Προς το περιεχόμενο

ΤΕΛΟΣ οι κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας

calvinklein

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να 'χαμε αξιοπιστα ΜΜΕ καλα θα ηταν... Δεν μπορεις να βασιστεις σε αυτα αν η δουλεια σου προυποθέτει τρεξιμο. Για να μην πω για τις τριτοκοσμικες καταστασεις (παστωμα, λιωσιμο το καλοκαιρι σε γεματο λεωφορειο και διαφορετικες συνηθεις προσωπικης υγειινης διαφορων λαων)

Για να καλυτερέψουν τα πράγματα σε μια πολη θα πρέπει να λαβουμε υποψην μας όλη αυτη την αλυσιδωτή αντίδραση της καθημερινότητας . Το προβλημα ποτέ δεν θα λυθεί μεμονομένα.

1) Τι με νοιάζει εμένα αν ο άλλος έχει τρέξιμο στην δουλειά του, να φροντίσει να οργανώσει τις υποχρεώσεις ώστε να μην γίνεται βάρος στην δική μου πλατη , παρκάρωντας για παράδειγμα όπου λάχει.

2) Αν απο την άλλη δεν αντέχει τον κόσμο ή πάσχει απο αγοραφοβία , ίσως η καλύτερη λύση για αυτόν θα ήταν να παρατήσει την ζωη στην αθηνα και να επιστρέψει πισω στο χωριό του, που έχει πιο καθαρό αερα και φιλικότερους γειτόνους. Και πάλι δεν είμαι εγώ υποχρεωμένος να ανέχομαι τις νευρώσεις του καθενός πχ να ακόυω τα κορναρίσματα του καρογκιοζη ακόμα δεν άναψε το πράσινο...

3) και τέλος , περι καθαριοτητας ή λοιπους παράγοντες υγιεινής , να μάθει να φροντίζει τον εαυτό του. :P

Συμφωνα με τους κανονισμους της ΕΕ, θελουμε διπλάσιο συν δικτυο μεσων σταθερης τροχιας για να δικαιολογειται η τοποθετηση διοδιων. Και πολλοι ελευθεροι επαγγελματιες που κυκλοφορουν με Φ.Ι.Χ. και Ε.Ι.Χ. θα τους κοστισει πολυ (και μην μου πεις να κουβαλανε 50 κιλα εργαλεια με το μετρο, κολαση)
Για το θέμα του κανονισμου δεν γνωρίζω σχετικά.

Για τους ελευθερους επαγγελματίες ίσως μπορει να δοθεί κάποια ευχέρεια ,δεν είναι τόσο δυσκολο να οργανωθεί ενα σύστημα. Δεν είμαι συγκοινωνιολόγος βέβαια λέμε τώρα..

Για τα υπόλοιπα νουμερα με κάτι τζιπ , ή για αυτους που κατεβαίνουν στο περιπτερο με το αυτοκίνητο ή για όλους του τεμπέληδες αυτοκινητιστές της αθηνας , ευελπιστώ οτι κάποια στιγμή η πολιτεία με κάποιο έμεσο τρόπο θα τους κόψει τον κώλο , για το καλό των υπολοιπων :P

Μπορούν να βάλουν 10 ευρώ διόδια για ολο το κέντρο και τις γύρω περιοχές; Μπορούν; Μια χαρά το βρίσκω και αμα το κάνουν , μα την παναγία , στις επομενες εκλογές δαγκωτό ! :P

Δεν προκειται να βάλουμε αλλιώς μυαλο , είμαστε πιθηκοι !

Φιντέλιο είσαι πολύ μπροστά, παιδί μου... Για να εφαρμοστούν όμως τέτοια μέτρα (κοστολόγηση κυκλοφορίας στο κέντρο) χρειάζονται πολιτικοί με @@ κι όχι @@-πολιτικοί ... ;)

Κοιτα να δεις ε; Σημερα εβλεπα ειδήσεις και κατα σύμπτωση παρουσιασαν αναλογο θέμα, (μάλλον είδαν το post μου !!!! ) δεν θυμάμαι σε πιο κανάλι . Θέλει 5 χρονάκια να εκπονηθεί η μελετη . ;)

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να μάθει να χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ ! Βοηθά τόσο τον εαυτό του όσο και τους συμπολίτες του συμβάλοντας έτσι σε μια πιο λειτουργική πολη απο πολλές αποψεις , συγκοινωνιακό, περιβαλλοντικό, κοινωνικό και σε ατομικό επιπεδο. Το προβλημα εστιάζεται καθαρά στην ανοητη νοοτροπία του ελληνα...
Σου έχει περάσει από το μυαλό αγαπητέ, ότι υπάρχουν "ανόητοι" που επιστρέφουν στο σπίτι τους -κατά κανόνα- όταν έχουν σταματήσει να λειτουργούν τα ΜΜΜ;

Φιλικά

Ενας απ' αυτούς.

