Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ομορφος και ο Opera με το Block Content.
user12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Χεχε, αν δεν το διάβαζα ότι έχει banner το insomnia ποτέ δε θα το μάθαινα Εγω δεν θα εμπαινα καν αν ειχε τετοιο εκνευριστηκο banner, ενα site ειχε διαφημιση με ηχο και δεν ξαναμπηκα για εναν χρονο μετα το ειχαν βγαλει.Παντω με firefox δεν εχω δει τιποτα
Purple_Haze Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Η διαφήμιση με ήχο είναι όντως εκνευριστική. Είμαστε μιας κάποιας ηλικίας, έχουμε και καρδιά. Λυσεις τύπου adblock υπάρχουν, αλλά δεν είναι λογική αυτή. Ελπίζω στην επόμενη διαφήμιση να το ξανασκεφτεί ο ΗΑL9000 αυτό με το θέμα του ήχου.
Harkon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 πέρα από τον ήχο, τα διαφημιστικά ας έχουν τον δικό τους χώρο και ας μην κάνουν expand μπλέκοντας με τα Links και σπάζοντας τα νεύρα μας με misclicks. φιλικά πάντα
ArisG88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Η διαφημιση με τον ηχο ειναι ενοχλητικη. Τουλαχιστον ο ηχος να αφερεθει
Hal9000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δεκτές οι αντιδράσεις και έγιναν κατανοητές εκεί που πρέπει. Είναι το πρώτο και τελευταίο banner που μπαίνει με ήχο και το συγκεκριμένο θα τερματίσει σύντομα
DIMITRISG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 όντως, εκτιμώ μόνο τις διακριτικές [στυλ google] διαφημίσεις
danaos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Κ αυτό με τα βιβλία που πέφτουν θορυβωδώς στο κεφάλι μας το ίδιο είναι; (Ούτε είδα τι διαφημίζουν...)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Νομιζω οτι αυτο εχει τουλαχιστον επιλογη για τον ηχο...
user12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Παιδια σημερα το ακουσα πρωτη φορα και εχω και firefox ελπιζω να γινει κατι με τον ηχο οπως ειπε και ο administrator γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα οσο αφορα εμενα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Βαλε το Adblock plus αφου εχεις firefox να ξενοιασεις...
Purple_Haze Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δεκτές οι αντιδράσεις και έγιναν κατανοητές εκεί που πρέπει. Είναι το πρώτο και τελευταίο banner που μπαίνει με ήχο και το συγκεκριμένο θα τερματίσει σύντομα Είναι εύκολο επίσης το banner να μένει στη θέση του και να μη "ξεχειλώνει"? Είναι εκευριστικό και αυτό και δυσκολεύει την περιήγηση.
Harkon Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Είναι εύκολο επίσης το banner να μένει στη θέση του και να μη "ξεχειλώνει"? Είναι εκευριστικό και αυτό και δυσκολεύει την περιήγηση. πες τα ρε συ γιατί δεν το αντέχω άλλο.
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εγώ πάλι ο μαγκαρίκος... σερφάρα κρυφά στην δουλειά με διπλό desktop και σε stealth mode έως ότου πέρασα πάνω από το banner και όλοι οι συνάδελφο με μιας σήκωσαν τα χέρια γιατί νόμιζαν ότι κάποιος μας την πέφτει με πιστολιές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.