Προς το περιεχόμενο

Απολογισμος "καμενων" απο τις διακοπες.

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι άνθρωποι εκεί έχουν κάθε μέρα διακοπή ρεύματος για 6-7 ώρες! :mrgreen:

Αυτοί τυφλοί... εμείς μονόφθαλμοι!

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω καμια ζημια ευτηχως

Εκτος κατι σιγουρους πελατες απο το μαγαζι μου που τους εχασα αλλα οι μισοι ηρθαν την επομενοι μερα.

Ενας γειτονας μου επαθε μεγαλη ζημια.Εχει ακτινολογικο κεντρο και επαθε ο αξονικος τομογραφος πολυ μεγαλη ζημια γυρω στα 8000 ευρω και εκτος αυτου τον εχει και 10 μερες τωρα εκτος λειτουργιας και χανει πολυ πελατεια που πανε σε αλλον.Την αλλην εβδομαδα ερχονται τα ανταλλακτικα και θα ειναι ενταξει.

Απο οτι μου ειπε ηδη πηγε σε δικηγορο για να αποζημιωθει.

Δημοσ.
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει ουτε ενα ευρω.

Λες?

Αυτος θα κανει την αγωγη και αν παρει πηρε αν δεν παρει θα εχει να πληρωνει και τον δικηγορο του:lol:

Αλλα δεν το ρωτησα αν μεσα στην τιμη ειναι και οι παραμονη και διατροφη των τεχνικων.

Αλλα αυτα ειναι τα λιγα τα πολλα ειναι τα διαφυγοντα κερδη.

Να μην ζητησει και καμια 20αρα χιλιαδες ευρω.

Παντως τον βλεπω το ματι του ειναι θολο,θα το παει μεχρι τελος.

Δημοσ.
Λες?

Αυτος θα κανει την αγωγη και αν παρει πηρε αν δεν παρει θα εχει να πληρωνει και τον δικηγορο του:lol:

Αλλα δεν το ρωτησα αν μεσα στην τιμη ειναι και οι παραμονη και διατροφη των τεχνικων.

Αλλα αυτα ειναι τα λιγα τα πολλα ειναι τα διαφυγοντα κερδη.

Να μην ζητησει και καμια 20αρα χιλιαδες ευρω.

Παντως τον βλεπω το ματι του ειναι θολο,θα το παει μεχρι τελος.

Οι οροοι του συμβαλαιου συνδεσης ρευματος ειναι ετσι γραμμενοι που προστατευουν την ΔΕΗ. Φυσικα ποιος τους διαβαζει οταν υπογραφει ???

Δημοσ.
Οι οροοι του συμβαλαιου συνδεσης ρευματος ειναι ετσι γραμμενοι που προστατευουν την ΔΕΗ. Φυσικα ποιος τους διαβαζει οταν υπογραφει ???

Ή και τι άλλο να κάνει από το να υπογράψει... μήπως έχει και άλλη επιλογή;

Δημοσ.
Ή και τι άλλο να κάνει από το να υπογράψει... μήπως έχει και άλλη επιλογή;

Οχι δεν εχει ,αλλα και μονοπωλιο να μην ηταν (για την ωρα...) παλι τα ιδια και χειροτερα ισως θα ισχυαν.

Δημοσ.
Οχι δεν εχει ,αλλα και μονοπωλιο να μην ηταν (για την ωρα...) παλι τα ιδια και χειροτερα ισως θα ισχυαν.

Δεν τα ξέρω αυτά...

...αυτά τα ξέρετε εσείς οι αλήτες οι ΔΕΗτζίδες...

Θείο Γιάννη.... με αποκλήρωσες κιόλας; :P

(πλάκα κάνουμε... έτσι;)

Δημοσ.
Δεν τα ξέρω αυτά...

(πλάκα κάνουμε... έτσι;)

Νομιζω οτι ο χαρακτηρισμος σου ειναι

πολυ σκληρος.Διοτι τωρα βλεπεις τους ΔΕΗ τζηδες να καθονται αλλα ολα αυτα τα δικτυα ολα αυτα εργα οταν ηταν μονοπολιο δεν τα εκαναν εργολαβοι οι δεητζηδες τα εκαναν.

