Προς το περιεχόμενο

Απολογισμος "καμενων" απο τις διακοπες.

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι ειδα δεν υπαρχει τετοιο θεμα οποτε λεω να το ανοιξω.

Για ριξτε τι κλαψατε εξαιτιας της απεργιας και των διακοπων.

Αρχιζω εγω:

Ενα πιεστικο αξιας 270ε

Ενα Κεντρικο πινακα(μαγαζιου)αξιας 3500ε....

Ενα τροφοδοτικο αξιας 60ε

50+ευρω βενζινα για την γεννητρια.

15πελατες που δεν μπορουσανε να περιμενουνε το ρευμα.

Μιση tft οθονη(ειχε λιγα καμμενα πιξελ,μετα την διακοπη καηκε ολοκληρη γκουμουτσα)

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο οτι ειδα δεν υπαρχει τετοιο θεμα οποτε λεω να το ανοιξω.

Για ριξτε τι κλαψατε εξαιτιας της απεργιας και των διακοπων.

Αρχιζω εγω:

Ενα πιεστικο αξιας 270ε

Ενα Κεντρικο πινακα(μαγαζιου)αξιας 3500ε....

Ενα τροφοδοτικο αξιας 60ε

50+ευρω βενζινα για την γεννητρια.

15πελατες που δεν μπορουσανε να περιμενουνε το ρευμα.

Μιση tft οθονη(ειχε λιγα καμμενα πιξελ,μετα την διακοπη καηκε ολοκληρη γκουμουτσα)

:shock::shock::shock:

Καλα τοσο γκαντεμης εισαι?

Εμενα καηκε ενα βιντεο που το ειχα απο το 1987 και το ειχα αγορασει 200000 δραχμες! Ηταν το καλυτερο τοτε θυμαμαι και πανακριβο για την εποχη του. Ηταν μια χαρα εως οτου η ΔΕΗ και η ΝΔ αρχικα, βαλει το χερι της.:mad:

Το θεμα ειναι οτι σε ολες τις προγραμματισμενες διακοπες δεν ειχε παθει τιποτα, αλλα την τελευταια μερα με την απροειδοποιητη, εγινε το κακο.

Να διεκδικησω χρηματικη αποζημιωση απο την ΔΕΗ(κρατος- ξερω γω) αλλα πως να αποδειξω οτι χαλασε την τελευταια μερα? Τρεχα γυρευε....:mad:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχει τύχει να πάθω ζημία από υπέρταση λόγω βλάβης του μετασχηματιστή για την οποία όμως αποζημιώθηκα από τη ΔΕΗ.

Αλλά διαφωτίστε με ρε παίδες:

Πως γίνεται να καεί κάτι από διακοπή ρεύματος;

Δεν είναι αυτονόητο ότι μετά την διακοπή ρεύματος ή σε περίπτωση σφοδρής καταιγίδας βγάζουμε όλα τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά από την πρίζα;

Αλλά και τις υπόλοιπες ώρες δεν είναι δεδομένο ότι εφόσον δεν υπάρχει κάποιος σταθεροποιητής τάσης δεν αφήνουμε τίποτα σε κατάσταση stand-by;

Για την ιστορία αναφέρω ότι η ζημιά που είχα πάθει εγώ ήταν απλώς μια καμμένη τηλεόραση, όμως η φλόγα φούντωσε και αν δεν υπήρχε ο σκύλος στο σπίτι να ξεσηκώσει τον κόσμο στο πόδι θα είχε καεί ολόκληρη η πολυκατοικία, μιας και λείπαμε. Αν δεν ήταν stand-by φυσικά τίποτα δεν θα είχε συμβεί.

Δημοσ.
Έχει τύχει να πάθω ζημία από υπέρταση λόγω βλάβης του μετασχηματιστή για την οποία όμως αποζημιώθηκα από τη ΔΕΗ.

Αλλά διαφωτίστε με ρε παίδες:

Πως γίνεται να καεί κάτι από διακοπή ρεύματος;

Δεν είναι αυτονόητο ότι μετά την διακοπή ρεύματος ή σε περίπτωση σφοδρής καταιγίδας βγάζουμε όλα τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά από την πρίζα;

@Aigea

Αν εξαιρέσεις το σκληρό δίσκο που μπορεί να κολλήσουν οι κεφαλές καμιά ζημιά

δεν γίνετε από διακοπή, όλες γίνονται στην επαναφορά

ποιο πολλές ζημιές γίνονται από μη σταθερή τάση παρά από διακοπή

Σε περίπτωση διακοπής επιβάλετε να κατεβάζουμε το γενικό.

Δημοσ.

καλα τοσο ακριβα ειναι τα πολυπριζα που εχουν προστασια απο υπερτασεις;

(γιατι ουσιαστικα η υπερταση που δινει η ΔΕΗ μολις γινεται η επαναφορα ειναι που κανει την ζημια)

φιλε Τοξοτη τα ψαρια σου δεν εχουν καθολου αναγκη την αντλια που λες, απο αλλου πεθανανε μπες εδω και ενημερωσου σχετικα με το ενυδρειο σου

Δημοσ.
@Aigea

καμιά ζημιά

δεν γίνετε από διακοπή, όλες γίνονται στην επαναφορά

.

Και αν η βλαβη ηταν τοπικη ειναι απο τις ελαχιστες φορες που αποζημιωνει η ΔΕΗ. Κατι για καμμενο ουδετερο λενε οι τεχνικοι.

Δημοσ.

Εγω απο βλακεια μου μολις επανηλθε το ρευμα απο διακοπη ανοιξα το ups που ειχε σβησει και αμμεσως πατησα το κουμπι του υπολογιστη να ανοιξει.Αποτελεσμα καμμενο τροφοδοτικο 500αρι. Ισως επρεπε να περιμενω....Παντως μου το αλλαξαν στο Πλαισιο μιας και ειχε εγγυηση. Φυσικα δεν τους ειπα ολα τα παραπανω..

Δημοσ.

πως τα κατάφερες ρε Γιάννη:-D αφού τα βόλεψες όμως, όλα οκ

ευτυχώς το ups έκανε καλη δουλειά. να ναι καλά και η γεννήτρια..

Δημοσ.

εγω εσπασα την μυτη μου....

ενω κατεβαινα τις σκαλες με τον καφε στο χερι κοπηκε το ρευμα και κουτουλησα στον τοιχο..!

(σοβαρα ομως) :P

• Moderators
Δημοσ.

Ρε σεις εδω γιατι δεν εκανε ουτε για ενα δευτερολεπτο διακοπη?

Μονο τα φωτα των δρομων κλεισανε σε καποια στιγμη...

(φταιει που ειμαι στην ιδια γραμμη με το Σισμανογλειο νοσοκομειο? :P )

Δημοσ.

Φετος παντως παντου εκπονουνται σχεδια πυροπροστασιας ώστε να εχουμε αποτελεσματικη παρουσια ιδιως στους Δήμους..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...