Δημοσ.
Σου έχει περάσει από το μυαλό αγαπητέ, ότι υπάρχουν "ανόητοι" που επιστρέφουν στο σπίτι τους -κατά κανόνα- όταν έχουν σταματήσει να λειτουργούν τα ΜΜΜ;

Φιλικά

Ενας απ' αυτούς.

Προφανώς θες να μου πεις οτι έσυ που έχεις την αναγκη να μετακινηθείς σε τέτοια ωράρια , βολευεσαι με το χαος του κυκλοφοριακού όπως σήμερα επικρατει; Με ποιον ακριβώς τρόπο σε εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση μήπως μπορείς να μου πεις; Γιατί εγώ νόμιζω οτι μια νοοτροπία εγκράτειας θα διευκόλυνε αυτους που πραγματικά χρειάζονται το αυτοκινητό τους; πόσο μάλλον ανθρώπους σαν εσένα που επιστρέφουν αργά στο σπιτι τους ...

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα κατι αλλο.Οποιος εχει περισσοτερα του ενος αυτ/του, κατ'ευθειαν κατασχεση, και μεταφορα του στην χαλυβουργικη,για να γινει γεωργικα εργαλεια,ιατρικα,οικιακα,οδοποιιας,και οτι αλλο χρησιμο για τον λαο.Βρηκανε τωρα ολοι τις τραπεζες,και με ΔΑΝΕΙΚΑ, αγοραζουνε 4χ4, 2ο, και 3ο, αμαξι,και οι τραπεζες εχουν γινει μαντρες αυτ/των απο τις κατασχεσεις.Μηπως ειμαι μ@@@κας,που το αμαξι μου ειναι μοντελο 1978?.Σαββοπουλος:Κωλοελληνες (κομπλεξικοι)

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά που λέτε παιδιά για τα ΜΜΜ, αλλά το θέμα είναι ότι οι μεγάλη πλειοψηφία σας είστε από Αθήνα, όπου έχετε λεωφορεία, μετρό ηλεκτρικό, τρόλλευ κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Στη Θεσσαλονίκη που ειδικά στο κέντρο της πόλης το παρκάρισμα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας και το δωρεάν παρκάρισμα δε θα το φανταζόταν ούτε ο μακαρίτης ο Arthur C. Clarke, ελάτε να δείτε τα ΜΜΜ. Μόνο λεωφορεία κι αυτά οταν τα δείς σε καμιά ώρα αιχμής λες δε πειράζει ας ρίξω και 40χλμ περπάτημα από το να μπώ εκεί μέσα. Έφαγα για 2 χρόνια στη μάπα το λεωφορείο της γραμμής 23 τις ώρες που κλείνει η αγορά και από τότε έιπα, όχι δεν ξαναπαίρνω λεωφορείο εφόσον μπορώ να πάω με άλλο τρόπο.

Εμείς εδώ παρόλαυτα και τις κλήσεις τις τρώμε μια χαρά και παντού και οι περισσότεροι δρόμοι του κέντρου έχουν γίνει ελεγχόμενης στάθμευσης. Δηλαδή αν τύχει και βρείς πάρκινγκ να πας στη δουλειά σου θες κι ένα 10ευρω το λιγότερο για τις ώρες σου εκέι. Εμείς τα λεφτά τα δίνουμε σα καλοί μ@λ@κες που είμαστε αλλά σε όποιο οικόπεδο έχει μείνει φυτρώνουν ιδιωτικά πάρκινγκ πολυτελείας του τύπου 3 και 4 ευρώ η ώρα, για να μη μιλήσω για τις 2-3 πρώτες ώρες που οι τιμές είναι διπλάσιες. Τι να κάκουμε κι εμείς εδώ πάνω και μην ακούσω καμιά π@π@ρια για μετρό, αυτό θα το συζητήσουμε σε 30 χρόνια μέχρι τότε...

Δημοσ.

Αν κατέβεις για ποτό μετά τις 12 το βραδυ, δεν βρίσκεις να παρκάρεις πουθένα παρα μόνο αν πληρώσεις τα γαμισ..ατικα του παρκαδοροφωνια...

Το μετρό δεν θέλαν να το κάνουν 24 ωρο....

