Προς το περιεχόμενο

Απολογισμος "καμενων" απο τις διακοπες.

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε Γιάννη τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κι εγώ δυστυχώς δεν θα σου εξηγήσω σε pm ότι κάνω πλάκα κυρίως γιατί τα είπα στ' αλήθεια.

Δεν ξέρω αν φανερώνουν τα λεγόμενά μου ότι ο ίδιος είμαι τεμπέλης ανεύθυνος χαραμοφάης και τεμπελόσκυλο, αλλά σίγουρα άλλα πράγματα φανερώνει το εκκαθαριστικό της εφορίας.

Δηλαδή σήμερα ξύπνησα στα μαύρα σκοτάδια και είμαι εντελώς πτώμα από την κούραση. Δεν έχω τύψεις για τίποτα.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εσύ είσαι ο τοποτηρητής ας πούμε ή ο δικηγόρος του διαβόλου;

Γιατί βασικά δεν θυμάμαι να σου απεύθυνα το λόγο.

Πολλες φορες η σιωπη ειναι χρυσος !!!! Δεν το ξερεις ????

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η σιωπή βολεύει θες να πεις.

Δημοσ.
Εσύ είσαι ο τοποτηρητής ας πούμε ή ο δικηγόρος του διαβόλου;

Γιατί βασικά δεν θυμάμαι να σου απεύθυνα το λόγο.

Όχι ρε... τι δικηγόρος και χαζά, απλός τοποτηρητής.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εντάξει θα ξαναγίνω πολιτισμένος, ζητώ συγνώμη από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ που αυτό το μήνα μου έστειλαν 2500 ευρώ λογαριασμό με την δικαιολογία ότι δεν είχαν άνθρωπο να μετρήσει, και επίσης ζητώ συγνώμη που κινδυνεύω από ένα καλώδιο εδώ και μέρες και με γράφουν στ @@ τους.

Είναι εργατικοί και χρήσιμοι για την κοινωνία, γνωστό εδώ και δεκαετίες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, μετά από αυτό ακόμα και ο Γιάννης θα είναι ικανοποιημένος.

Δημοσ.
Εντάξει θα ξαναγίνω πολιτισμένος, ζητώ συγνώμη από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ που αυτό το μήνα μου έστειλαν 2500 ευρώ λογαριασμό με την δικαιολογία ότι δεν είχαν άνθρωπο να μετρήσει,.

Οι εργαζομενοι οι καθε Τογιοτες καθε φορα φταινε για αυτο ???

Δημοσ.
Ε, μετά από αυτό ακόμα και ο Γιάννης θα είναι ικανοποιημένος.

Εγω εχω ησυχη την συνειδηση μου και αυτο μου φτανει !!!!Μπορεις να συνεχισεις μονο σου.Ελευθερα ...Εγω σταματαω εδω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εγω εχω ησυχη την συνειδηση μου και αυτο μου φτανει !!!!

Το κακό είναι πως δεν είσαι ο μόνος που έχει την συνείδησή του ήσυχη. Να φωνάζουμε για να κάνουμε την αρπαχτή πρώτοι-πρώτοι είμαστε, να φωνάξουμε για να βελτιωθεί η κατάσταση σαφώς και "έχουμε την συνείδησή μας ήσυχη. Οι άλλοι φταίνε αλλά μη τους βρίζετε γιατί είναι συνάδελφοι". Λαμπρή νοοτροπία.

Αν ο εργοστασιάρχης πάντως έπαιρνε τα ηνία της ΔΕΗ να είσαι σίγουρος πως θα είχαν όλοι την συνείδησή τους ήσυχη.

και σίγουρα θα είχαμε μία ΔΕΗ που να λειτουργεί όπως πρέπει. Όχι να ξεπέφτουμε στο πόσο φιλότιμο έχει ο καθένας και να παζαρεύουμε τις δουλειές που πρέπει να γίνουν.

Δημοσ.

οπως καλη ωρα λειτουργουν ολα τελεια στον τομεα των τηλεποικινωνιων εξαιτιας της ιδιωτικης πρωτοβουλιας ΑΡΠΑΧΤΗΣ;

αντε να ερθουν και ιδιωτες και στην ΔΕΗ να μην εχουμε ουτε παγιο ΔΕΗ

Το κακό είναι πως δεν είσαι ο μόνος που έχει την συνείδησή του ήσυχη. Να φωνάζουμε για να κάνουμε την αρπαχτή πρώτοι-πρώτοι είμαστε, να φωνάξουμε για να βελτιωθεί η κατάσταση σαφώς και "έχουμε την συνείδησή μας ήσυχη. Οι άλλοι φταίνε αλλά μη τους βρίζετε γιατί είναι συνάδελφοι". Λαμπρή νοοτροπία.

Αν ο εργοστασιάρχης πάντως έπαιρνε τα ηνία της ΔΕΗ να είσαι σίγουρος πως θα είχαν όλοι την συνείδησή τους ήσυχη.

και σίγουρα θα είχαμε μία ΔΕΗ που να λειτουργεί όπως πρέπει. Όχι να ξεπέφτουμε στο πόσο φιλότιμο έχει ο καθένας και να παζαρεύουμε τις δουλειές που πρέπει να γίνουν.

Επισκέπτης
Δημοσ.
οπως καλη ωρα λειτουργουν ολα τελεια στον τομεα των τηλεποικινωνιων εξαιτιας της ιδιωτικης πρωτοβουλιας ΑΡΠΑΧΤΗΣ;

Ιδιωτική πρωτοβουλία δεν έχεις δει ακόμη, άρα δεν μπορείς να αποφανθείς. Σίγουρα έχεις δει πολλές κομπίνες, αλλά όχι αυτό που λες.

Για να έχει η forthnet "ιδιόκτητο δίκτυο" όπως διαφημίζει, σε όλες τις χώρες του κόσμου αυτό σημαίνει "Ρίχνω ιδιόκτητα καλώδια και κολόνες".

Τα υπόλοιπα είναι κοροϊδίες.

Δημοσ.

Κε Aigea.

Την χολή σας και τον αγανακττισμό σας για την ΔΕΗ βγάλτε την στην ΔΕΗ.

Το forum δεν αποτελεί βήμα σας για λαϊκό δικαστήριο, πόσο μάλλον το αξιότιμο μέλος Γιάννης Platano στόχο των αγανακτισμών και χαρακτηρισμών σας.

Πολύ αμφιβάλλω αν έχετε έστω και ίχνος του ήθους του κου Γιάννη με την παιδιάστικη συμπεριφορά που σας διακρίνει.

Την επόμενη φορά παρόμοιου επιπέδου συζητήσεις στο καφενείο της γειτονιάς σας.

/sc

Δημοσ.
Κε Aigea.

Την χολή σας και τον αγανακττισμό σας για την ΔΕΗ βγάλτε την στην ΔΕΗ.

Το forum δεν αποτελεί βήμα σας για λαϊκό δικαστήριο, πόσο μάλλον το αξιότιμο μέλος Γιάννης Platano στόχο των αγανακτισμών και χαρακτηρισμών σας.

Πολύ αμφιβάλλω αν έχετε έστω και ίχνος του ήθους του κου Γιάννη με την παιδιάστικη συμπεριφορά που σας διακρίνει.

Την επόμενη φορά παρόμοιου επιπέδου συζητήσεις στο καφενείο της γειτονιάς σας.

/sc

Επιτέλους βρέθηκε και ένας να αρχίσει να μαζεύει τ' ασημάζευτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...