Και οσον αφορα την απεργια μπορουν να κανουν απεργια και εχουν το δικαιωμα.

Δεν εχουν το δικαιωμα να στερουν το αγαθο απο τον κοσμο.

Επρεπε να ορισθει προσωπικο ασφαλειας και να δουλευαν ολα ομαλα.

Τωρα και καναν απεργια και το δικιο τους δεν βρηκαν και τους βριζει ολη η επικρατεια των ελληνων.Αυτο μονο η ηγεσια της Γενοπ θα μπορουσε να το καταφερει.

Γενοπ-Κυβερνηση 0-3 τελικο

Δημοσ.
Νομιζω οτι ο χαρακτηρισμος σου ειναι

πολυ σκληρος.Διοτι τωρα βλεπεις τους ΔΕΗ τζηδες να καθονται αλλα ολα αυτα τα δικτυα ολα αυτα εργα οταν ηταν μονοπολιο δεν τα εκαναν εργολαβοι οι δεητζηδες τα εκαναν.

Και οσον αφορα την απεργια μπορουν να κανουν απεργια και εχουν το δικαιωμα.

Δεν εχουν το δικαιωμα να στερουν το αγαθο απο τον κοσμο.

Επρεπε να ορισθει προσωπικο ασφαλειας και να δουλευαν ολα ομαλα.

Τωρα και καναν απεργια και το δικιο τους δεν βρηκαν και τους βριζει ολη η επικρατεια των ελληνων.Αυτο μονο η ηγεσια της Γενοπ θα μπορουσε να το καταφερει.

Γενοπ-Κυβερνηση 0-3 τελικο

Δεν σηκώνω κουβέντα στο ότι κάνω πλάκα grdimis. Ειδικά με τον θείο Γιάννη που έχω πάρει ένα θάρρος παραπάνω (από μόνος μου)!

Δημοσ.
Δεν τα ξέρω αυτά...

(πλάκα κάνουμε... έτσι;)

Τετοιοι χαρακτηρισμοι φανερωνουν τον χαρακτηρα αυτου που τους κανει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλά τα λες, γιατί εδώ και 3 ημέρες που έχει 11 μποφόρ πιάστηκε σε ένα πεύκο της αυλής μου το καλώδιο παροχής του γείτονα, το οποίο περνάει εσκεμμένα μέσα από την αυλή μου για να κόψει δρόμο.

3 μέρες τους περιμένω χωρίς να έχω κανένα σκοπό να σκαρφαλώνω στα δέντρα. Ο Θεός βοηθός δηλαδή, αλλά σκέψου ότι οι ίδιοι θα τρέχουνε με το "μπαμ".

Ο σωστός χαρακτηρισμός είναι ανεύθυνα κοπρόσκυλα

:-(

Δημοσ.
καλά τα λες, γιατί εδώ και 3 ημέρες που έχει 11 μποφόρ πιάστηκε σε ένα πεύκο της αυλής μου το καλώδιο παροχής του γείτονα, το οποίο περνάει εσκεμμένα μέσα από την αυλή μου για να κόψει δρόμο.

3 μέρες τους περιμένω χωρίς να έχω κανένα σκοπό να σκαρφαλώνω στα δέντρα. Ο Θεός βοηθός δηλαδή, αλλά σκέψου ότι οι ίδιοι θα τρέχουνε με το "μπαμ".

Δεν εχω αλλο απο το επαναλβω το ιδιο...

Δημοσ.

Με την διαφορά ότι εγώ, όπως εξήγησα και στον θείο Γιάννη σε PM, έκανα πλάκα.

Βρείτε άλλο quote να μαλώσετε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βρείτε άλλο quote να μαλώσετε.

Εσύ είσαι ο τοποτηρητής ας πούμε ή ο δικηγόρος του διαβόλου;

Γιατί βασικά δεν θυμάμαι να σου απεύθυνα το λόγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...