Οπότε αναγκαστικά το αφήνεις στον πεζόδρομο στον οποίο πάλι σε γραφουν διότι έχουν και νυχτερινή βάρδια οι δημοβλακόμπατσοι...

Οπότε μάγκες ξεκολήστε τα αυτοκόλλητα από το παρμπρίζ, βγάλτε το σήμα της ασφάλειας και οτιδήποτε προσδίδει την ταυτότητα του αυτοκινήτου, ξεβιδώστε και τις πινακίδες και ....

Απολάυστε μια υπέροχη βραδια χωρίς άγχος.

Υ.Γ : Άφήστε το κορόιδο τον φιδελο να πηγαίνει με το λεωφορείο ή ακόμα και με τα πόδια.

Υ.Γ 2. Αγοράστε μικρού μήκους βίδες για τις πινακίδες.Ξεφιδώνουν και βιδώνουν σε ένα δευτερόλεπτο.

Για σου ρε φιδέλο επαναστάτη....γελάσαμε πάλι....:-D:-D:-D:-D:mrgreen:

Δημοσ.
Για να καλυτερέψουν τα πράγματα σε μια πολη θα πρέπει να λαβουμε υποψην μας όλη αυτη την αλυσιδωτή αντίδραση της καθημερινότητας . Το προβλημα ποτέ δεν θα λυθεί μεμονομένα.

1) Τι με νοιάζει εμένα αν ο άλλος έχει τρέξιμο στην δουλειά του, να φροντίσει να οργανώσει τις υποχρεώσεις ώστε να μην γίνεται βάρος στην δική μου πλατη , παρκάρωντας για παράδειγμα όπου λάχει.

2) Αν απο την άλλη δεν αντέχει τον κόσμο ή πάσχει απο αγοραφοβία , ίσως η καλύτερη λύση για αυτόν θα ήταν να παρατήσει την ζωη στην αθηνα και να επιστρέψει πισω στο χωριό του, που έχει πιο καθαρό αερα και φιλικότερους γειτόνους. Και πάλι δεν είμαι εγώ υποχρεωμένος να ανέχομαι τις νευρώσεις του καθενός πχ να ακόυω τα κορναρίσματα του καρογκιοζη ακόμα δεν άναψε το πράσινο...

3) και τέλος , περι καθαριοτητας ή λοιπους παράγοντες υγιεινής , να μάθει να φροντίζει τον εαυτό του. :P

1) Εισαι υπαλληλος γραφειου (μαλλον). Δεν ξερεις.

2) Αλλο η αγοραφοβια, αλλο το πατεις με-πατως σε στα λεωφορεια που πανε κεντρο.

3) Ελα που δεν υπαρχει νομος υποχρεωτικου ντους ανα δυο μερες ομως... Και να την πεις χοντρα στον αλλον δε λεει.

Δημοσ.
Αν κατέβεις για ποτό μετά τις 12 το βραδυ, δεν βρίσκεις να παρκάρεις πουθένα παρα μόνο αν πληρώσεις τα γαμισ..ατικα του παρκαδοροφωνια...

Να κάνεις οικονομίες δεν με απασχολεί . Αμα γουστάρεις να πείνεις τα ποτάκια σου να πληρώνεις παρκαδόρο. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους , αλλά ο δικός σου μάλλον είναι αξύριστος. Εναλακτικά πρωτού βγεις απο το σπιτι σου για να πας να "διασκεδάσεις" πιες μισο μπουκάλι βοτκα να σου φύγουν λιγότερα στην κάβα , και βάστα φράγκα για τον παρκινγκ σου, έτσι και αλλιώς θα την φας την κλήση σου , είτε βγάλεις τις πινακίδες σου είτε όχι , δεν ακους τι σου λένε παραπάνω;

Το μετρό δεν θέλαν να το κάνουν 24 ωρο....

Ναι θα σου βάλουμε βάρδιες εσένα για να μπορείς να ξενυχτάς ή να πηγαίνεις στα μπουζόυκια , λες και αμα το κάνουν ειδικά ΕΣΥ θα σταματήσεις να περνεις το αυτοκινητό σου. Πάλι σε αυτο θα καταλήξεις ... το μετρό σε ενόχλησε εσένα. Κατι μας είπες τωρα, είμαι σίγουρος.

Οπότε αναγκαστικά το αφήνεις στον πεζόδρομο στον οποίο πάλι σε γραφουν διότι έχουν και νυχτερινή βάρδια οι δημοβλακόμπατσοι...

