χάπι Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ..οκ , δεν διαφωνώ χρυσή μου, θέλει @@ ! -λολ. γελάω τώρα που το γράφω αυτο λολ- Λοιπον σοβαρά ..ναι θέλει ... (λολ ε δεν μπορώ ) ,θέλει @@ ! που είναι το αστείο, χρυσέ μου ?
Hamurabi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 calvinklein, να σε ενημερωσω σε περιπτωση που δε το γνωριζεις οτι αν λειπει εστω και μια πινακιδα απταυτοκινητο σου το προστιμο ειναι 300ευρω.
calvinklein Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Είναι 300 ευρώ σε περίπτωση που το κυκλοφορείς χωρις πινακίδες. Αν το έχεις σταθμευμένο δεν έχει τα στοιχεία σου για να σου κόψει κλήση....
agpr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Άφηνε το χωρίς πινακίδες, εν γνώσει σου παραβιάζεις το νόμο και συνειδητά προσπαθείς να αποφύγεις τις συνέπειες. Κάποια στιγμή θα στο μαζέψει ο γερανός ή θα στο μαγκώσουν με δαγκάνες. Φυσικά τότε θα φταίει ο "μπάτσος", το κράτος, ο ανάδρομος Ερμής κλπ. Τουλάχιστον να ξέρεις τι κάνεις, μη φαντάζεσαι πως αφαίρεσες τις πινακίδες και ξεμπέρδεψες.
Mithrantir Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Αν κατέβεις για ποτό μετά τις 12 το βραδυ, δεν βρίσκεις να παρκάρεις πουθένα παρα μόνο αν πληρώσεις τα γαμισ..ατικα του παρκαδοροφωνια... Το μετρό δεν θέλαν να το κάνουν 24 ωρο.... Οπότε αναγκαστικά το αφήνεις στον πεζόδρομο στον οποίο πάλι σε γραφουν διότι έχουν και νυχτερινή βάρδια οι δημοβλακόμπατσοι... Οπότε μάγκες ξεκολήστε τα αυτοκόλλητα από το παρμπρίζ, βγάλτε το σήμα της ασφάλειας και οτιδήποτε προσδίδει την ταυτότητα του αυτοκινήτου, ξεβιδώστε και τις πινακίδες και .... Απολάυστε μια υπέροχη βραδια χωρίς άγχος. Υ.Γ : Άφήστε το κορόιδο τον φιδελο να πηγαίνει με το λεωφορείο ή ακόμα και με τα πόδια. Υ.Γ 2. Αγοράστε μικρού μήκους βίδες για τις πινακίδες.Ξεφιδώνουν και βιδώνουν σε ένα δευτερόλεπτο. Για σου ρε φιδέλο επαναστάτη....γελάσαμε πάλι....:-D:-D:-D:mrgreen: Με το fidelio μπορεί να γελάς, αλλά με σένα και τους ομοιούς σου κλαίμε όλοι. Για να πουλήσεις εσύ τη μούρη σου, θα πρέπει ο κάθε ΑΜΕΑ να κάνει βόλτες και να παρακαλεί το κάθε περαστικό να τον βοηθήσει να περάσει, να εισπνέουμε το καυσαέριο σε μια πόλη που έχει ούτως ή άλλως πιο ζεστό κλίμα από πολλές άλλες (και κάνει τα πράγματα χειρότερα). Δε θα μιλήσω για την αξιοθρήνητη οδηγική συμπεριφορά που υπάρχει σε άτομα με τη δική σου ιδεολογία. Εαν θέλεις να πηγαίνεις ακόμα και στο περίπτερο με το αμάξι, να μάθεις να αντεπεξέρχεσαι και στα έξοδα και στα άγχη αυτής της επιλογής. Και ναι το πάρκινγκ είναι ένα έξοδο. Αν είσαι τόσο τσιγκούνης και εγωκεντρικός, θα μάθεις να πληρώνεις κλήσεις (που θα σου κοστίζουν περισσότερο στην τελική). Αλήθεια μήπως και έχεις κάνει και συλλογή από στικερ που έχουν ένα γάιδαρο?
