stabill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Γεια χαρα σε ολους και ολες. Εδω και μερικους μηνες, εχω την HOL στα 24 mbps (μονο internet). Απο την πρωτη στιγμη παρατηρησα οτι κατεβαζω με 1.3 - 1.4 πραγμα που σημαινει οτι απο τα 24 mbps χρησιμοποιω τα 13-14 (χοντρικα...) :mad: Την παρατηρηση αυτη την εκανα οχι με τα διαφορα speedtest μια και δεν τα πολυπιστευω, αλλα καθαρα εμπειρικα, κατεβαζοντας απο το rapidshare (κανω πολυ χρηση). Απο πουθενα αλλου δεν ειδα κατι παραπανω. Προσφατα, παρατηρησα το εξης: απο τις 7-8 το απογευμα και μεχρι αργα το βραδυ "πεφτω κατακορυφα" στα 2-3-το πολυ 4 mbps. Θεωρησα οτι φταιει το rapidshare, αλλα οταν δοκιμασα ταυτοχρονα να σερφαρω σε διαφορες σελιδες, η συνδεση "σερνοταν". Αυτο λογικα σημαινει οτι χρησιμοποιουσα ολο το bandwith, το οποιο σημαινει οτι.... :devil::devil: Οτι η HOL "μπουκωνει" απο τους πολλους users και "χαλαρωνει" ελαφρως???? :rolleyes: Εχει καποιος αλλος παρομοια "συμπτωματα";;; Μενω στην Λαμπρινη (Γαλατσι) και οταν ρωτησα εναν τεχνικο της HOL που ειναι το dslam μου ειπε οτι ειναι παγια τακτικη τους να μην το ανακοινωνουν (!!!) :lol: Καμμια προταση/ιδεα/συμβουλη???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 στα πόσα mbit κλειδώνει το router σου?
stabill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Εχω φαει την εξης φρικη αυτη τη στιγμη: προσπαθω να δω αυτο που με ρωτας για να το postαρω και δεν μπορω να μπω στο 192.168.1.1 που μου δειχνει ολα αυτα.... Δεν καταλαβαινω γιατι.... Παιρνει τον κωδικο κανονικα αλλα δεν μου εμφανιζει την σελιδα ολοκληρη... Μονο το πανω μερος με τα menu και ολο το αλλο ασπρο.... Ασε, θα το παλεψω και θα επανελθω.... :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
harrys23 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Εχω φαει την εξης φρικη αυτη τη στιγμη: προσπαθω να δω αυτο που με ρωτας για να το postαρω και δεν μπορω να μπω στο 192.168.1.1 που μου δειχνει ολα αυτα.... Δεν καταλαβαινω γιατι.... Παιρνει τον κωδικο κανονικα αλλα δεν μου εμφανιζει την σελιδα ολοκληρη... Μονο το πανω μερος με τα menu και ολο το αλλο ασπρο.... Ασε, θα το παλεψω και θα επανελθω....:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Δοκιμασε με αλλο browser ισως εφαγε καμια φλασια ο IE
stabill Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μεγαλη τρελα... Μου το μπλοκαρε το ZoneAlarm.... (τελος παντων) Αυτο ειναι Δεν ειμαι και ιδιαιτερα σχετικος με αυτα, το κλειδωμα που λεμε ειναι το 13890? Αν ναι, γιατι ειναι τοσο? Φταιω εγω σε αυτο, η HOL ή δεν γινεται διαφορετικα???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 κλειδώνεις τόσο γιατί φαίνεται θα είσαι μακρυά από το dslam...όσο πιο μακρυά τόσο περισσότερα db στο line attenuation με αποτέλεσμα να συγχρονίζεις χαμηλότερα (για να πιάσεις 24mbit πρέπει να είσαι έως 300-400 μέτρα το πολύ μακρυά από το dslam της περιοχής σου)
stabill Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Ξερει κανενας που ειναι το dslam της HOL στην περιοχη μου? (Γαλατσι). Και κατι αλλο: οκ για την απoσταση, το καταλαβα αυτο... Αυτο που αναφερω για την τεραστια πτωση που παρατηρειται τις βραδυνες ωρες? Τουλαχιστον 10mbps κατω.... Το εχει παρατηρησει αλλος, ασχετα με το ποσο φτανει η συνδεση του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.