Προς το περιεχόμενο

SATA EXTERNAL ADAPTER

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜαστερΧ

Τελικο το πηρες το ανταπτορακι?Εντυπωσεις?Αναρωτιεμαι ακομα παντως κατα ποσο θα υποστηριζει 1 τερρα,που σκεφτομαι να παρω!

Ρε παιδια κατι ακομα,τους δισκους που εχετε και καθονται που τους φυλλατα και πως προφυλασσονται?Εγω εχω γυρω στους 3 σε ενα χαρτονενιο κουτακι.

Δεν υπαρχουν κινδυνοι σκονης και ζημιας απο οποιαδηποτε αποψη?

Δημοσ.

Η σκόνη πως θα προκαλέσει ζημιά στον σκληρό;

Περισσότερη σκόνη δέχεται όταν βρίσκεται μέσα στο κουτί,παρά σε ντουλάπι ή στο σελοφάν ή σε κουτιά κλπ, στο κάτω-κάτω της γραφής...

Δημοσ.

Δεν αναφερθηκα αποκλειστικα στην σκονη αλλα γενικα σε ζημιες.Και αλλωστε η ατμοσφαιρικες συνθηκες ειναι πιο εντονες εξ απο τα κουτια.Μην ξεχναμε την υγρασια για παραδειγμα...

Δημοσ.

Μία παρόμοια συσκευή έχω και εγώ, που μετατρέπει εσωτερικούς sata & ide σε εξωτερικούς με σύνδεση usb. Πολύ καλή διότι ανεξάρτητα τον σκληρό που έχεις τον συνδέεις εύκολα.

Παίρνει ρεύμα εξωτερικά από αντάπτορα και με έχει βοηθήσει αρκετά.

Μόνο θέλει προσοχή με τα καλώδια διότι την έχω πατήσει μία φορά

και παρέσυρα τον δίσκο και τον έριξα κάτω.

Π.χ. από εσωτερικό σκληρό που ήταν βιδωμένος πάνω στο κουτί και ήθελα να μεταφέρω αρχεία στον διπλανό του απλώς του έβαλα τα καλώδια του αντάπτορα και σε 10 λεπτά είχα τελειώσει.

Δημοσ.

Πρώτη φορά το βλέπω και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Με αυτή τη συσκευή, μπορείς να πάρεις ένα σκληρό δίσκο sata ή ide που τον έχεις έξω από το κουτί, να τον συνδέσεις σε αυτή τη συσκευή, μετά να συνδέσεις τη συσκευή αυτή μέσω της usb που διαθέτει με τον υπολογιστή και από τον εικονίδιο "Ο Υπολογιστής μου" να δεις τον σκληρό που έχεις συνδεδεμένο έξω από το κουτί και πάνω σε αυτήν την τη συσκευή και να μεταφέρεις δεδομένα από το σκληρό που είναι μέσα στον υπολογιστή σε αυτόν που είναι συνδεδεμένος στην συσκευή αυτή;

Δημοσ.
Πρώτη φορά το βλέπω και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Με αυτή τη συσκευή, μπορείς να πάρεις ένα σκληρό δίσκο sata ή ide που τον έχεις έξω από το κουτί, να τον συνδέσεις σε αυτή τη συσκευή, μετά να συνδέσεις τη συσκευή αυτή μέσω της usb που διαθέτει με τον υπολογιστή και από τον εικονίδιο "Ο Υπολογιστής μου" να δεις τον σκληρό που έχεις συνδεδεμένο έξω από το κουτί και πάνω σε αυτήν την τη συσκευή και να μεταφέρεις δεδομένα από το σκληρό που είναι μέσα στον υπολογιστή σε αυτόν που είναι συνδεδεμένος στην συσκευή αυτή;

Μόλις συνδέσεις την συσκευή και την ανάψεις,, ο υπολογιστής την βλέπει αμέσως σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή όπως τα usb stick. Με δεξί κλικ στέλνεις όποιο αρχείο θες στον δίσκο αυτό (μπορείς να του δώσεις ένα συγκεκριμένο όνομα πχ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ 1 για να μην μπερδεύεσαι) ή με απλή μεταφορά ή copy & past.

Δημοσ.

Το πήρα τελικά αλλά δεν βρήκα το χρόνο να το δοκιμάσω.. Πάντως είναι αρκετά μικρό, από την φωτο μου φαίνονταν πολύ μεγαλύτερο... Θα το δοκιμάσω αυριο ή μεθαυριο και θα σας πω εντυπώσεις..

Δημοσ.

μια χαρα δουλεύει... σαν κανονικός εξωτερικός χωρις το κουτί..

Πάντως θέλει μια προσοχή να μην τραβήξεις κανένα καλώδιο και πάρει καμια τούμπα ο σκληρός...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...