Fan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά θέλω να βρω ένα τηλεκοντρόλ το οποίο να το χρησιμοποιώ για το NOVA, την τηλεόραση και το home theater. Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ναί υπάρχουν. Τα βρίσκεις σχεδόν σε όλα τα σχετικά καταστήματα πχ.. media markt ... κλπ
Fan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Έχω δει και εγώ αλλά ένας φίλος που το αγόρασε δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει στο NOVA!
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Υποτίθεται πώς αυτά τα τηλεκοντρόλ κάνουν για τα πάντα, αφού τα συντονίζεις στην κάθε συσκευή. Εγώ έχω ένα με το οποίο χειρίζομαι τις κυριότερες λειτουργίες από 2 τηλεοράσεις, 1 παλιού video, και ένος home cinema. Θα πρέπει ίσως να ρωτήσεις συγκεκριμένα σε κάποιο μαγαζί, ποιό απ΄'ολα κάνει σίγουρα και για την nova.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Oποιος μου βρει κοντρολ που να συνεργαζεται με τηλεοραση Samsung θα τον παραδεχτω... Να μην εχω δοκιμασει καμια 15ρια για την δικια μου CRT 21'' με ισια οθονη που την ειχα παρει το 2001 380000δρχ...
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Έχω 2 τηλεοράσεις samsung lcd. Θα δοκιμάσω έτσι από περιέργεια αυτό που έχω για να δώ αν κάνει. Γιατί να μην κάνει όμως ? Στην philips λειτουργεί μια χαρά το ίδιο και σε μια protect (μάρκα μ'έκαψες).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Κι εμενα μεχρι και σε United και σε Goldstar κανουν, στη συγκεκριμενη CRT ομως δεν εχει δουλεψει ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ. Μονο ενα εχει καταφερει να της αναβοσβησει το led εμπρος, αλλα κι αυτο τιποτα... Και το stock το δικο της πρεπει να χωνω τα δαχτυλα μου μεσα στο μαλακο κουμπι για να πατηθει, ειδικα στα κουμπια για τη φωνη... Ειναι σπαστικο, αλλα λογικο αν αναλογιστει κανεις πως τα τελευταια 7 χρονια εχει πεσει κατω το τηλεκοντρολ ισα με 50φορες...
ksessalonikios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 παιδιά οποιος ψάχνει universal remote control μία ειναι λύση και την ανέφερε κι ο nukat, βεβαια ειναι λίγο ακριβα τα logitech harmony αλλα αξίζουν και το τελευταίο ευρώ τους και φυσικά δεν υπαρχει συσκευη που να μην μπορουν να χειριστούν απο την πιο γνωστή τιβι μεχρι το πιο σπανιο air condition
nukat Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Ξεκινούν από τα ?60 και φτάνουν τα ?200+. Αυτό που αλλάζει είναι η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της οθόνης, οπότε ακόμα και με το φθηνότερο μοντέλο μπορείς να κάνεις μία χαρά τη δουλειά σου. Επίσης, για ακόμα φθηνότερα προτείνω το ebay, από εκεί έχω πάρει και εγώ το δικό μου.
voltage Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 φιλε υπαρχει ενα Logitech που κανει τα παντα το εχω δει και ειναι και πολυ ομορφο...ισως ειναι αυτο που λεει ο φιλος ποιο πριν το armony ρωτα και αν το βρεις πες και σε μας τον τυπο....
nukat Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Όλα τα τηλεχειριστήρια της Logitech ανήκουν στη σειρά Harmony. Μπες στο site της Logitech για να τα δεις όλα.
ksessalonikios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 εγώ έχω πάρει αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570206 και δεν βρισκω το λογο να ψάξει καποιος για ακριβότερο μοντελο (εκτώς αν θέλει να ελεγχει πανω απο 12 συσκευες που το κόβω δύσκολο) Στην αρχή να ξερετε θα πεδευτείτε να το ρυθμίσετε αλλά αφού τελειώσει αυτο το κομμάτι θα εχετε ξεμπερδέψει με τα υπολοιπα χειριστήρια μια για πάντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.