Προς το περιεχόμενο

SATA EXTERNAL ADAPTER

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα SATA EXTERNAL ADAPTER, με τον οποίο θα μπορώ να συνδέω τους εξωτερικούς σκληρούς που έχω στο PC, με ευκολία και χωρις εγκατασταση..

Κάτι απο αυτά θα παρω:

USB 2.0 TO IDE/SATA CABLE 17.86 ?

USB 2.0 ADAPTER FOR IDE & SATA 19.90 ?

SCYTHE SCUPS-1000 KAMA CONNECT USB2.0 IDE & SATA EXTERNAL ADAPTER 19.99 ?

EQUIP 133329 USB TO IDE/SATA CONVERTER 22.90 ?

AXP SATA & IDE 2 USB2.0 ADAPTER 27.00 ?

Εχετε δοκιμάσει κάποιο; θέλει κάποια προσοχή για να μην καταστρέψουμε κανα δίσκο από το βαλε-βγαλε;

να προτιμήσω κάποιο απο τα 3 τελευταία που είναι πιο "επώνυμα"?

Δημοσ.

εννοω απο τις μεταφορες περα δωθε.Σκεφτομουν να παρω θηκη αλλα τωρα το σκεφτομαι.Υπαρχει τετοιο καλωδιακι να υποστηριζει και esata?

Δημοσ.

δεν είδα κάτι τέτοια με esata ακόμα...

Αυτό πάντως έχει την ευκολία του ότι αλλάζεις σκληρούς ευκολα.

Αν έχεις 1 σκληρο και θες να τον μεταφέρεις τοτε χρειάζεσαι θήκη.

Εγώ έχω τους δισκους μου αποθηκευμένους σε πλαστικά κουτάκια διάφανα, απο αυτά που με τα οποια τους πουλούσαν πριν 2-3 χρονια και με βολεύει αυτή η φάση.. δεν θα έχω μόνιμα συνδεμένο δίσκο...

Δημοσ.

αν και η EQUIP βγάζει αρκετες σχετικες συσκευες και ισως είναι καλύτερη σε αυτά μάλλον θα καταλήξω στη Scythe, την οποία την ήξερα μόνο από τα συστηματα ψυξης της...

Κανεις που να έχει εμπειρια απο αυτά τα 2;

Δημοσ.

Εγω δεν εχω καποια εμπειρια αλλα μαλλον θα παω για το scythe.Φαινεται καλυτερα στο ματι!

Ωρεα ανακαλυψει,και εχω φαγωθει στις εξωτερικες θηκες,και σκεφτομαι να φτιαξω και server pc για να εχω ολους αυτους τους δισκους.

Δεν πιστευω να παρουσιαζει καμμια ασυμβατοτητας στου μεγαους σκληορυς (500 γιγα και 1 τερρα)?

Δημοσ.

οχι δεν ειδα να αναφέρουν υποστηριζόμενες χωρητικότητες οπως στις εξωτερικες θηκες οπότε μαλλον δεν εχουν όριο.. αν και ουσιαστικο είναι το ιδιο πράγμα με το interface που έχει και η θήκη οπότε θα ήταν λογικο να μας περιοριζαν και αυτα σε χωρητικότητα, αλλά καλύτερα που δεν έχουν οριο...

Μόλις έβαλα παραγγελία για το Scythe....

Δημοσ.

Αν θελετε κουτι που παιρνει SATA δισκο και ενωνει μεσω USB η eSATA, μολις αγορασα ενα απο το MediaMarkt για 39 ευρουλακια. Τιμη φαρμακειου και χωρις ασπιρινες για δωρο.

Ειναι της Trust, eSATA II hard case 3.5", model CA-5100.

Δημοσ.

Αυτό είναι βέβαια κουτί, αλλά τουλάχιστον έχει μια ευκολία στην αλλαγή δίσκου.. Θα με βολευε κατι τέτοιο..

Σε άλλο κατάστημα και από άλλη μάρκα παίζει κάτι αντίστοιχο (με εύκολη αλλαγή δίσκου);

Πάντως για e-sata κουτί μπορείς να πας στο INNOVATOR BY AKASA 3.5'' SATA+USB 2.0 COMBO ENCLOSURE 27.95 ? αν δεν σε ενδιαφέρει η συχνή εναλλαγή δίσκων (επίσης έχει και όριο στη χωρητικότητα του δίσκου στα 500 GB, γιατί άραγε;)..

Δημοσ.

επειδή έχω στην κατοχή μου συσκευή ide σε usb στην οποία συνδέω τους δίκους που έχω (καμιά 10αρια), κρίως για backup, μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Χρήγορη αλλαγή δίκου, ταχεια μεταφορά (usb2), οι δίσκοι δεν ζεσταίνονται ιδιαίτερα, μικρό μέγεθος συσκευής. Τις συστήνω σε όσους έχουν ήδη πολλούς δίκους που κάθονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...