαταβολικα,και περιμενω με αγωνια :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

ίσως να μην το θέλει για gaming, άρα του φτάνει μια χαρά η onboard vga της mobo...

Δημοσ.

Εαν δεν παιζεις παιχνιδια εισαι μια χαρα...

Εαν παλι παιζεις θα μπορουσες να του πεταξεις μια 9600gt/8800gs και θα σουν μια χαρα.

Επισης μπορεις να κανεις και ο/c στον επεξεργαστη.

Δημοσ.

Όταν ρωτάς πώς θα "ανέβαζες" το σύστημα τί εννοείς?

Αμα δε μας πεις σε ποια εφαρμογή θες να ανεβάσεις επιδοσεις τί να πούμε?

Προφανώς κάρτα γραφικών αν θες games, περισσότερη μνήμη αν χρησιμοποιείς βαριά προγράμματα, καναν raptor δίσκο αν θες μεγαλύτερη αποκρισιμότητα στο σύστημα, καλύτερα ηχεία (αν έχεις φθηνο-ηχεία), ανατομικό πληκτρολόγιο (αν έχεις κανένα της πλάκας), καλύτερη ψύκτρα απ' την box (αν κάνεις overclock), tvtuner αν χρησιμοποιείς το PC για να βλέπεις τηλεόραση, δορυφορικό δέκτη High definition σε PCI κάρτα (αν σ' ενδιαφέρει να βλέπεις δορυφορικά προγράμματα στο PC)

Λεφτά να 'χεις να ξοδεύεις δηλαδή.

Δημοσ.

Παιδια Χιλια συγγνωμη δε το πιστευω οτι δεν εγραψα για την 8800GT :o

Για παραδειγμα παιζω Crysis ανετα μεχρι 4ΑΑ.[1280χ960] Κ ελεγα μηπως εχετε υπ' οψιν σας κατι το οποιο θα εδινα καποια 'ώθηση' στο συστημα μου.Ας πουμε να το παιζω fullscreen 1680x1050 με παραπανω εφε.Καταννοω πως αυτο που χρειαζομαι ισως ειναι μεχρι και καινουργια μητρικη,απλα θα ηθελα γνωμες.. Προφανως θελω gaming. Και παλι συγγνωμη για την ατελη αναφορα μου :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...