Προς το περιεχόμενο

SOS ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΝΕW ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ SOS ΒΟΗΘΕΙΑ

athens4free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ Western Digital 160 GB (7200rpm, 8MB Cache, ATA) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ SETUP ΤΑ XP ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ PC ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΟ CD ΤΩΝ WINDOWS ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ.ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΛΗΡΟΣ.ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ(SATA2) ΜΕΣΩ ΤΩΝ WINDOWS (ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ-->ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ-->ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΣΚΩΝ-->ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ)

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ WINDOWS ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΕΧΕΙ TO CD ΤΩΝ XP...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ...

ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ:-)

Δημοσ.

Είπες είναι ΑΤΑ ο σκληρός. Η καλωδιοταινία στην οποία τον συνδέεις έχει άλλη συσκευή πάνω;Όταν ανάβεις τον υπολογιστή τον ακούς να στροφάρει τουλάχιστον;

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει αλλη συσκευή πάνω στην καλωδιοταινία...δουλεύει κανονικά...ακούγεται να στροφαρει.Αμα τον κανω διαμορφωση απο αλλο pc θα τον δεκτει?:fear:

Δημοσ.

και αφορμαριστος να ηταν, θα επρεπε να τον εβλεπε στο ΒΙΟς αλλά και από το bootable cd των windows.Έχεις ελέγξει τζαμπεράκια; Η καλωδιοταινία πατάει καλά; Μήπως έχεις κάποια άλλη για δοκιμή;Αλλιώς δοκίμασε και σε άλλο pc

Δημοσ.

Δεν το χρησιμοποιώ φίλε μου...Δοκίμασε αυτά, δες και στο ΒΙΟς μήπως έχει κανέναν controller απενεργοποιημένο (κουλο το βρίσκω,και δε νομίζω να υπάρχει κατι τετοιο, αλλα δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις) Αν δεν πιάσει τπτ από τα παραπάνω και δεν δουλέψει και αλλού τότε μάλλον πάει για επιστροφή

Δημοσ.

"Πολύ παλιός" και να παίρνει SATA 2 , nukat ;

(..."πολύ καινούριος" είναι μάλλον...)

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο...Γιατί θες να του περάσεις windows εσύ , athens4free ; Αν δεν έχετε ακριβώς την ίδια motherboard εσύ κι ο φίλος σου,να ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανοίξουν στο pc του φίλου σου (αν ο σκοπός σου είναι να του φορτώσεις windows για να τα δουλέψει αυτός...)

Δημοσ.

1ον κανε αναβαθμιση στο bios της μητρικης και 2ον δοκιμασε να βαλεις jumberaki στο δισκο και μαλλον θα δουλεψει ετσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...