Οπότε μάγκες ξεκολήστε τα αυτοκόλλητα από το παρμπρίζ, βγάλτε το σήμα της ασφάλειας και οτιδήποτε προσδίδει την ταυτότητα του αυτοκινήτου, ξεβιδώστε και τις πινακίδες και ....

Απολάυστε μια υπέροχη βραδια χωρίς άγχος.

Για ένα πράγμα λυπάμαι , και αυτο είναι στο οτι δεν τους έδωσαν γκλοπς και χειροπέδες...

1) Εισαι υπαλληλος γραφειου (μαλλον). Δεν ξερεις.

Οχι δεν είμαι υπαλληλος γραφείου έχει σημασία τι είμαι; Και δηλαδή προκειμενου να εξυπηρετήσω την πάρτη μου θα πρέπει να το βλέπω εγωκεντρικά ετσι; Δεν με νοιαζει ρε ferongr τι δουλειά κάνεις εσυ και αν σε βολευει αυτη η μπουρδελοκατάσταση..

2) Αλλο η αγοραφοβια, αλλο το πατεις με-πατως σε στα λεωφορεια που πανε κεντρο.

Οκ , μερικές γραμμές μπορούν να είναι και έτσι ,δεν είναι όλες όμως και δεν ειναι οι περισσοτερες, γενικώς ο κόσμος ΔΕΝ χρησιμοποιεί τα μέσα. Στην δική μου περίπτωση ας πουμε -που χρησιμοποιώ ηλεκτρικό - είναι άνετα σχεδόν όλες τις ώρες... δεν λέει κάτι αυτό τώρα , γιατί πρέπει να συζητάμε για μένα και για σένα; Γενικό είναι το φαινόμενο , όχι ειδικό.
3) Ελα που δεν υπαρχει νομος υποχρεωτικου ντους ανα δυο μερες ομως... Και να την πεις χοντρα στον αλλον δε λεει.

Λες να τους βάλουμε ομαδικά στην μανικα όλους ;

Δεν είναι κακή ιδέα... :-D

Δημοσ.

Fidelio: Επειδή (από όσο θυμάμαι συνήθως) είσαι από τους λογικά σκεπτόμενους εδώ μέσα, με μπερδεύεις με αυτά που γράφεις σε αυτό το θέμα.

Νομίζω πως το κρίνεις τελειώς υποκειμενικά, ή δεν έχεις βιώσει το πρόβλημα απ'όλες τις πλευρές του.

Είμαι από αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει συγκοινωνία σε αρκετά μεγάλο βαθμό στο παρελθόν, είμαι από αυτούς που παίζουν τα νεύρα τους όταν κορνάρει ο από πίσω, είμαι από αυτούς που πάιζουν τα νεύρα τους όταν ψάχνουν 45' για να παρκάρουν παράνομα τελικά, και ναι, είμαι ένας από αυτούς που έχουν πληρώσει μισθούς ολόκληρους κερατιάτικους σε κλήσεις.

Η άποψη, ''δεν με απασχολεί, ας βρούνε τρόπο οι επαγγελματίες να κατεβαίνουν κέντρο χωρίς να με ενοχλούν'' δεν στέκει. (απλά).

Δηλαδή το φορτηγό που κάνει μετακομίσεις τι να κάνει, να πετάξει?

Ή να δουλέψει νύχτα, και να βγουν στα μπαλκόνια όλοι οι γύρω κάτοικοι και να βρίζουν για την φασαρία?

Όπως καταλαβαίνεις, σε κάποια θέματα, υπάρχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση...

Επίσης, η άποψή σου, να βάλουν διόδια στο κέντρο, και μετά ψηφίζεις δαγκωτό, αποδεικνύει πόσο υποκειμενικά το βλέπεις το θέμα.

Οκ, με βολεύει, άρα ψηφίζω.

Θεωρώ αυτήν την νοοτροπία, χειρότερη από αυτήν του:

Όχι δεν γουστάρω τα ΜΜΜ, θέλω το αμαξάκι μου, να ακούσω και τα αθλητικά με τον καφέ και το αρκουδίσιόν μου...

Επίσης, το να θέλεις να βγείς για ένα ποτό το βράδυ, δεν νομίζω ότι θέλει προυπόθεση μεταξωτών βρακιών κλπ.

Επειδή από την δουλειά μου σχολάω συνήθως μετά τις 3.30 το βράδυ, συχνά παρκάρω αναγκαστικά παράνομα.

Το πρόβλημα τέλος, επειδή βαρέθηκα να γράφω, (και σίγουρα να διαβάζεις), δεν λύνεται με τον τρόπο που υποστηρίζεις.