calvinklein Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Με το fidelio μπορεί να γελάς, αλλά με σένα και τους ομοιούς σου κλαίμε όλοι. Για να πουλήσεις εσύ τη μούρη σου, θα πρέπει ο κάθε ΑΜΕΑ να κάνει βόλτες και να παρακαλεί το κάθε περαστικό να τον βοηθήσει να περάσει, να εισπνέουμε το καυσαέριο σε μια πόλη που έχει ούτως ή άλλως πιο ζεστό κλίμα από πολλές άλλες (και κάνει τα πράγματα χειρότερα). Δε θα μιλήσω για την αξιοθρήνητη οδηγική συμπεριφορά που υπάρχει σε άτομα με τη δική σου ιδεολογία. Εαν θέλεις να πηγαίνεις ακόμα και στο περίπτερο με το αμάξι, να μάθεις να αντεπεξέρχεσαι και στα έξοδα και στα άγχη αυτής της επιλογής. Και ναι το πάρκινγκ είναι ένα έξοδο. Αν είσαι τόσο τσιγκούνης και εγωκεντρικός, θα μάθεις να πληρώνεις κλήσεις (που θα σου κοστίζουν περισσότερο στην τελική). Αλήθεια μήπως και έχεις κάνει και συλλογή από στικερ που έχουν ένα γάιδαρο? ΧΑχαχαχα πραγματικά με έκανες και γέλασα....αφού στην Ελλάδα πρέπει να βγάλεις πινακίδες για να παρκάρεις με σιγουριά κάντο. Δικαίωμα καθενός είναι να ζει στην παρανομεία....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δικαίωμα καθενός είναι να ζει στην παρανομεία.... Το είδες γραμμένο που αυτό;Μάλλον ξέχασες τα εισαγωγικά στο δικαίωμα.
MantiVersuS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 αυτή η νοοτροπία θα μας φάει... Θέλουμε πάρκινγ αλλά τα θέλουμε και στο κέντρο της πόλης...ακριβώς έξω από το μαγαζί που αγοράζουμε πεντελόνια και μπλούζα! εγώ προτιμώ να αφήνω το αυτοκίνητο σπίτι μου και να πηγαίνω ή με τα πόδια ή με το λεοφορείο στην δουλειά μου και να είμαι ήρεμος και χαλαρός παρά να το πάρω και να έχω άγχος μην φάω κλήση...ή το χειρότερο...μην μου το φάει κανείς καθώς θα περνάει γιατί εγώ θα το έχω αφήσει όπως όπως!!! και στην τελική καλύτερα 10 ευρώ στο πάρκινγ και κεφάλι ήρεμο παρά τρέξιμο και άγχος!
Hamurabi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 calvinklein, νομιζεις οτι θα βαζεις και θα βγαζεις πινακιδες συνεχεια εσυ και δε θα σε δει ποτε κανενας αστυνομικος; στοιχηματιζω οτι και θα σε δει και θα τη φας την 300αρα αλλα και θα στρωσεις και χαρακτηρα:-p An kai stοιχηματιζω οτι οσα λες μενουν στη θεωρια του φορουμ και δε γινονται πραξη, δεν ειναι δυνατον καποιον ναναι τοσο χαζος που να νομιζει οτι βρηκε τη λυση στο να μη τρωει κλησεις,τη λυση που ποτε κανεις δε σκεφτηκε!!
calvinklein Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 calvinklein, νομιζεις οτι θα βαζεις και θα βγαζεις πινακιδες συνεχεια εσυ και δε θα σε δει ποτε κανενας αστυνομικος; στοιχηματιζω οτι και θα σε δει και θα τη φας την 300αρα αλλα και θα στρωσεις και χαρακτηρα:-pAn kai stοιχηματιζω οτι οσα λες μενουν στη θεωρια του φορουμ και δε γινονται πραξη, δεν ειναι δυνατον καποιον ναναι τοσο χαζος που να νομιζει οτι βρηκε τη λυση στο να μη τρωει κλησεις,τη λυση που ποτε κανεις δε σκεφτηκε!! Εγώ γενικά δεν κατεβαίνω μέρα στο κέντρο....κατεβαίνω μόνο το βράδυ για ποτό...Το βράδυ μπορείς να το κάνεις εύκολα και χωρίς να σε δεί κανένας:-D:-D
foufoutios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 το βραδυ δε χρειαζεται να τις βγαλεις... Μεχρι τις 9 σε γραφουν νομιζω
