Προς το περιεχόμενο

Διαφημιστικό banner «Πιάστε το» - Παράπονα

kotetsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χεχε, αν δεν το διάβαζα ότι έχει banner το insomnia ποτέ δε θα το μάθαινα ;)

Εγω δεν θα εμπαινα καν αν ειχε τετοιο εκνευριστηκο banner, ενα site ειχε διαφημιση με ηχο και δεν ξαναμπηκα για εναν χρονο μετα το ειχαν βγαλει.Παντω με firefox δεν εχω δει τιποτα

Δημοσ.

Η διαφήμιση με ήχο είναι όντως εκνευριστική. Είμαστε μιας κάποιας ηλικίας, έχουμε και καρδιά.

Λυσεις τύπου adblock υπάρχουν, αλλά δεν είναι λογική αυτή. Ελπίζω στην επόμενη διαφήμιση να το ξανασκεφτεί ο ΗΑL9000 αυτό με το θέμα του ήχου.

Δημοσ.

πέρα από τον ήχο, τα διαφημιστικά ας έχουν τον δικό τους χώρο και ας μην κάνουν expand μπλέκοντας με τα Links και σπάζοντας τα νεύρα μας με misclicks.

φιλικά πάντα

Δημοσ.

Δεκτές οι αντιδράσεις και έγιναν κατανοητές εκεί που πρέπει. Είναι το πρώτο και τελευταίο banner που μπαίνει με ήχο και το συγκεκριμένο θα τερματίσει σύντομα

Δημοσ.

Κ αυτό με τα βιβλία που πέφτουν θορυβωδώς στο κεφάλι μας το ίδιο είναι;

(Ούτε είδα τι διαφημίζουν...)

Δημοσ.

Παιδια σημερα το ακουσα πρωτη φορα και εχω και firefox ελπιζω να γινει κατι με τον ηχο οπως ειπε και ο administrator γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα οσο αφορα εμενα

Δημοσ.
Δεκτές οι αντιδράσεις και έγιναν κατανοητές εκεί που πρέπει. Είναι το πρώτο και τελευταίο banner που μπαίνει με ήχο και το συγκεκριμένο θα τερματίσει σύντομα

Είναι εύκολο επίσης το banner να μένει στη θέση του και να μη "ξεχειλώνει"? Είναι εκευριστικό και αυτό και δυσκολεύει την περιήγηση.

Δημοσ.
Είναι εύκολο επίσης το banner να μένει στη θέση του και να μη "ξεχειλώνει"? Είναι εκευριστικό και αυτό και δυσκολεύει την περιήγηση.

πες τα ρε συ γιατί δεν το αντέχω άλλο.

Δημοσ.

Εγώ πάλι ο μαγκαρίκος... σερφάρα κρυφά στην δουλειά με διπλό desktop και σε stealth mode έως ότου πέρασα πάνω από το banner και όλοι οι συνάδελφο με μιας σήκωσαν τα χέρια γιατί νόμιζαν ότι κάποιος μας την πέφτει με πιστολιές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...