Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ DOWLOADS OBJECTS ΣΤΟ SIMS2

KATER_INA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και απο μενα δεν ξερω αν εχω ανοιξει σωστα το topic sorry αν κανω λαθος αλλα ειμαι καινουργια λοιπον το προβλημα μου εχει ως εξης παιδευομαι αρκετες μερες τωρα με το SIMS εχω κατεβασει αρεκετα αντικειμενα απο το ινερνετ τα βαζω στο C:/Document and settings /τα εγγραφα μου/ΕΑ games/the sims 2/download ΚΑΙ ΤΖΙΦΟΣ!!δεν μου τα εμφανιζει καν στο παιχνιδι οπως επισης εχω υπονοια οτι ο φακελος download δεν υπηρχε αλλα δεν θυμαμαι αν τον δημιουργησα η πως εμφανιστηκε και δεν εχω επανω καποιο αλλο expansion οποιο βοηθεια δεκτη ευχαριστω!!

Δημοσ.

Στο φακελο download πανε μονο τα αρχεια με καταληξη .package

Αρχεια με neighbourhoods (.zip συνηθως) τα αποσυμπιεζεις στο φακελο C:/Document and settings /τα εγγραφα μου/ΕΑ games/the sims 2/SC4Terrains

Αρχεια καταληξης .Sims2Pack τα διπλοκλικαρεις και εγκαθιστουνται αυτοματα.

Δημοσ.
Αν και δεν παιζω sims δωσε μου το msn σου να τα πουμε;)[aledjo style]

Σιγουρα εχεις τα package αρχεια χυμα στον φακελο? Οχι σε ξεχωριστο φακελο το καθενα. Επισης, πρεπει να ξεκινησεις καινουργια family/lot μου φεναιτε για να δεις νεα accessories/αντικειμενα... Δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο παντως....Λογικα ομως, εφοσον βαζεις σωστα τα αρχεια στο φακελο, θα πρεπει να τα δεις εφοσον ειναι συμβατα με το expansion που εχεις (μερικα skins κλπ θελουν καποιο expansion minimum να δουλεψουν)

Δημοσ.

Λοιπον τωρα το προβλημα ειναι αλλο εχω κατεβασει καποια πραγματα τα εκανα install αλλα στο παιχνιδι αλλα αρχεια(αντικειμενα) τα εμφανιζει αλλα οχι και ειναι ολα αρχεια package πως γινεται αυτο?

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια τα καταφερα με τα αντικειμενα το προβλημα μου σημερα ειναι το εξης εχω κατεβασει αρκετα καλουδια απο χτες τα τσεκαρα κιολας επαιξα για λιγο σημερα κατεβασα και αλλα και ανοιγω το παιχνιδι να φωρτωσει και οπως περιμενω μου βγαζει ενα μυνημα οτι ΤΗΕ APPLICATION HAS CRASHED THE APPLICATION WILL NOW TERMINATE!!Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω? :mad:

Δημοσ.

Πιθανως καποιο απο τα mods να ειναι κακογραμμενο και να κρασαρει ολο το game. Δοκιμασε για αρχη να κανεις αποκοπη->επικολληση τα αρχεια απο το φακελο downloads σε καποιο αλλο σημειο του δισκου, και εφοσον ξεκινησει σωστα, βαζε τα ενα-ενα μεχρι να ξανακρασαρει. Αν δεν τρεξει και εχεις mods απο αυτα που εγκαθιστουνται μονα τους, επανεγκατασταση το game ολλο.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να εχουν προβλημα παραπανω απο ενα αρχεια??Εκανα ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας και τα εκανα copu εκει πειραζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...