Το λάθος δεν κάνει αυτός που έχει αυτοκίνητο και δεν βρίσκει να παρκάρει, αλλά το κράτος που δεν πρόβλεψε πως με τόσα αυτοκίνητα που υπάρχουν, με τόσες χάλια συγκοινωνίες, και τέτοιο υπερπλυθησμό σε κάποιες περιοχές, αυτά τα προβλήματα είναι αναπόφευχτα.

Όταν πληρώνω τέτοιες κλήσεις, νιώθω λίγο κερατάς και δαρμένος...

Δημοσ.

Κοιτα να δεις ε; Σημερα εβλεπα ειδήσεις και κατα σύμπτωση παρουσιασαν αναλογο θέμα, (μάλλον είδαν το post μου !!!! ) δεν θυμάμαι σε πιο κανάλι . Θέλει 5 χρονάκια να εκπονηθεί η μελετη . ;)

Ξέρεις πόσες μελέτες έχουν εκπονηθεί κατά καιρούς κι εχουν μείνει στα συρτάρια των γραφείων των πολιτικών, που δεν είχαν τα @@ να τις εφαρμόσουν ? ;)

Δημοσ.

Υ.Γ. Αν βγάλεις πινακίδες δεν σε γράφει ούτε στο κουνάει και ο ίδιος ο θεός...100% αποδεδειγμένο.

H Θεϊκή υπόσταση του γερανού της τροχαίας, μόλις μας αποκαλύφθηκε...

Μετανοείτε χρήστες των ΜΜΜ, θα πέσει βενζίνη να σας κάψει, αφού την πληρώσετε!

Υ.Γ. Έχω αυτοκίνητο, το οποίο και δε χρησιμοποιώ στην Αθήνα... :P

WTF Εξαφανίστηκε το μήνυμα του calvinklein στο οποίο απαντώ!!!

Δημοσ.

Ολοι έχουν δίκιο, αλλά όχι απόλυτο.

Και αυτοί που θέλουν να κατεβαίνουν για δουλειά στο κέντρο χωρίς να γαμωσταυρίζουν για τις ανύπαρκτες θέσεις πάρκιν,αλλά και αυτοί που υποστηρίζουν όποιος κατεβαίνει με το Ι.Χ κάνει μαλακία.

Αυτός που θέλει το γιωταχί του:

Πρώτον κάνει ζημιά στον ίδιο του τον εαυτό, πληρώνοντας βενζίνα κοροιδίστικα και σπάζοντας τα νεύρα του στο σταμάτα-ξεκίνα και στην ανεύρεση πάρκιν.

Δεύτερον είναι μέσα στο άγχος για τον γερανό που μπορεί να του το πάρει,για τον σπασμένο καθρέπτη το βουλιαγμένο φτερό ή πόρτα ή τον γρατζουνισμένο προφυλακτήρα που θα βρει όταν τελειώσει τη δουλειά του.

Τρίτον εάν και εφόσον μπορεί να χρησιμοποιήσει ΜΜΜ(δε λέμε να είναι υποχρεωμένος να κουβαλάει αποσκευές ή βαριά αντικείμενα λόγω δουλειάς)και δεν το κάνει επιβαρύνει την λειτουργία της πόλης του, και αυτό γυρνάει μπούμερανγκ κάποια στιγμή.

Αυτός που σιχτιρίζει τον πρώτο!:

Ας σκεφτεί ότι κάτι τον εξώθησε σε αυτή την να-πα-να-γαμηθούν-και-αυτοί-και-το-κέντρο-της-πόλης-εγώ-πληρώνω-και-θα-παίρνω-το-αυτοκίνητό-μου συμπεριφορά.

Δεν τον <<αθωώνω>>,προσοχή.

Κανείς δεν γίνεται δολοφόνος(του κυκλοφοριακού,του αέρα, της τσέπης του)επειδή το έχει χόμπι.

Δημοσ.
Νομίζω πως το κρίνεις τελειώς υποκειμενικά, ή δεν έχεις βιώσει το πρόβλημα απ'όλες τις πλευρές του.

Δηλαδή θα σε πείσω αν σου πω οτι ζω σε μια απο τις πιο πυκνοκατοικημένες περιόχες του κόσμου (καλλιθέα) , και οτι για να βρώ παρκινγκ στο σπιτι μου θα πρέπει να κάνω δειση στο πανάγαθο;

...είμαι ένας από αυτούς που έχουν πληρώσει μισθούς ολόκληρους κερατιάτικους σε κλήσεις.