gerontas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Προφανώς θες να μου πεις οτι έσυ που έχεις την αναγκη να μετακινηθείς σε τέτοια ωράρια , βολευεσαι με το χαος του κυκλοφοριακού όπως σήμερα επικρατει; Με ποιον ακριβώς τρόπο σε εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση μήπως μπορείς να μου πεις; Γιατί εγώ νόμιζω οτι μια νοοτροπία εγκράτειας θα διευκόλυνε αυτους που πραγματικά χρειάζονται το αυτοκινητό τους; πόσο μάλλον ανθρώπους σαν εσένα που επιστρέφουν αργά στο σπιτι τους ...Προφανώς δεν βολεύομαι με το χάος του κυκλοφοριακού, αλλά και δεν θεωρώ ότι είμαι ο μόνος που έχει σοβαρό λόγο να χρησιμοποιεί αυτοκίνητο και οι άλλοι μου κλέβουν ζωτικό χώρο από τους δρόμους και τους χώρους στάθμευσης. Δυσκολεύομαι να το γράψω καλύτερα από τον _BASSstarlet_: Κανείς δεν γίνεται δολοφόνος(του κυκλοφοριακού,του αέρα, της τσέπης του)επειδή το έχει χόμπι. Προφανώς και θλίβομαι με κείνους που θεωρούν "δικαίωμα" να παρκάρουν στον πεζόδρομο για να διασκεδάσουν και εξοργίζομαι με τους άλλους που κλείνουν τις διαβάσεις των ΑΜΕΑ. Θεωρώ όμως επίσης εξοργιστικές τις απόψεις που ζητούν να ...καταστρέψουμε τα "δεύτερα" αυτοκίνητα στη Χαλυβουργική ή να επιτραπεί η κίνηση στο "κέντρο" μόνο στα ταξί (και φυσικά στους δημοσιογράφους )
steliospal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Εξοργιστική η στάση του νεοέλληνα σαν του κάλβιν κλάιν-μαιν εμ ενοχλεί εμ είναι και περήφανος απο πάνω... τι να πεις και αν ο μπάτσος του δώσει την κλήση θα βάλει το βυσματάκι του να τη σβήσει. + οτι θα οδηγήσει αφού θα έχει πιεί το ποτάκι του που σιγά μην είναι 1 και 2 αλλά θα οδηγήσει τύφλα μεθυσμένος και θα την πληρώσει τελικά κάποιος κακομοίρης που θα κάνει το λάθος να βρεθεί μπροστά στον ιππότη της ασφάλτου. Ναι φίλε μου όπως λέει και το αυτοκολητάκι το γνωστό "είσαι γάιδαρος" Προς τον φίλο που πληρώνει μισθό ολόκληρο στις κλήσεις : καλά να πάθεις να μάθεις να φοράς και κράνος και ζώνη και να μην είσαι (ελπίζω να απέχεις -γενικολογώ) σαν τους γελοίους με τα μηχανάκια που φοράνε το κράνος βραχιόλι για να μην τους χαλάσει το μαλί... και καλά έρχεται το κράτος να σου βάλει μυαλό και να σου σώσει τη ζωή (φιλικά πάντα) Προς φιντέλιο: συμφωνώ κατα 99% μαζί σου. Απλά στο 1% θα διαφωνήσω γιατί μπορεί εκεί που θέλεις να πας ή που μένεις να μη σε βολεύει η συγκοινωνία και για 20' με το αμάξι να κάνεις 1 ώρα με συγκοινωνία Άλλωστε σκέψου οτι πλέον στο κέντρο της αθήνας δεν επιτρέπεται πουθενά να παρκάρεις. Α και για όποιον κακόμοιρο παρκάρει στην καραγιώργη σερβίας να το ξανασκεφτεί γιατί παρ' όλο που δεν ενοχλείς κανέναν, -για δες- είναι μόνο για τους μόνιμους κάτοικους (by the way αν υπάρχει μόνιμος κάτοικος , ερμού-σύνταγμα-μοναστηράκι να σηκώσει το χέρι) Ο παθών...
foufoutios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 24/24 σε γραφουν;-) Νομιζα οτι μιλουσατε για το παρκινγκ στο κεντρο με το καινουριο συστημα με τις καρτες και τα SMS.. Δικο μου λαθος Στα πεζοδρομια γραφουν 24/7 και καλα κανουν.. Στο εξωτερικο σου κλειδωνουν τις ροδες του αυτοκινητου και στο σηκωνουν οποτε τους βολευει, αρα και τις πινακιδες να παρεις παραμασχαλα δε βοηθαει σε κατι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.