Ελα τώρα , μην γίνεσαι υπερβολικός.Μισθους ολόκληρους ; Χαλάρωσε.

Η άποψη, ''δεν με απασχολεί, ας βρούνε τρόπο οι επαγγελματίες να κατεβαίνουν κέντρο χωρίς να με ενοχλούν'' δεν στέκει. (απλά).
Τι δεν σου φαίνεται σωστό σε αυτήν την άποψη , αν και δεν την συγκράτησες /παρεθεσες ολοκληρωμένη καθώς βλέπω. Σε κάθε περιπτωση είναι πολυπαραγοντικό το θέμα, πάντα με φόντο την καύλα του έλληνα να αφήνει το αυτοκινητό του όπου γουστάρει. Δεν με ενδιαφέρει εμένα προσωπικά τι οφειλές έχει ο κάθε πικραμένος που δεν τον ενδιαφέρει να διπλοπαρκάρει , να καβαλάει πεζόδρομους , να περνάει κόκκινα και να μπαίνει σε λεωφορειόδρομους. Δεν το λυπάμαι καθόλου και επίσης το βλέπω τελείως αντικειμενικά γιατί βλέπω οτι δυσκολευει όχι μονο την δική μου καθημερινότητα αλλά του συνόλου.

Δηλαδή το φορτηγό που κάνει μετακομίσεις τι να κάνει, να πετάξει?

Ή να δουλέψει νύχτα, και να βγουν στα μπαλκόνια όλοι οι γύρω κάτοικοι και να βρίζουν για την φασαρία?

Όπως καταλαβαίνεις, σε κάποια θέματα, υπάρχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση...

Εσυ για να καταλάβω δηλαδή , οδηγουσες φορτηγο για να κάνεις την δουλειά σου;

Αστειεύομαι προφανώς , αλλά καταλαβαίνεις νομίζω την σκοπιμοτητά. Οπως σου είπα και πριν ευχερεια μπορεί να δοθεί σε αυτους που πραγματικά χρειάζονται το αυτοκινητό τους , το έιπα πριν.

Επίσης, η άποψή σου, να βάλουν διόδια στο κέντρο, και μετά ψηφίζεις δαγκωτό, αποδεικνύει πόσο υποκειμενικά το βλέπεις το θέμα.

Οκ, με βολεύει, άρα ψηφίζω.

Θεωρώ αυτήν την νοοτροπία, χειρότερη από αυτήν του:

Όχι δεν γουστάρω τα ΜΜΜ, θέλω το αμαξάκι μου, να ακούσω και τα αθλητικά με τον καφέ και το αρκουδίσιόν μου...

Κοιταξε να δεις , δαγκωτό δεν θα έριχνα ποτέ στην κάλπη έτσι; αν όντως πιστεύεις οτι είμαι λογικός άνθρωπος νόμίζω οτι θα έπρεπε να καταλάβεις τον αστεισμό μου. Τώρα αν αυτο που βολευει εμένα είναι κάτι υποκειμενικό ή οχι αυτο θα φανεί απο το αποτέλεσμα. Ισως έχεις δικιο . Οπως και να ΄χει θα μπορούσα κάλιστα να γίνω πιο αντικειμενικός και να αποκτήσω και γω την ίδια νευρωση με τον αθηναίο οδηγό , να παρω δηλαδή το αυτοκινητό μου και να κάνω την διπλάσια ώρα για να φτάσω στην δουλειά μου, να βάλω και μουσική και να το αφήσω όπου διάολο μου έρθει , και να νιώθω οτι όλα είναι καλά.

Ειλικρινα , πιστευεις οτι ο αθηναίος γενικά είναι ένας έξυπνος πολίτης;

Επίσης, το να θέλεις να βγείς για ένα ποτό το βράδυ, δεν νομίζω ότι θέλει προυπόθεση μεταξωτών βρακιών κλπ.
Θέλει , θέεεελει για κάτι τύπους σαν τον καβιν κλαιν θέλει και παραθέλει. Δεν είναι τυχαίο το νικ του liopyr ..

Επειδή από την δουλειά μου σχολάω συνήθως μετά τις 3.30 το βράδυ, συχνά παρκάρω αναγκαστικά παράνομα.

Σύμφωνοι αν επιστρέφεις τόσο αργά απο την δουλειά σου. Ωστόσο την ώρα αιχμής όπου πηγαίνεις στην δουλειά σου η χρειάζεσαι το αυτοκινητό σου θα εξυπηρετηθεις καλύτερα αν αλλάξει αυτη η βλακώδεις νοοτροπία μέσα απο κάποια μέτρα αν δεν γίνεται διαφορετικά ,,,που δεν γίνεται .

Το πρόβλημα τέλος, επειδή βαρέθηκα να γράφω, (και σίγουρα να διαβάζεις), δεν λύνεται με τον τρόπο που υποστηρίζεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ , είμαι όλος μάτια !

Το λάθος δεν κάνει αυτός που έχει αυτοκίνητο και δεν βρίσκει να παρκάρει, αλλά το κράτος που δεν πρόβλεψε πως με τόσα αυτοκίνητα που υπάρχουν, με τόσες χάλια συγκοινωνίες, και τέτοιο υπερπλυθησμό σε κάποιες περιοχές, αυτά τα προβλήματα είναι αναπόφευχτα.

Αντε πάλι με το κράτος ,αυτο φταίει ναι . Ε οχι ρε φίλος , σε θεματα κοινωνικής συμπεριφοράς δεν φταίει αυτο . Γιατι περι αυτου προκειται.. Για στοιχειώδη συλλογισμό
Όταν πληρώνω τέτοιες κλήσεις, νιώθω λίγο κερατάς και δαρμένος...
Ειπα ποτε εγώ οτι την βρίσκω να πληρώνω κλήσεις ;

Είναι όμως κωμικοτραγικό στα όρια της μαλάκινσης να βγαίνω για ποτό και να έχω μαζί μου αυτο, για να ξεβιδώνω τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου:

tools6.jpg

Δημοσ.
Δηλαδή θα σε πείσω αν σου πω οτι ζω σε μια απο τις πιο πυκνοκατοικημένες περιόχες του κόσμου (καλλιθέα) , και οτι για να βρώ παρκινγκ στο σπιτι μου θα πρέπει να κάνω δειση στο πανάγαθο;

Βάση αυτών που γράφεις, δεν θα πιστέψω πως ζεις στην Καλλιθέα και έχεις και αυτοκίνητο, αν δεν το δω με τα ίδια μου τα μάτια. :P

Ελα τώρα , μην γίνεσαι υπερβολικός.Μισθους ολόκληρους ; Χαλάρωσε.

Όχι δεν είμαι καθόλου υπερβολικός.

Σίγουρα δεν ήταν από παράνομα παρκαρίσματα όλες, έχω φάει και άλλες κερατιάτικες. (ζώνη,κράνος κλπ.)

Τι δεν σου φαίνεται σωστό σε αυτήν την άποψη , αν και δεν την συγκράτησες /παρεθεσες ολοκληρωμένη καθώς βλέπω. Σε κάθε περιπτωση είναι πολυπαραγοντικό το θέμα, πάντα με φόντο την καύλα του έλληνα να αφήνει το αυτοκινητό του όπου γουστάρει. Δεν με ενδιαφέρει εμένα προσωπικά τι οφειλές έχει ο κάθε πικραμένος που δεν τον ενδιαφέρει να διπλοπαρκάρει , να καβαλάει πεζόδρομους , να περνάει κόκκινα και να μπαίνει σε λεωφορειόδρομους. Δεν το λυπάμαι καθόλου και επίσης το βλέπω τελείως αντικειμενικά γιατί βλέπω οτι δυσκολευει όχι μονο την δική μου καθημερινότητα αλλά του συνόλου.

Δεν διαφωνώ σε αυτό που γράφεις. Διαφωνώ στην ρίζα του προβλήματος και ξαναλέω πως δεν φταίει ο ελληνάρας που παρκάρει παράνομα, αλλά αυτοί που δεν του έχουν αφήσει άλλο περιθώριο.

Τα κόκκινα και οι λεωφορειόδρομοι είναι άλλο θέμα, άλλο πρόβλημα.

(Για την ιστορία, ναι, καλά κάνουν και γράφουν τον μλκ που περνάει με κόκκινο).

Εσυ για να καταλάβω δηλαδή , οδηγουσες φορτηγο για να κάνεις την δουλειά σου;

Αστειεύομαι προφανώς , αλλά καταλαβαίνεις νομίζω την σκοπιμοτητά. Οπως σου είπα και πριν ευχερεια μπορεί να δοθεί σε αυτους που πραγματικά χρειάζονται το αυτοκινητό τους , το έιπα πριν.

Πριν το έγραψα σαν απάντηση στην άποψή σου, που έλεγε πάνω-κάτω: Να βρει ο καθένας τρόπο να κάνει την δουλειά του χωρίς να επιβαρύνει το σύνολο.

Και επιμένω πως δεν υπάρχει τέτοιος τρόπος, αφού οι αρμόδιοι που θα έπρεπε να το έχουν προβλέψει και να πάρουν μέτρα δεν το έχουν κάνει.

Κοιταξε να δεις , δαγκωτό δεν θα έριχνα ποτέ στην κάλπη έτσι; αν όντως πιστεύεις οτι είμαι λογικός άνθρωπος νόμίζω οτι θα έπρεπε να καταλάβεις τον αστεισμό μου. Τώρα αν αυτο που βολευει εμένα είναι κάτι υποκειμενικό ή οχι αυτο θα φανεί απο το αποτέλεσμα. Ισως έχεις δικιο . Οπως και να ΄χει θα μπορούσα κάλιστα να γίνω πιο αντικειμενικός και να αποκτήσω και γω την ίδια νευρωση με τον αθηναίο οδηγό , να παρω δηλαδή το αυτοκινητό μου και να κάνω την διπλάσια ώρα για να φτάσω στην δουλειά μου, να βάλω και μουσική και να το αφήσω όπου διάολο μου έρθει , και να νιώθω οτι όλα είναι καλά.

Ειλικρινα , πιστευεις οτι ο αθηναίος γενικά είναι ένας έξυπνος πολίτης;

Οκ, παρερμνήνευσα λίγο, προφανώς κατάλαβα πως ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά και πάλι μου φάνηκε λίγο προκλητικό... ;)

Σύμφωνοι αν επιστρέφεις τόσο αργά απο την δουλειά σου. Ωστόσο την ώρα αιχμής όπου πηγαίνεις στην δουλειά σου η χρειάζεσαι το αυτοκινητό σου θα εξυπηρετηθεις καλύτερα αν αλλάξει αυτη η βλακώδεις νοοτροπία μέσα απο κάποια μέτρα αν δεν γίνεται διαφορετικά ,,,που δεν γίνεται .

ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ , είμαι όλος μάτια !

Χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω αν φτιάξουν ορισμένα δωρεάν parking π.χ μειωθεί σημαντικά το πρόβλημα.

Αντε πάλι με το κράτος ,αυτο φταίει ναι . Ε οχι ρε φίλος , σε θεματα κοινωνικής συμπεριφοράς δεν φταίει αυτο . Γιατι περι αυτου προκειται.. Για στοιχειώδη συλλογισμό

Ειπα ποτε εγώ οτι την βρίσκω να πληρώνω κλήσεις ;

Είναι όμως κωμικοτραγικό στα όρια της μαλάκινσης να βγαίνω για ποτό και να έχω μαζί μου αυτο, για να ξεβιδώνω τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου:

Σε θέματα κοινωνικής συμπεριφοράς δεν φταίει το κράτος, οκ, τουλάχιστον όχι άμεσα.

Έμμεσα όμως, αν δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση, γιατί το κράτος θα είχε προβλέψει-μεριμνήσει, δεν θα υπήρχε αυτή η συμπεριφορά.

(Δεν λέω φυσικά για αυτούς που περνάνε με κόκκινο, ή τους καραγκιόζηδες που κορνάρουν πριν ανάψει καν)...

Δημοσ.
Βάση αυτών που γράφεις, δεν θα πιστέψω πως ζεις στην Καλλιθέα και έχεις και αυτοκίνητο, αν δεν το δω με τα ίδια μου τα μάτια. :P

Χαχαχα κι όμως , κι όμως ...αλλά αυτή είναι η μισή αληθεια . βλεπεις στην ουσία εγώ δεν εχω ..πόλη :P ! Αλλα τον χειμώνα είμαι στην Αθήνα ..χωμένος για τα καλά στην χαβουζα της καλλιθέας. Πάντως οι παρανομες αυτές τάσεις , κοκκινα, παρκιγνκ , κορναρισματα και άλλα πολλά είναι ΟΛΑ μαζί ένα πακέτο. Με μια συλογική κίνηση όλα αυτά θα τα αποφευγαμε σε μεγάλο βαθμό..

Ξέρεις πόσες μελέτες έχουν εκπονηθεί κατά καιρούς κι εχουν μείνει στα συρτάρια των γραφείων των πολιτικών, που δεν είχαν τα @@ να τις εφαρμόσουν ? ;)

..οκ , δεν διαφωνώ χρυσή μου, θέλει @@ !

-λολ. γελάω τώρα που το γράφω αυτο λολ-

Λοιπον σοβαρά ..ναι θέλει ... (λολ ε δεν μπορώ ) ,θέλει @@ !

:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...